Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jancsekeni

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem vagyok sorozatgyilkos (Június 28.) Az azonos című 2009-es bestseller könyv alapján készült film egy tinédzser fiút követ, aki sorozatgyilkosokra jellemző vonásokat fedez fel magában és elkezd küzdeni ellene, miközben rejtélyes halálesetekre figyel fel és próbálja megtalálni az elkövetőt. Pont…..
Könyvklub, avagy az Alkony Ötven Árnyalata (Május 31.) Négy barátnő éppen a havi könyklubjuk alkalmával a Szürke Ötven Árnyalatát olvasgatják, mikor hirtelen felfedezik a fiatalság ellenszerét. Merész vállalkozás filmet készíteni a világ legrosszabb könyvének elolvasásának élményéből.…..
Deadpool 2 (Május 17.) A szuperhős univerzum legmocskosabb szájú anti-hőse mindenki örömére visszatért! Ezúttal új ellenséggel hozza össze a sors, akinek legyőzséhez új társakra van szüksége. A visszatérő színészek között rengeteg újat is találunk, többek közt Josh Brolint, akinek úgy tűnik új…..
Hang nélkül (Május 3.) Nagy eséllyel megérkezett az idei év horrorja! Az emberiséget levadászó vak lények hangokat követve tizedelik a Földet, így a főszereplő család néma csöndben kényszerül élni az életét. A férj (az Office című sorozatból ismert John Krasinski) és terhes felesége (Emily Blunt)…..
Veszett vidék (Április 19.) Ezen a héten ennél különlegesebb filmet nem igen találni a magyar moziban: egy igaz történeten alapuló ausztrál western, melyet Warwick Thornton rendező ausztrál és új-zélandi szereplőgárdával készített. A történet maga 1929-ben játszódik és egy zsarnok likvidálásával…..
Tűzgyűrű: Lázadás (Április 5.) A Pacific Rim, azaz a Tűzgyűrű második részében visszatérnek a Jaeger pilóták, hogy újból felvegyék a harcot a Kaijuk ellen. Kínainak tűnik, igaz? Nos, pontosabban német és japán, de akik már látták az első részt, azoknak így már ismerős lehet a történet. A soron…..