Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr.Fish

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A zárt pályázat elnyerésében sokat számított a rádiós szignálok magas minősége. „Pity, pity.” „Pipity, pipity.” „Pity, pity, pipity.” „Pipity, pity, pity.” Néhány kitűnő darab abból a negyvenhét foglalt jelzésből, melyek megkomponálásáért és előadásáért…..
Mr.Fish 2013.11.04 23:59:46
@Oldman: ha te is megcsinalnad, akkor te sem vagy kulonb azoktol, akiket le akarsz valtani. es mivel a magyarok tobbsege ugy van nevelve, hogy lelkiismeretfurdalas nelkul vallaljon el ilyesmit, ezert mindegy, hogy kire valtjatok le a partot, csak jon egy ujabb ures zsebu csalad/barati kor.
Mr.Fish 2013.11.06 23:58:41
@Oldman: ott van a mondat elejen a "ha" en nem felteteleztem rolad, sem masrol. a jelenleg hatalmon levokrol sem feltetelezte a valasztasi jogukkal elok 2/3-a, hogy igy fog tenni. mi, akik feltunk tole, es probaltunk tenni ellene, nem voltunk elegen. en ezert hagytam el a hazamat. igy az en velemenyem objektiv megfigyeles eredmenye .)
Nem állítanám, hogy maradéktalanul boldog voltam, amikor hétfő éjjel kiderült számomra, hogy egy héten belül a harmadik Kaliforgia-epizódot kell lefordítanom. Nem magával a magyarra ültetéssel volt (van) gondom, inkább az jelentette a problémát, hogy míg a hétfőimet jó előre…..
Belsőség Türhők a busz előtt 2013.02.17 14:05:42
A könyökén jönnek ki az orosz, meg kínai belsőkamerás videók? Azt hiszi, hogy mi már bunkókból sem tudjuk a nemzetközi átlagot hozni? Egy budapesti buszsofőr helyrebillenti a nemzeti büszkeségünket: mi is tudunk legalább olyan ökröket mutatni, mint a keleti…..
Mr.Fish 2013.02.18 14:32:31
@Grifter: te szélsőségekről beszélsz, én pedig mindennapokról. mert senkinek sem hiszem, hogy fájt, hogy az általam említett szituációban a busz 3 másodperccel később tudott beállni a megállóba. lehet, hogy emiatt a buszon tartózkodó 20 ember 3 másodperccel később ért oda a HÉV-hez, de az Élet ennél bonyolultabb, minthogy megpróbálj a 3 másodperc értékéről kiselőadást tartani. lehet, hogy a te világodban az idő pénz, de amikor majd annyi idős leszel, mint a kerékpáron ülő öregúr, kicsit másképp fogod gondolni. addig pedig ne idegesítsd magad az én hozzászólásomon, kell a pénz a banknak!
Mr.Fish 2013.02.20 02:41:06
@Grifter: jó sokra mész a megkeresett pénzeddel, miután meghalsz (tudom ilyenkor mondják mindig, hogy a gyermekeim majd sokra mennek vele - kíváncsi lennék hogy jött ez be az előző generációnak). amit nem értesz, hogy itt senki nem támadt rád, te mégis harcolsz. jó sok gyűlölet van benned. valahol a nagy hajtásban valamit elvesztettél. valamit, amivel pedig sok mindent tudsz majd kezdeni halálod után.
