Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vácigéza

11 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    2018.05.01  Egy korty élet     Most egy olyan Céget és termékét mutatom be, melynek ORAC értéke a piacon jelenleg kapható táplálék-kiegészítők, élelmiszeripari termékek között az egyik legmagasabb  19.920 umol TE /30 ml  Brunswik Laboratori       Axxa Global Ptc. Ltd központja…..
  2018.04.24 FEKETE KÖMÉNY!!! Talán sokakat érdekel, hogy a már Magyarországon is kapható  „ vegyes növényi mag-táplálék, amely magas antioxidáns, erős gyulladáscsökkentő, öregedés gátló, méregtelenítő hatású, különböző vitaminokkal, ásványi anyagokkal, az Omega 3, 6 olajokkal és sok más…..
  Kedves Axxa So Plus Fogyasztók!     Nagyon sokan a nedű elfogyasztása után eldobjuk a csomagoló anyagot. Ezt nem szabad!  Ha fogyasztás előtt jól fel is ráztad a tasakot, az még nagyon sok értékes anyagot – vitaminokat, ásványi anyagokat – tartalmaz. Ezért az ital elfogyasztása után, vágd…..
   Prosztata gyógyulás a mag erejével.   A férfiak, szinte bármely életkorban nyomás alá kerülhetnek a munkájukban, vagy családjuk felé való megfelelés által. Ezek a stresszes időszakok pedig veszélyeztethetik a prosztata egészségét, és ezáltal érinthetik a férfiak ivarrendszerét és…..
 2018.04.20 módosítva: 2018.05.01     Axxa So Plus vásárlói tapasztalatok (2018.04.12-i állapot)     Axxa So Plus előnye, szervezetre gyakorolt hatása : Fokozza az energiát Hozzájárul az egészséges sejtmembrán megőrzéséhez Erősíti az immunrendszert Csökkenti a gyulladást Kinek…..
egeszsegunkert Axxa So Plus 2018.04.12 22:31:43
AXXA So Plus     Rohanó világunkban egyre kevesebb időnk jut odafigyelni az egészséges, kiegyensúlyozott táplálkozásra.Földjeink egyre kevesebb ásványi anyagot, nyomelemet, vitamint tartalmaznak és mégis tömegtermelésre van szükségünk.Ezért kell táplálékkiegészítőket fogyasztanunk.. A…..
egeszsegunkert Egy korty élet 2018.04.12 19:11:28
  2018.04.12   Egy korty élet 1.   Most egy olyan Céget és termékét mutatom be, melynek ORAC értéke a piacon jelenleg kapható táplálék-kiegészítők, élelmiszeripari termékek között a legmagasabb19.920umol TE (30 ml)( Brunswik Laboratoris)   Az Axxa Global Ptc. Ltd központja Singapore. 2017…..
 2018.04.08 Zöldség-gyümölcs egyre kevesebb tápanyaggal Ezért vagy egyre gyakrabban fáradtabb       Rohanó világunkban egyre kevesebb időnk jut odafigyelni az egészséges, kiegyensúlyozott táplálkozásra. A táplálék-kiegészítők olyan élelmiszerek, melyekkel kényelmesen pótolhatjuk az…..
Az egy Az egyszerű gyors tésztás ételeket kedveljük. Ez házi tésztából készült, mégis egyszerű és gyors, mert alapjaiban igaz, hogy amíg a tésztát gyúrjuk, formázzuk, pihentetjük, elkészítjük az alatt az idő alatt felforr a víz is és kész a tésztánk. Bár itt nem főztük, de friss tészta lévén a…..
2018.03.05        A gyors megoldásokat keresünk, legyen az egy betegség, étkezés, takarítás és még sorolhatnám. A választék kitárta kapuit. Mi pedig nem igen törődünk azzal, hogy ez "pénzbe" kerül, aminek számláit később kell kifizetni. Elfeledtük „nagyanyáink” szokásait. Pedig jó lenne ókor-ókor …..
2018.04.02   Egészségünk nélkül a vagyonunk semmit sem ér!    Gépkocsinkat szervizbe kell vinni, tankolnunk kell stb. tudomásul vesszük. Fel kell újítanunk a lakásunkat tudomásul vesszük. Fáj valamink pl a torkunk, elfelejtve a nagyanyáink által alkalmazott „gyógymódokat” orvoshoz rohanunk.…..
egeszsegunkert Gyógynövények 2018.04.06 20:39:41
2018.09.22 Parlagfű ellenség, vagy gyógyszer?   Manapság egyre többször lehet hallani, hogy a parlagfű (Ambrosia artemisifolia) tönkreteszi az életünket,ezért mindenáron irtani kell. Kormányunk még kampányt is indított azok ellen, akik  földterületén parlagfűvet találnak. Pedig a parlagfű…..