Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Toobee

27 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Xiaomi Mi 8 és Mi 8 Lite kiváló telefonok, a kínai cég mobiljait mi is imádjuk, szinte kivétel nélkül 4,5 csillag feletti értékelést szoktak kapni tőlünk, ez nem véletlen. A Mi 8 jelenleg még a csúcskategória egyik versenyzője, bár a hamarosan érkező Mi Mix 3 valószínűleg le fogja taszítani a…..
Okosóra válogatás közben jött a felismerés, hogy milyen jó kis cikket lehetne kerekíteni ebből, úgyhogy össze is szedtünk most néhány remek vételt, amikhez kuponokat is kaptunk. Zeblaze Vibe, AllCall W2, NO.1 F5, Lemfo Lem X és Xiaomi Amazfit Bip, ezek közül tudtok választani, természetesen…..
Akinek fiatal autója van, az bizonyára találkozott már TPMS-sel, ami a gumikban lévő nyomás mérésére szolgál. Előre beállított határértékeknél jelez, nem kell folyton a benzinkúton, sokszor működésképtelen fejjel ellenőrizni, hogy vajon van-e elég levegő a kerekeinkben. Két Gocomma keréknyomás mérő…..
Retro játékkonzol? Kinek ne tetszene!? Ha elmúltál már 25 éves, akkor biztosan élvezni fogod, de meg merem kockáztatni, hogy a fiatalabb korosztályt is kiválóan fogja szórakoztatni. Az ára áfahatár alatti, mindössze 5.800 Ft-ba kerül, ami így utólag belegondolva nevetségesen kevés ahhoz képest, hogy…..
  Xiaomi M365 roller, robotporszívó és a világ legolcsóbb gigabites routere vár ma rátok, egy kis 3D nyomtató fűszerezéssel, valamint olcsó AKG fülhallgatóval. Nagyon jó kuponokat mutatunk, ráadásul a drágább tételek németországi raktárból érkeznek, úgyhogy már áfával terhelt árat fizettek ki, és…..
A Beelink Gemini X45 mini PC azoknak készült, akik megelégelték már a sok különálló eszközt, és egy picit többet szánnának a témára, mint amennyibe egy Android-os TV box kerül, hiszen annál sokkal többet tud ez az eszköz. Az Intel megoldásával és a 6 GB RAM-mal a feladatok döntő többsége gyorsan,…..
A mai Lightinthebox válogatásban elég ütős készülékek kaptak helyet, hiszen megmutatjuk a Xiaomi i5-ös laptopját, a Mi 8-at, valamint az autós kamerájukat is. A Meizu 16th névre hallgató mobilja Snapdragon 845 processzorral tör a felsőkategória babérjaira, a Jumper laptop pedig az árával hódít...
Azt hiszem kevés olyan ember van, aki valamilyen formában ne használna valamilyen hangkeltő eszközt. Ha kevés koncertre juttok el, miért ne lehetne minőségi eszközökkel zenét hallgatni? A Bluedio audioeszköz kínálatából azért csemegézünk most nektek, mert a nálunk járt tesztkészülékek jól…..
Tudjuk, hogy az új iPhone sok ember vágyának tárgya, ezért összegyűjtöttünk néhány hasznos kiegészítőt a frissen megjelenő almás termékekhez, tehát ha XS, XS Max vagy XR készüléket tervezel venni, esetleg már vettél is, akkor jó helyen jársz. Mutatunk “általános” kiegészítőket is, melyeket nem csak…..
A Measure King 3in1 mérőeszköz tesztünk ismét a barkács világába kalauzol. A korábbi írásaink alapján úgy tűnt, hogy van igény erre a szegmensre, így most egy igazán ötletes ritkaságot hoztunk, egy három az egyben mérőműszert, ami a hagyományos centi funkcióját ötvözi a lézeres távolságmérővel és…..
  A kínai gyártó termékeit mindig nagy lelkesedéssel teszteljük, hiszen az elvárásainkat általában magasan felülmúlják, nem volt ez másként a Xiaomi Mijia gimbal esetén sem, lássuk hát, hogy mennyire lett életképes a 38.000 Ft-ért megvásárolható, háromtengelyes stabilizátor. Az biztos, hogy az…..
A Teclast M89 tablet 7,9 colos, ezzel a közepes méretű eszközök táborát erősíti. A fém ház kellemes fogást biztosít, ráadásul Type-C csatlakozó került rá, mely mellé még egy mini HDMI is elfért. Számomra hihetetlenül meglepő volt, hogy készenlétben, bekapcsolt állapotban több hetet is simán elketyeg…..
