Regisztráció Blogot indítok
Adatok
XHP70.2

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mire képes egy lámpa, amiben egy darab AAA méretű (10*44 mm-es) elem van? Aki látott már ilyen méretű lámpát, az nagyjából el tudja képzelni, hogy egy alig 8-10 centis kis izé milyen fény kibocsájtására képes, de ezektől a lámpáktól nem is azt várjuk, hogy elvilágítsanak a holdig, csak azt, hogy…..
Hogy melyik a legjobb vadászlámpa?   Nincs könnyű dolga, aki manapság a legjobb vadászlámpát keresi, mert sok, kevésbé ismert új gyártó jelent meg a piacon, és nem könnyű átlátni, hogy melyik, miért is jó, ezért összeraktam nektek egy posztban a legfontosabb szempontokat, hogy átláthatóbb legye a…..
Az akku választás nem könnyű! Íme a legfontosabb szempontok, amikkel nem lőhetsz mellé! A legfontosabb a méret, tehát hogy olyan méretű akkumulátort válaszunk, amit az adott lámpához javasolnak, mert ha kisebbet, vagy nagyobbat veszel, nem fog beleférni, nem éri el a pólusokat, vagy zörögni fog…..
Ha már eldöntötted, hogy szeretnél egy lámpát, de bizonytalan vagy, mert nagy a választék, és sok minden tetszik, akkor érdemes elgondolkodnod, mik is pontosan a szempontjaid. Igaz csak egy lámpáról van szó, mégsem egyszerű. Mert sokszor csak a gyakorlatban mutatkozik meg, hogy…..