Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gabueroo

0 bejegyzést írt és 799 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus képviseletében Danilo és Adrien Rabiot nyilatkozott a Canal+ számára, a brazil védőt pedig arról kérdezték, hogy vajon a PSG nehezebb feladattal szembesült, mint amire számított, a hátvéd pedig egyértelműen nem vette jó néven a kérdést. „Azt kérdezem magamtól, miért lett volna ez könnyű…..
Gabueroo 2022.09.07 11:40:17
A hagyományosan megszokottnál némileg korábban, már szeptember elején kezdetét veszi a Bajnokok Ligája csoportköre, s a Juventus nyomban a legnehezebb mérkőzésével kezdi a sorozatot, hiszen a zebramezes csapat a kiírás egyik esélyesének tartott Paris Saint-Germain otthonába látogat kedd…..
Mai hírek szerint, amelyeket Leonardo Bonucci is megerősített a mai sajtótájékoztatón, Paul Pogba mégis kénytelen kés alá feküdni a meniszkusz-sérülése miatt, mivel a konzervatív kezelés nem vezetett eredményre. A francia válogatott tegnap és ma a pályán edzett, azonban az elmúlt hónapban…..
A Juventus nem tudta megismételni a nyitó fordulóban a Sassuolo ellen nyújtott remek teljesítményt, s kilátástalan játékkal ért el gól nélküli döntetlent a Sampdoria otthonában, így bőven van min javítani a bajnokság harmadik fordulójában, amikor az AS Roma csapata látogat az Allianz…..
Gabueroo 2022.08.27 19:30:44
Gabueroo 2022.08.27 19:58:15
Gabueroo 2022.08.27 20:18:00
A Sampdoria otthonában elért döntetlen során nyújtott rendkívül gyenge teljesítményt követően a Juventus egy nehéz mérkőzésnek néz elébe, hiszen szombat kora este az AS Roma csapata látogat az Allianz Stadiumba. "A holnapi lesz az első egymás elleni mérkőzés egy jó teljesítményt nyújtó Roma ellen.…..
Gabueroo 2022.08.26 20:04:24
A Juventus a Sassuolo elleni 3:0-ás győzelemmel nagyszerűen kezdte, majd a Sampdoria otthonában nyújtott kilátástalan teljesítménnyel rettenetesen folytatta a bajnoki szezont. A harmadik fordulóban egy könnyűnek aligha ígérkező mérkőzés vár a zebramezesekre, mivel a nyáron komoly erősítéseket…..
Gabueroo 2022.08.26 10:29:02
A BL-sorsolást követően, amelyen kiderült, hogy a H-csoportban a PSG, a Benfica és a Maccabi Haifa lesz a Juventus ellenfele, Pavel Nedvěd állt a kamerák elé a klub képviseletében. „Mindegyik csapat nehéz ellenfél ezen a szinten, és örülünk, hogy ilyen ellenfelek ellen léphetünk pályára a Bajnokok…..
A Bajnokok Ligája előző kiírásában a Juventus csoportelsőként jutott tovább az egyenes kieséses szakaszba, ahol az előzetesen verhető ellenfélnek tűnő Villarreal következett. Az első mérkőzésen a zebramezes csapat a rendkívül gyorsan megszerzett idegenbeli vezetés tudatában visszahúzódott, az…..
Az alábbiakban Mark Szabo fórumtársunk cikke olvasható, fogadjátok szeretettel: Allegri és Nedvěd nyilatkozatai megerősítik azon állításokat, hogy a Juventus kész lemondani a Barcelona támadójáról, Memphis Depayról, az Olympique Marseille-ben futballozó Arkadiusz Milik kedvéért. Úgy tűnt, a…..
Gabueroo 2022.08.23 23:21:58
@JuveMI: xDdd
Gabueroo 2022.08.24 00:00:14
A Juventus a Sassuolo ellenében aratott 3:0-ás hazai győzelemmel és magabiztos teljesítménnyel kezdte a szezont, s a bajnokság második fordulójában a Sampdoria otthonába látogat hétfő este. Massimiliano Allegri keretébe visszatérhetett Moise Kean és Adrien Rabiot, míg Federico Chiesa, Kaio Jorge,…..
A Sassuolo elleni győzelem során az egyik legjobb teljesítményt a pályán a Juventus nyári igazolása Ángel María nyújtotta, aki egy góllal és egy gólpasszal járult hozzá a zebramezesek győzelméhez. Az argentin szélsőnek azonban sérülés miatt idő előtt be kellett fejeznie a játékot, s a pályán az ifjú…..
A La Gazzetta dello Sport szerint tegnap Rafaela Pimenta Continassába látogatott, hogy egyeztessen két pártfogoltja, Moise Kean és Luca Pellegrini jövőjéről. Az Atléti elleni meccset megelőző összetartásról elkéső, és ezért a kereten kívül ragadt csatár drága kölcsönszerződés keretében futballozik…..
Gabueroo 2022.08.11 13:37:21
Az olasz és a német sajtó egymással egybecsengő állításai szerint Filip Kostić személyében megvan a Juventus következő igazolása, mivel a torinói klub minden részletre kiterjedően megállapodásra jutott az Eintracht Frankfurttal. A 29 esztendős Kostić a Sky Sports Deutschland és Goal.com munkatársa,…..
