Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ostobák vagytok

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha egy mondattal szeretnék válaszolni a címben feltett kérdésre, akkor azt kellene írnom: mert az senkinek se lenne jó. Pontosabban szólva: a megtorlás egész egyszerűen nem érdeke Orbán Viktornak. Jó dolog a hatalom és még jobb, amikor azt akár önös céljaink megvalósítására…..
Ostobák vagytok 2018.05.04 17:30:05
@Jakab.gipsz:
NEM demokratikusan
NEM törvényesen
NEM keresztény
NEM demokrata

"irány a nagyvilág és ott reklamáld ahol akarod a libsi demokráciát. "

Ez rád is vonatkozik, meg az összes kommunista felmenőddel, fattyaddal, gazdáddal és barátjával együtt (+birkával) hogy irány Oroszország!
Ostobák vagytok 2018.05.07 10:28:02
@Kovacs Nocraft Jozsefne: " Orbán eddig is bármit tett, az ellenzék fanyalgott és hibának nevezte. Ha az eü. és az oktatás elérné a német vagy a svéd színvonalat, akkor az lenne az ellenzék baja, "
Ha elérné, de nem fogja, meg sem közelíti. Ostoba.
A Válasz.hu vette észre, hogy egy lengyel sitcomban, a tavaly óta látható Ucho Prezesa (Az elnök füle) címűben, Orbánból csináltak hülyét az alkotók. A lengyel közélettel foglalkozó politikai szatíra a Youtube-on és a Showmax nevű streamingszolgáltatón látható, a nézettsége meg elég fasza, akad 3,6…..
Ostobák vagytok 2018.05.04 15:27:16
Besárgult az ország. Ha ránézünk a választási térképre, a narancssárga tengerben más színnel négy szigetet látunk: Budapestet, Dunaújvárost, Pécset és Szegedet. Latolgatjuk a sokkoló fejleményt, a kormányzat kétharmadát. Abban többé-kevésbé egyetértenek a vitázók, hogy az ország sorsa a főváros…..
Ostobák vagytok 2018.04.11 10:39:03
@Krumpli Bogart: "és úgy bemutatni, mintha a sötét buta falusi attól félne, hogy álló fasszal kiugrik a kerti orgonabokorból a muszlim migrács és azonnal megbassza az asszonynépet."

Pedig pontosan ezt hallani vissza, amikor kérdezik őket. Semjén elvtárstól is ezt hallották, akkor meg csak igaz lehet.
Ostobák vagytok 2018.04.11 11:24:42
@Krumpli Bogart: Biztosan volt három elbutult alkesz minden faluban, aki ezt mondta, aki meg nem ezt mondta, azt kivágták a riportból, mert nem érdekes. Nem, nem annyira hülyék a vidéki emberek, mint amennyire szeretnéd annak látni őket. Ezért végtelenül aljas a szemléleted.

Ezért vagytok ostobák, mert még azt is tagadjátok, ami bárhol elérhető.

Semjén elvtárs szavai:

"ha a nőket az erőszaktól meg akarjuk védeni és azt akarjuk, hogy egy nő nőként élhessen és járhasson miniszoknyában és kendő nélkül és szabadon élhessen, mint nő, akkor a legfontosabb dolog, hogy a migrációt megállítsuk és ne engedjük azt, hogy a tömeges iszlám következtében, a saría árnyékában és fenyegetésében kelljen élnie a nőknek"

Itt magad is megnézheted, hogy hogy tájékoztatják a vidékieket:

hirtv.hu/ahirtvhirei/semjen-ha-nincs-migracio-nincs-eroszak-2423668

"Ezért végtelenül aljas a szemléleted. "

És még te tartasz engem aljasnak, szánalom... Ebben a hozzászólásban benne van a fidesz szavazó minden ostobasága és aljassága.
Ostobák vagytok 2018.04.11 12:11:53
@Krumpli Bogart: Sosem jártam vidéken, mert félek hogy a parasztok megerőszakolnak. Meg egy rakás be akar jönni Budapestre és összeszarják a villamost! Kerítést Budapest köré!!!!

Na, hogy tetszik? Mert ez a színvonal szól a kormánymédiából. Csakhogy ezt vidéken a nagy átlag be is veszi. Mert igényli a gyűlöletet. Mert még a szomszéd faluból származó is idegen. Meg 30 év után is idegen egy ott lakó.

Jól ismerem a kis falukat. Pontosan tudom miről beszélek.