Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szemünk Tükrében

16 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érdekes feltevés, nem igaz? És véleményem szerint igaz is. Mindannyian az alapján éljük a valóságunkat, ahogyan gondolkodunk, és amilyen gondolataink vannak. Persze vannak kivételek, ahol valóban éles határt tudunk húzni. (Nyilván felnőttként már nem fogsz hinni a Mikulásban),…..
....csak tudnám mivel érdemeltem mindezt ki, ezt a sok szenvedést... Gondolom nem én vagyok az egyedüli, aki feltette már magában ezeket a kérdéseket. Sokszor tűnődtem azon, hogy vajon tényleg segítenek fentről ha kérem? Sőt sokszor volt, hogy fel is adtam, és azt mondtam elégvolt, én többé nem…..
Bár számtalan út létezik a boldogsághoz és a kiteljesdéshez, neked mégis csak egyetlen utad van, amire a születésed napján ráléptél. Ezt az utat magadnak választottad, neked kell végigmenned rajta, de mégsem vagy egyedül és még térképet, segítséget és útmutatást is kaptál az útra, amit a születésed…..
Az I. részt a lélektársi kapcsolatról itt, a II. részt a duálkapcsolatokról pedig itt olvashatod vissza...
Az I.részt, lélektársi kapcsolatról szóló írást itt olvashatod vissza...
A kifejezésekkel kapcsolatban úgy érzem, hogy nagyon sok félreértés adódik az emberek között. Úgy gondoltam leírom az én nézőpontomat, hogyis kell értelmezni a Lélektárs - Duálpár - Ikerlélkek fogalmakat...
  A következőkben megismerkedhetsz a számok szimbolikus jelentésével. Megtudhatod, hogy a Sorsmisszió számod alapján melyik személyiségtípusba tartozol, mi a feladatod, küldetésed jelenlegi életedben. A születési dátumainkba benne van a sorsunk. A Sorsmisszió számot úgy kapjuk meg, hogy a…..
A képre kattinva húzhatsz kártyát!..
Szemünk tükrében Kryon kártya 2018.04.20 10:07:20
A képre kattinva húzhatsz kártyát!..
A képre kattinva húzhatsz kártyát!..
  A családi karma kapcsán (erről bővebben itt olvashatsz) már kifejtettem, hogy a szüleinkkel leszületésünk előtt egy szerződést kötünk, ezek képezik a karmikus kapcsolatokat. Nagyon fontos tudni, hogy akivel összekapcsol minket a sors, azokkal szintén kötöttünk különböző szerződéseket. Többek…..
Számos tanítás beszél arról, hogy gondolataink, szavaink, pláne kimondott szándékunk teremtőerővel rendelkezik. Vonatkozik ez fogadalmainkra is, amiket valaha, akár sokkal régebbi életünkben tettünk. Jelen és elmúlt életeink fogadalmai tehát élnek, és befolyást gyakorolnak ránk. Gátolhatnak…..
Ikerlélek - Ikerláng - Duál pár Mást sem lehet hallani manapság csak ezeket a kifejezéseket, és mindenki fejvesztve keresi a másik felét, mert úgy gondolja, akkor lehet csak boldog az élete, ha megtalálja a lelki társát. De valóban attól leszel boldog? Tényleg sokkal boldogabb leszel, ha van…..
Napjainkban a legtöbbet emlegetett téma a párkapcsolati konfliktusok. Egyre több pár esik hasonló, illetve ugyanabba a hibába. Szerinted melyek a leggyakrabban elkövetett hibák egy párkapcsolatban? Feltetted magadnak már ezt a kérdést?..
 A családi karma I. részében megbeszéltük, miért is születünk le egy bizonyos családhoz. Mindenkinek van saját személyre szabott karmája, és most már tudjuk, hogy családi karmánk is van...
  Mielőtt egy lélek leszületik a Földre, kiválaszt magának két embert, jelen esteben egy édesanyát és egy édesapát. Igen, lehet, hogy ez most furán hangzik, de ez így van. Fogalmazhatunk úgy is, hogy odafent egy közös szerződést, megállapodást kötnek egymással. A két ember, akit a lélek kiválaszt,…..
Régóta kutatom, hogy mi is az a karma. Rengeteg filmet és könyvet olvastam el a témában, hogy végre megtudjam valójában hogy is működik. Kíváncsi voltam, hogyha van, akkor feloldható? Vagy talán életem végéig cipelek egy olyan terhet, amire talán nem is emlékszem hogyan kaptam?..