Regisztráció Blogot indítok
Adatok
adi88

0 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Friss információk szerint nagy az esélye, hogy Giorgio Chiellini kihagyni kényszerül az Ajax elleni negyeddöntő első meccsét szerdán, mivel izomsérülésre panaszkodott vádlijánál. A La Gazzetta dello Sport beszámolója szerint Giorgio Chiellininél izomprobléma jelentkezett a hétfői edzést…..
adi88 2019.04.09 14:54:54
@Juvegaspy: Nem értem miért kell lenézni őket, meg lekicsinyítve beszélni róluk. Nem ok nélkül jut el valaki idáig. Pláne annak tudatában, hogy a legfontosabb játékosunk nem lesz ott. Láthattuk júdást mennyit ér a milan ellen meg ugy az egész szezonban.
adi88 2019.04.09 16:50:07
@Andras74: komolyan nem emlékszel meddig jutott a roma? Igen a BL-ben jobbak voltak akár tetszik akár nem.
A hétközi forduló kiválóan alakult a Juventus számára, hiszen a zebramezes csapat győzelemmel távozott a Cagliari otthonából, miközben a tabella második helyén álló Napoli meglepő vereséget szenvedett az Empoli elleni találkozón, így a két csapat közti távolság 18 pontra…..
A Juventus egyre közelebb áll ahhoz, hogy matematikailag is bebiztosíthassa az első helyet, és továbbra is a győzelem lebeg a csapat szeme előtt. A három pontért viszont a BL-helyekért küzdő Milant kell legyőznie szombaton, az Allianz Stadiumban. Az összecsapás 18 órakkor veszi…..
A bajnokságban 18 pontos előny birtokában és az Atlético Madrid elleni parádés fordítás után a Juventus a Marassi gyepén mérkőzik meg a vasárnapi ebéd után a Genoa gárdájával. A szokatlanul korán kezdődő mérkőzés komoly téttel nem bír egyik fél számára sem, hiszen az Öreg Hölgy biztosan vezeti a…..
Fabio Capello véleménye szerint Cristiano Ronaldo kiemelkedő futballista, az ő megfogalmazása szerint bajnok alkat, azonban a legszűkebb elitbe nem tartozik. Cristiano Ronaldo keddi mesterhármasa számos juventino napját feldobta, hiszen így a Juventus komoly választ adott a csalódást keltő madridi…..
adi88 2019.03.15 14:05:00
@Lord Viktor: ezt a demagóg hülyeséget... szerinted messi nem szokott edzeni csak a meccsekre jár akkora zseni??? Meg ronaldo tehetségtelen csak a kemény munka miatt lett jó? Szerinted a világon hányan edzenek keményen mindennap és sokan még csak nem is lesznek elsőosztályú focisták.
A bianconero csapat a tegnap esti meccsen alaposan kitett magáért, hiszen a madridi 2-0 után szóhoz sem hagyta jutni a vendégeket, és Cristiano Ronaldo mesterhármasával fordított, és biztosította negyeddöntőbe jutását. „A srácok kiváló teljesítményt nyújtottak. Megvolt…..
Izgalmakban, lapokban, vitatható bírói döntésekben, kapufákban és gólokban gazdag mérkőzést láthattunk, de a legfontosabb még mindig a megszerzett három pont. A Juventus immáron tizenhat ponttal vezeti a bajnokságot és továbbra is veretlen. A szép játékot a Napoli biztosította a tegnapi rangadón, de…..
adi88 2019.03.05 08:16:13
@Bianconero:
akkor itt az ideje levenni a napellenzőt és nyitott szemmel járni a világot.
Juventus FC blog Mercato 2018.09.29 19:48:50
08.12. HIVATALOS: Filip Kostić 2026-ig tartó szerződést írt alá a klubbal, átigazolási díja 12+3 millió euró 08.10. HIVATALOS: Nicolò Fagioli 2026-ig hosszabbított a klubbal. 07.20. HIVATALOS: 41+8 millió euró fejében Glieson Bremer csatlakozott a Juventushoz, 2027-ig kötelezte el…..
Massimiliano Allegri mentora, Giovanni Galeone a Juventus vezetőedzőjének jövőjéről beszélt a Tutto Napoli számára. "Allegri jövőre a Premier League-ben? Nem tudom. Olaszországban nincs másik klub, amelyhez csatlakozhat. Attól függetlenül, hogyan végződik majd a Bajnokok…..
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
Az európai babérokról álmodozó Juventus ma este főpróbát tarthat a Bajnokok Ligája idei döntőjének helyszínén, a Wanda Metropolitanóban, ahol az az Atlético Madrid lesz a házigazda, amely a zebramezesekhez hasonlóan, az elmúlt évek során két alkalommal is fináléig jutott, s…..
adi88 2019.02.20 22:43:23
@Bianconero: aha rakeszul a golra. Inkabb allegri is lehozta mert rajott, hogy a tovabbjutas is elmehet a jatszatasaval. Az alibi jatekaval meg majd eladni sem fogjuk tudni. Persze te azert tapsolhatsz neki oromodben
Már minden Juventino izgatottan várta ezt az összecsapást, amire már nem is kell sokat várni, ugyanis szerdán kerül megrendezésre, 21 órai kezdettel. A játékvezető a német Felix Zwayer lesz, a mérkőzésnek pedig a Wanda Metropoliano ad otthont. A spanyol pontvadászatban a második helyet foglalja el…..
