Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DUNÁBALŐVETÉSI MINISZTER....

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Államvilág Csalárdok Éve 2018.10.17 21:06:43
 [audiovizuális cikk: hallgatásra ajánlom közben a következő számot: Kozmosz: Okosak Földje] Úgy tűnik, hosszú évek után a türkmagyarkeresztény kormány turbómódba kapcsolt, és igyekszik véglegesíteni Magyarország feudalizálását. Vegyük sorra, hogy az elmúlt hetekben mik tűntek el végérvényesen az…..
Agymenések a túlsúlyos ógörög kommunista mérnökökről. ..
Mennyiben hasonlít Orbán Viktor Magyarországa Adolf Hitler Németországához? Sokban. Ott vannak például ők, akiiktl félni kell, akiket gyűlölni kell: a zsidók / migráncsok. És vagyunk mi, fehér, keresztény európaiak, azaz: árják...
Ha egy mondattal szeretnék válaszolni a címben feltett kérdésre, akkor azt kellene írnom: mert az senkinek se lenne jó. Pontosabban szólva: a megtorlás egész egyszerűen nem érdeke Orbán Viktornak. Jó dolog a hatalom és még jobb, amikor azt akár önös céljaink megvalósítására…..
Léteznek-e hatékony ellenzéki stratégiák egy olyan Parlamentben, ahol a kormánypárt csak biodíszletnek tekinti a képviselők egyharmadát? Lehet-e megálljt parancsolni egy olyan centralizált hatalomnak, amely nem tűri a külső- és belső kritikát, és ledarálja azokat a szakmai- és civil szervezeteket,…..
Be nem teljesült jóslatok a telekommunikáció és a számítástechnika területéről - Miért ette meg jóslatát az Ethernet feltalálója? Minden kornak megvannak a maga technikai csodái, egyeduralkodó vívmányai. Ezekkel kapcsolatban sokan gondolják úgy, hogy jóslatokba és jövendölésekbe kell…..
DUNÁBALŐVETÉSI MINISZTER.... 2018.04.30 16:07:03
A kormány tudatosan szegi meg a Kúria határozatát (cikk itt, teljes szöveg itt), és juttatja aránytalan előnyhöz a Fidesz-KDNP-t, amikor tovább folytatja elektronikus médiumokban a STOP-feliratú, menekülteket minden egyéb szöveg nélkül ábrázoló gyűlöletkampányát. A Kúria jogerős döntésére ugyanis…..
Teljes körű ellenzéki választási szövetség híján, finoman szólva is foghíjas koordináció mellett a választás előtt egy nappal már a napnál is világosabb, hogy az ellenzéki szavazóknak egyetlen egy fegyvere maradt: a taktikai szavazás. A Közös Ország Mozgalom és egyéb csoportok rengeteg időt,…..
A magas részvétel, a 70% körüli könnyen kétharmadhoz, vagy kormányváltáshoz vezethet. A kispártok is izgulhatnak...
DUNÁBALŐVETÉSI MINISZTER.... 2018.04.09 01:48:27
@Bolshevik: Na az biztos.

Akkor ezuton is felszolitom a libsiket, hazaarulokat, sorosberenceket, hogy legyenek szivesek reggel megjelenni a Dunaparton.
Ne keljen ertetek mennunk. Aki nem jon magatol azt ketszer lojuk bele.
Ki emlékszik az 1998-as választásokra? Na nem a főhadszíntérre, hanem két mellékhadszíntér és két radikális mellékszereplő esetére: Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében meg kellett ismételni az első fordulót (akkor még két fordulós volt a választás, és legalább 50%-os részvétel volt az…..
Több olvasónk jelezte, majd mi is megbizonyosodtunk róla: hatalmas rendőri erőt csoportosítottak az országgyűlés környékére. A rendőrök a rakparton és a környező utcákban parkoló kisbuszokban várakoznak – eddig ismeretlen okból...
Az utolsó pillanatban a bizonytalanok közül is szavazókat kell szerezniük, mert különben lesz itt nemulass, haddelhadd, apokalipszis és a kormánytöbbség elveszítése...
• Az Orbán-féle nacionalista-populista jobboldal mind inkább kitúrja helyéből a nyugati kereszténydemokráciát, az unió a támogatások megvonásával akarja észhez téríteni a kormányfőt meg a hasonszőrűeket • A magyar miniszterelnök minden hájjal megkent, hataloméhes, nacionalista populista, aki…..