Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Végiggondolom

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magasról tesznek a turisták a rendkívüli állapotra Spanyolországban. Sétálgatnak az utcákon, átmásznak a rendőrségi szalagok alatt, hogy kimehessenek a partra és vidáman sörözgetnek a bárok kint felejtett asztalainál.  Mindeközben már 8 ezer fertőzöttről beszél az Egészségügyi Minisztérium. ..
Végiggondolom 2020.03.16 18:05:38
@Gleccsertetű: Kutyával szabad. Őket le kell vinni mindenképpen. A hangosbemondóban is elhangzott.
...épp csak meghalt egy gyermek, mert nem volt pénz fűtésre. Szerencsére politikusaink szerint itt már minden szép és jó, és nincs szegénység, és minden gyerek kap enni az iskolában, ami mondjuk nem feltétlenül van így, bár a csicseriborsós-brokkolikrémes izékből mindig marad annyi, hogy akinek…..
Kevés olyan designer akad, akinek a szakma vitán felül elismeri tehetségét, egyedi karakterét, de ennek ellenére a nagyközönség visszafojtott sziszegéssel hátrál szinte minden alkotását látva. Ilyen, illetve ilyen volt a szeptember 16-án Karlsruhéban elhunyt Luigi…..
Tizenhat évvel ezelőtt a cimbim kispókjában töfögtünk a strand felé, mikor is bevágott elénk egy Bálna, a haver pedig vakmerő módon ráfeküdt a gyárilag beszerelt szilveszteri dudára. Valószínűleg a komikus hang mentette meg életünket, mert düh helyett szánalmat sugárzó mosoly került a kopasz…..
Végiggondolom 2018.10.23 18:05:25
@dreamhotep: Mi ami "bazári" belül? Egy jól felszerelt longot látok, semmi tipusidegen dolog nincs benne, mitől lenne ez bazári? Nem értem
Végiggondolom 2018.04.03 21:32:15
Ezen a blogon már sok hülyeség elhangzott a kriptovalutákkal kapcsolatban.
Kifejezetten negatív színben feltüntetve azt.
Először is, ez nem befektetési eszköz, hanem fizetőeszköz. Az, hogy befektetésből is vették/veszik az más kérdés.

Nekem nem azért van bitcoinom, mert veszem, hanem mint fizetőeszközt elfogadom. Több mint egy éve napi szinten használom, a bevételeim nagy része kriptovalutában érkezik. Sikerült az ügyfeleimet átterelni erre a fizetési módra.
Miért?
Mert öt percen belül készpénzre tudom váltani, bárhol is legyek a világban. Ellentétben mondjuk a paypallal, amivel már vásárolni sem nagyon lehet, mert senki nem meri elfogadni.
Csak bankszámlára lehet kikérni az egyenleget, az pedig nem minden esetben praktikus. És lassú is. És bárkinek a paypal fiókja, rajta az egyenlegével együtt igen könnyen befagyasztható 180 napra, tehát nagyobb összeget sem érdemes egyenlegen tartani.. Elég egy rosszindulatú ügyfél. Szóval, a paypal használata korlátozott, és veszélyes.
További előnyök, hogy van hozzá bankkártya, így lehet vele bárhol fizetni.
Van bitcoin autómata, ahol készpénzre váltható. És számtalan egyéb módon is beváltható.

Az esetek nagy többségében most sem 0.01234567 BTC-t küldünk, hanem BTC-t küldünk X USD értékben. Tehát teljesen érdektelen, hogy hány tizedesjeggyel van mögötte a BTC érték, a gyakorlatban semmi jelentősége.

Hát ezek az alakzatok, meg dinoszauruszok, Ez egy vicc. Mi van, ha ez éppen egy brontosaurus alakzat, és ez még csak a háta, és most jön majd a nyaka. Akkor emelkedni fog?.
Végiggondolom 2018.04.03 22:00:27
@Indie Crawford: Olvastam, jó kis írás. Nagyságrendekkel több szakmaiság van benne a maga oldaláról, mint az ifl-kripto cikkek bármelyikében. Biztos vagyok benne, hogy aki ezeket a cikkeket írja, annak gyakorlati tapasztalatai nincsenek a kriptovalutákkal kapcsolatban. Pont olyan, mint ha én írnék a fociról.