  A Mecool KM8 TV box ígéretes specifikációval és gusztusos megjelenésével azonnal megragadja a vásárolni vágyók figyelmét. Nem az elavult, ezer éves Androidok valamelyike található rajta hanem friss, ropogós 8.0. Ráadásul Google minősítéssel is rendelkezik, azaz nem kell kerülőúton beszerezni az…..
Szerszámokat, építőipari eszközöket ugyan nem sűrűn tesztelünk, de előfordul nálunk is. Mi magunk is kedveljük az effajta kütyüket, így került hozzánk az Uni-T UT353 hangnyomásmérő is. Ez egy belépő szintű eszköz, ennek megfelelően az árazása is baráti, 4.500 Ft-ért vásárolható meg, illetve picit…..
Kínából pénztárcát venni nem általánosan elfogadott és bevett szokás. Telefontokot, apró kacatokat, elektronikai eszközöket biztosan mindenki vásárolt már, na de pénztárcát hányan rendeltetek már? Bemutatjuk a Blitzwolf BW-TB1-et, illetve szemezgetünk a kínálat többi tagjából is, mert mindenki…..
Mostanában kezd beszippantani a nagyteljesítményű lámpák világa, hiszen keresem a tökéletes megoldást a téli kerékpározásra, illetve a nyáresti túrákra. A XANES 2501-B fejlámpa egy igazi mindenes, ha szabadidős tevékenységekről van szó, a fényereje pedig több, mint elég, ráadásul két darab 18650-es…..
  A Convoy C8+ zseblámpa nem a hagyományos otthoni modell, hiszen 18650-es cellát fogad, ez valószínűleg nem sok háztartásban található meg, ám ne féljünk az újtól, ez a jövő. Az elektromos autók akkumulátorainak nagyon nagy hányada is ezekből épül fel, csak éppen nem egy, hanem több ezer darab…..
Az Alldocube X1 tablet tesztjét nagy várakozás előzte meg, mert a specifikációk böngészése közben egy kívánatos táblagép összképe rajzolódott ki előttem. Ez nem egy szokványos, egyszerű eszköz, mivel SIM kártyánkat is használhatjuk vele, így nem korlátozódik WiFi hatótávon belülre a gép, ami…..
A Zealot S12 Bluetooth hangszóró érkezése ismét marakodásra adott okot, mert mindenki szereti ezeket a készülékeket. Itt a nyár, jön a sütögetős szezon, ami természetesen semmit sem ér kedvenc zenéink nélkül, ezért hoztunk most nektek egy középkategóriás eszközt, mely modern dizájnjával bárhol…..
ASUS Zenfone 5 okostelefon tesztje több szempontból is érdekes, hiszen létezik már ilyen készülék, ezért nem is értem, hogy miért ezt a nevet adták neki, csak a típusjelzésből találhatjuk ki, hogy nem a 2014-es változatot teszteljük. Az ASUS középkategóriás újdonsága kiváló kijelzőjével és…..
  Nem mindennapi látvány az Umidigi Z2 Pro ízeire szedve, az iFixit csapatának köszönhetően most mi is betekintést nyerhetünk a készülék belsejébe. Reméljük, hogy egyre több kínai telefon kerül nagyító alá, mert érdekes látvány tárul elénk minden egyes alkalommal. A cikkben kedveskedünk nektek…..
Végre megérkezett hozzánk az Umidigi A1 Pro okostelefon, melyről már annyit írtunk a megjelenés előtt, és után is, hiszen egy leendő ár-érték bajnok ajánlatról beszélünk. Az Umidigi nem titkolt szándéka az, hogy jelentős szeletet hasítsanak ki a piac belépő szegmenséből, ezt erősíti a 30.600 Ft-os…..
A Xiaomi Amazfit Pace 2 megalkotásával a cég végleg felkerült az okosóra térképre, hiszen a Huamivel közös tudásbázis segítségével igen nívós termékeket dobtak a piacra. Néhány hiányosságot leszámítva már az Amazfit is szinte tökéletes volt, de mindig van feljebb, ezért az ott összegyűjtött rengeteg…..
A gamer fejhallgatók Kínából is megvásárolhatóak, az európai ár töredékéért, és senki számára nem titok, hogy a neves gyártók termékei is ott készülnek, így bőven van lehetősége az ottani cégeknek ihletet meríteni. Fel is figyeltünk a Sades termékeire, melyek már elsőre is megnyerőek...
A hideg, téli hónapokat követően lassan, de biztosan menetelünk a nyár felé, egyre szebb az idő, melegebbek a nappalok, és hol van még a vége? Amint beköszönt az igazi kánikula, a vízpart lesz az egyetlen hely, ahol elviselhetően érezhetjük magunkat, de az uszodában is jól tud esni a kikapcsolódás.…..