Mr.Fish 2013.02.21 14:57:14
@Grifter: tehát teljesen mindegy, hogy a buszt 3 másodpercig feltartó bácsi hova és miért ment azzal a sebességgel, amire képes volt, dögöljön meg, mert (szándék nélkül) feltartott 5 embert, akinek kurva fontos, hogy 3 másodperccel előbb érjen be a munkahelyére, tekintve hogy a terrorelhárítási központban dolgoznak és valószínűleg emiatt nem fog meghiúsulni egy Magyarország elleni atomcsapás. Lehet, hogy épp az unokáját ment meglátogatni, és lehet, hogy ezt ő nem teheti már meg sokszor az életében, de rohadjon le a lába, mert elrabolt néhány másodpercet a szörnyen fontos menetrendből. Igaz, hogy sokszor a buszon ülők perceket állnak a megállóban, mert a sofőr cigizik, meg kávézik a végállomáson, de a biciklis öregember tehet arról, hogy a tömegközlekedést választók nem tudnak, vagy nem akarnak pl. olvasni, ami sokkal hasznosabb tevékenység volna, mint a saját szellemi fejletlenségük közszemlére helyezése egy internetes fórumon. Ha téged ennyire zavarnak a téged haladásodban feltartók, akkor költözz egy tanyára, ahol egyedül lehetsz és nem tart fel senki, mivel nyilván a városban nem fogja minden ember azt figyelni, mikor jössz TE, hogy előre tudjon engedni. A városban sajnos mindig lesznek kormány ellen tüntető diákok, akik a TE pénzedből tanulnak és közben feltartanak TÉGED a haladásban, lesznek karambolozó autóvezetők, akik NEKED köszönhetik, hogy munkáddal hozzájárulsz a GDP-hez és autót tudtak venni és persze lesznek buszt feltartó nyugdíjasok, akiket ugye TE tartasz el, úgyhogy legközelebb, amikor a BKV akadálymentesítést csak hírből halló járművéről leszállni próbáló idős hölgynek ez a tevékenység több időt vesz igénybe, mint ami a fejedben a hasonló dolgokra ki van szabva, ne habozz, lökd le a lépcsőn és szólj a sofőrnek, hogy lépjen a gázra.
A budapesti tömegközlekedés történetében eddig nem nagyon volt példa arra, hogy a kerékpárosok véleményét kérdezzék arról, hogyan alakítanák át a várost. A Budapesti Közlekedési Központ biciklis kérdőíve viszont rögtön olyan kérdéseket feszeget, amelyek hazai…..
Mr.Fish 2012.10.05 02:20:14
@Tom Bobb: csak elfelejted azt a tényt, hogy Budapesten magyarok élnek, és itt a hozzászólások analizálásával pontosan kirajzolódhat az átlag magyar képe: utálok mindenkit, mert akkor nem kell utálnom magamat az életért, amit élek. szerintem ha meg kellene várnia egy átlag budapesti utasnak, amíg a szerencsétlen bringás felrakja a kerékpártárolóra a biciklit, az említett utas olyan mennyiségű gyűlöletet szórna szegény bringásra felszállás után, hogy az illető rögtön szörnyet halna a negatív energiáktól.
Toronto-ban működik, más városokban is működik, ahol ismerik az emberek a tolerancia fogalmát. elképzelhetetlennek tartom, hogy szó nélkül el tudnák viselni a fél perc plusz várakozást a budapesti utasok, ahol majdnem ökölre mentek az emberek, amikor a 2000-ben kitalálta hőn szeretett Viktorunk, hogy az hord kokárdát március 15-én, aki Fidesz párti. ettől függetlenül örülnék, ha megvalósulna Budapesten is ez a rendszer, sőt, örülnék, ha boldogan játszana a játszótéren a cigány gyerek a nem cigánnyal, ahogy Toronto-ban játszanak a palesztin gyerekek az izraeliekkel...
Hiba a mátrixban – gondoltam először, mert más ésszerű magyarázat hirtelen nem jutott eszembe, mikor megláttam a harmincas táblát. Azaz hogy pont nem láttam meg, és ez volt a gyanús. Pedig máskor ott szokott következni a hetvenes és az ötvenes karika után. Minden más…..
A sors úgy hozta, hogy pontosan egy évvel ezelőtt született a kirohanásom az EMPAMO nevű szervezet ellen, akik mostanában már nem olyan érdekesek a média számára, talán mindenki megunta a röhögést. Azóta nem is írtam róluk, főleg mert addig kaptam időnként mindenféle…..
A gesztusok és szimbólumok kormánya lassan inkább emlékeztet természeti katasztrófát okozó elemi csapásra, mint felelős vezetőkből álló emberek gondolkodni képes csoportjára. A kiforgatjuk a világot sarkaiból mentalitás az egyetlen, amit egy durcás ötéves homokozó…..
Az Apple megszívatta magát az iPhone 4 dizájnjával, mostanra nem nagyon lehet vitatni, hogy ebben a formában tervezési hiba az antennaként is szolgáló fémkeret. Mert hiába szép a telefon, ha telefonálás közben eldobja a jelet (és ha csak a júzerek egyszámjegyű százalékánál…..