A Juventus kihasználta a Napoli botlását, s a Sassuolo elleni győzelemmel 11 pontra növelte előnyét a bajnoki tabellán. A bajnoki címvédő már a jövő heti, Atlético Madrid elleni  Bajnokok Ligája-összecsapásra készülődik, azonban előbb a péntek estére előrehozott bajnoki mérkőzésen a Torinóba…..
A calciomercato igazgatója nemrégiben nyilatkozott a Radio Sportiva műsorának a Juventusszal kapcsolatban, az érintett témák között felmerült Marcelo és Paulo Dybala kérdése, de az újságíró azt is elmondta, miért nem tart igényt Gonzalo Higuaínra a Juventus. Az argentin csatár…..
Gyakorlatilag tény volt, hogy az Arsenal walesi válogatott középpályása a Juventus kötelékében folytatja pályafutását, s hosszú ideig csak az volt a kérdés, hogy már januárban csatlakozik új csapatához, vagy nyáron, szerződése lejártával távozik majd Londonból. A téli átigazolási időszak lezárult,…..
Aaron Ramsey alig várja, hogy magára ölthesse a Juventus mezét. Ezt a barátainak, valamint az ügynökének vallotta be, aki Olaszországba vitte. A döntése még előző év decemberében megszületett, és január közepén konkretizálódott, amikor aláírta előszerződését a torinói klubbal - számolt be róla a…..
A Juventus gólzáporos, 3:3-as döntetlennel zárta a Parma elleni mérkőzést, azonban a vendégcsapat egyenlítő találatát már nem láthatta Paulo Dybala, aki a záró sípszó előtt beviharzott az öltözőbe. Massimiliano Allegri a 87. percben használta ki utolsó cserelehetőségét, s ekkor Emre Can váltotta…..
A Manchester United nem kívánja könnyedén elengedni Matteo Darmiant, a féléves kölcsönért 6 millió eurót kér a manchesteri klub, a célklub pedig a kölcsönszerződés értelmében 6 millió euróért a nyáron kivásárolhatná a játékost a szerződéséből. A Sky Sport…..
adi88 2019.01.23 14:20:52
@Ádám.84: ezt remélem viccnek szántad mert azért az durva lenne ha nem! Caldara hatalmas veszteség a klubnak! Ha joltudom 1 percet nem jatszott mivel azota serult, de a jovo uj olasz védoi kozul sajnos egy sem nalunk jatszik! Talán nem is csak a védok kozul
A hétközi Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésen a Juventus nehezen értékelhető teljesítménnyel szenvedett vereséget a Young Boys otthonában, s ugyan a Valencia győzelmének köszönhetően, a produkció nem járt fájdalmas következményekkel, a zebramezeseknek bőven van mit…..
adi88 2018.12.15 22:11:41
@Dr. Grant: ebből látszik, hogy nem értesz hozzá, kulonben nem irtál volna ilyet. ebből 4et egy youngboysnak lott egyet 3 meccsen. Azóta is keresik hol van... mert a pályán nem találják.
adi88 2018.12.15 22:23:48
@Roland Máté: jézusom legalább az eredeti felvetésre válaszolj. De igen jolmegvédted azza, hogy egy meccsen lött 3 gólt és kifujt a srác.

Bár nemtudom van e értelme egyáltalán válaszolni neked, ha szerinted a középpályán játszik.
adi88 2018.12.16 00:20:04
@Dr. Grant: Az egyetlen troll itt te vagy. Mert a mérkőzésekről még soha nem írtál csak a másikat támadod. Buffont még jo hogy kritizáltam egy szinten van Bonuccicskával. Egy mondatban sem említhető az isteni Del Pieroval! Persze tudom neked még a pizsomád is judásos.
A Juventus a könnyűnek aligha nevezhető decemberi versenynaptár következő állomásához érve, újabb fontos mérkőzéssel folytathatja menetelését a nyolcadik bajnoki cím felé. A jövő heti Bajnokok Ligája-mérkőzés miatt péntek estére kerülő összecsapáson a mostanra a…..
Aurelio De Laurentiis megszellőztette a januári tervek egy részét, tehát várhatóan érkezni fog erősítés a télen a Napolihoz, azonban a klubvezér azt is elmondta, hogy nem kíván másik stadiont építeni a csapatnak, ennek pedig leginkább érzelmi okai vannak. A Napoli a nyáron viszonylag visszafogott…..
A Manchester United elleni rangadó után ismét egy rangadóra kerül sor, remélhetőleg sokkal jobb végkimenetellel. A Bianconeri a San Siro gyepén fog megküzdeni az értékes három pontért, vasárnap, 20:30-as kezdettel. A sípmester Paolo Silvio Mazzoleni lesz. A Rossoneri elég hullámzó teljesítményt…..
Massimiliano Allegri szerint a Juventus három vagy négy gólt is szerezhetett volna az első félidőben, de legalább a legkevésbé fontos meccset veszítette el a csapat. „Csalódást keltő vereség volt a mai, mivel a csapat jól játszott. Javulnunk kell a befejezések tekintetében,…..
A hosszúra nyúlt válogatott szünetet követően, a Juventus a Genoa együttesét fogadja majd az olasz bajnokság soron következő fordulójában, s mivel a címvédő a jelenlegi szezonban őrzi százszázalékos mérlegét, a cél nem lehet más, mint a szép sorminta…..