Gabueroo 2022.08.09 13:45:21
Gabueroo 2022.08.09 14:06:14
Massimiliano Allegri a Continassában rendezett felkészülési mérkőzésen egy négygólos vereségbe szaladt, Álvaro Morata triplázott, és Matheus Cunha is betalált. „Ez a vereség hasznunkra lehet.” - értékelt a mester a Sky Sport Italia számára. „Fáradtan vágtunk bele a meccsbe, keményen dolgoztunk az…..
A Juventus vasárnap este az Atlético Madrid elleni mérkőzéssel zárja a felkészülési időszakot, majd jövő héten már a Sassuolo elleni összecsapással kezdi meg a bajnoki szezont. A spanyolok elleni találkozónak az eredeti tervek szerint Tel-Aviv adott volna otthont, azonban a Gázai övezetben…..
A Juventus mestere a Real Madrid elleni vereség után értékelte a látottakat. A mester nyilatkozatát a Tuttomercatoweb és a klub hivatalos honlapja tette közzé: „Jó meccset játszottunk, amely lezárta a tíznapos felkészülésünket az Egyesült Államokban. Európa legjobb csapata ellen léptünk pályára,…..
Gabueroo 2022.07.31 12:10:32
@Mark Szabo: Az meg egy dolog, de ami a sajnalatos, hogy amig nalunk sorcserere bejott az u21, addig a realnal egy komplett Juve szintu masodik sor Rodrygoval, Asensioval, Camavingaval, Hazarddal es meg sorolhatnam.

Ezzel a sok serultel kb van egy kezdo tizenegyunk es utana megvagyunk love, semmi erosites nincs a padon.
Paul Pogba térdsérülése egyre komolyabb téma, s egyes feltételezések szerint az sem zárható ki, hogy a játékos végül lemarad a novemberben kezdődő világbajnokságról. A Juventushoz pár hete érkezett középpályásnál a lateralis meniscus sérülését állapították meg az Egyesült Államokban, s Romeo…..
A Corriere dello Sport a Juventus meglepetéshúzásáról ír, mivel a lap szerint az Öreg Hölgy előrehaladott tárgyalást folytat a Livepoollal Firmino ügyében, miután az olasz klub 22,6 millió eurót kínált az elmúlt években BL- és PL-győzelmet elérő klubnak. Sőt, egyes lapok szerint a játékossal már meg…..
Az Egyesült Államokban turnézó Juventus második felkészülési mérkőzését a Barcelona ellen játszotta, s a mérkőzést Ousmané Dembélé és Moise Kean 2-2 gólja fémjelezte. A Juventus a következő felforgatott kezdővel állt ki a mérkőzésre: JUVENTUS: Szczęsny; Alex Sandro, Bremer, Bonucci, Danilo;…..
Gabueroo 2022.07.27 06:16:30
@JuveTomi15: Detto, Vlahovic, Mckennie miert nem jatszanak? Serules?
A Juventus hivatalosan bejelentette Aaron Ramsey távozását, a klub a pletykák szerint 3 millió eurót meghaladó bánatpénzt folyósít a játékosnak a szerződés közös megegyezéssel történő felbontásáért. A középpályás 2019-ben hagyta el az Arsenalt, és a Juventus szerződtette a kereterősítési projekt…..
A Juventus középpályása, Paul Pogba térdsérülést szenvedett, megerősítette a klub, s csak egy szakember felkeresése után derülhet ki, mennyi időre esik ki Paul Pogba. A Manchester United egykori játékosa fájdalomra panaszkodott a los angelesi edzésen, és két egészségügyi munkatárs segítette őt le a…..
Wojciech Szczęsny az amerikai turnén örömmel nyilatkozott az újságíróknak, és azt mondta, hiányzott már neki ez a típusú felkészülés. „Jól érzem magam. Ebben az élményben nem volt részünk az elmúlt 2-3 évben a pandémia miatt. Ez jó idő arra, hogy együtt legyünk, keményen dolgozzunk, és egyúttal jól…..
A Juventus az Egyesült Államokba utazott, s a felkészülési torna első állomásaként a mexikói Chivas Guadalajara elleni mérkőzésen mérheti fel erejét. A hazai idő szerint 05:00-kor kezdődő mérkőzésnek az Allegiant Stadium ad otthont. Az utazásról sérülés vagy egyéb okok miatt kimarad Chiesa…..
A Juventus számára igencsak meghatározó volt a hétfő, hiszen elutazott Münchenbe Matthijs de Ligt, s egybehangzó pletykák szerint a Juventus közelebb került Gleison Bremer leigazolásához. Romeo Agresti velős beszámolója szerint a hétfői események könnyen összefoglalhatók, a Juventus megelőzte az…..
Gabueroo 2022.07.19 17:51:00
Romeo Agresti friss beszámolója szerint az elmúlt órákban volt egyeztetés a Juventus és a Bayern között de Ligt ügyében. A távolság a felek álláspontjai között egyre kisebb, és a holland középhátvéd távozása egyre valószínűbb. Nicolò Schira szerint a Bayern 75 millió euróra emeli ajánlatát, ám a…..
Gabueroo 2022.07.17 22:19:53
Gabueroo 2022.07.17 22:25:46
@venember83: Ha Romano irja akkor mar az :D