Regisztráció Blogot indítok
Adatok
janettaylor

0 bejegyzést írt és 4490 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végre megismerhetjük a H&M legújabb dizájner-kollekciójához készült ruhák egy részét a napvilágot látott divatfotóknak köszönhetően. Aki pedig szeretne a magáénak tudni némi Maison Martin Margiela cuccot, az lélekben kezdje el felkészíteni magát, mert minden bizonnyal…..
janettaylor 2012.10.11 08:14:01
Robbie Williams és kislánya Szeptember 18-án született meg Robbie Williams és felesége, Ayda első közös gyermeke. A kislány a Theodora Rose nevet kapta. Sok boldogságot a friss családnak :)..
janettaylor 2012.10.02 12:31:46
Csecsebecse Búcsú... 2012.02.03 16:22:39
... mert néha ilyen is kell.Drágáim, aki itt volt velem az elejétől, aki csak véletlenül esett be és aki célzottan keresett valamit - köszönöm nektek az elmúlt éveket. Hosszas tépelődés, gondolkodás, szervezkedés és egyebek után úgy döntöttem, hogy jelenlegi formájában nem…..
Egy hatalmas csitt-csatt keltette fel az érdeklődésem nemrég. Több színben is rendelhető a shopbop oldalán, 15 dollárért. Szokatlan, de nagyon látványos darab. Hordanátok?Forrás: cooloutfit..
ANNENN Újdonságok a szekrényben 2011.10.17 10:59:00
Következzen a már beígért second round a nemrég vásárolt és újra felfedezett újdonságokból. A legelső fotón látható kabát egy újra felfedezett darab, amire a szekrényem mélyén leltem. Ezt a kabátot még középiskolás koromban vásároltam magamnak a Terranovában. Egy darabig…..
janettaylor 2011.10.17 16:53:34
Bájos, helyes kollekció - imádom a kis kabátkákat a hatalmas masnikkal, a virágos-csipkés anyagot, a mintás nyári ruhákat és a kis retikülöket is.Csupán egyetlen apró probléma van: Miuccia Prada vagy már előre tudja, hogy a jövő nyáron borzalmas idő lesz, vagy szimplán…..
A pókok, a pókhálók több cipellőtervezőt is megihlettek mostanában, például Giuseppe Zanotti-t vagy Christian Louboutin-t. Ti szívesen viselnétek ezek bármelyikét a lábatokon?Én mindenképpen. Egyrészt tetszenek is ezek a csodás cipellők, másrészt kedvelem is a pókokat (a…..
janettaylor 2011.09.23 14:51:08
Ha a trendeket szeretném összefoglalni: rövid, szűk, fényes - függetlenül attól, hogy jól áll-e valakinek vagy sem. Az MTV díjátadói általában arról szólnak, hogy mindenki megmutatja a saját menőségét és kreativitását, de én ezt most csak Katy Perrynél láttam. Mindenki…..
janettaylor 2011.09.02 12:45:56
Drágáim!A mai napon térek haza a 12 napos kiruccanásomról Barcelonából és egyben ma ünneplem a már nagyon sokadik születésnapomat (szám szerint a ... ááá, inkább le sem írom).Egy szóval, hamarosan visszatér minden a régi kerékvágásba, először is elolvasom a kommenteket,…..
janettaylor 2011.09.02 12:43:18
Kígyóbőr, leopárdpettyek, tarka minták - és mindez egyetlen cipőre sűrítve! Már a felsorolás maga után vonná a citromdíjat, de valahogy ez a Louboutin platform mégsem tűnik annyira szörnyűnek, mint amilyennek elsőre hangzik.Azt nem mondom, hogy csodás darab, sőt! De annyira…..
janettaylor 2011.06.10 21:52:58
Penelopé Cruz, az amerikai Vogue júniusi címlaplánya a magazinban hófehér Dolce & Gabbana cuccokban állt modellt Mario Testino-nak. Hogy mennyi utómunkálat volt a képekkel az annyira nem érdekel, hiszen a végeredmény tetszetős lett, jó ránézni erre a Penre :) ..
ANNENN Viri-vari szandi 2011.05.09 14:10:00
Szeretem az ilyen variálható érdekességeket. Szívesen elfogadnám ezt a szandit, de tulajdonképpen majdnem minden másra is IGENT mondanék az Olive Shoppe boltban. Kár, hogy az árak számomra csillagászati magaslatokban járnak... De eljön az én időm is!:) (Legalábbis jó lenne...)…..
janettaylor 2011.05.10 22:10:12
Egy klassz kiállításra szeretnélek bennetek invitálni, ahol Juhos Janka bájos ékszereit lehet meglesni a csodás Szentendrén a Salon de Bohéme-ben. A kiállítást május 7-ig nézhetitek meg, amely egy kellemes kirándulással egybekötve igazán különleges program. Találkozunk a…..
ANNENN Ujjak közé furcsaság 2011.03.12 14:24:00
Nem igazán tudtam megnevezni, hogy mi is lehet ez a madárkarom, egyfajta klipsz, de ha alternatív formát kerestek az ékszerhordásra, akkor ez telitalálat. Az, hogy mennyire lehet kényelmes viselet, rejtély, én inkább alkalmi darabként hordanám. Dilan Walpola álmodta kézre és egy…..
A Louis Vuitton tavasszal egy cseppet sem hétköznapi lábbelikből álló minikollekcióval kedveskedik a vásárlóinak. A különleges sarkakkal büszkélkedő szandálok limitált számban kaphatóak majd. Nektek hogy tetszenek ezek a lábbelik? ..
janettaylor 2011.02.17 11:44:10
Végre valaki, aki megtöri a bézs hegemóniáját, sóhajthatunk fel Jean Paul Gaultier kollekciója láttán. Persze az állítás önmagában nem teljesen igaz, hiszen a mesternél is szép számmal akadnak homokszínű darabok; igaz, nála a hangsúlyos fekete az uralkodó szín. A…..
Emlékszel még Halle Berry ruhájára, amit az Oscar-díj átvetelekor viselt? Az az egyik legemlékezetesebb Elie Saab modell, ami valaha készült. Kíváncsi vagyok, a mostani pasztelltónusú, romantikus tavaszi ábrándok arat(hat)nak-e akkora sikereket? A tüll és organza kavalkádja,…..
janettaylor 2011.01.27 22:16:59
Christian Louboutin napjaink egyik legfelkapottabb tervezője és az egyik leggyakrabban emlegetett designer-legenda a blogban. Jöjjön most öt érdekes tény Louboutinról, a Running with heels jóvoltából! 1- A védjegyévé vált vörös talpakat egy alkalmazottján látott körömlakk…..
Még nem vagyunk túl a telen, újra jön az influenzaszezon, H1N1-gyel ijesztgetnek bennünket a híradásokban... Immunrendszerünket legegyszerűbben a megfelelő vitaminbevitellel erősíthetjük - cipőmániásoknak pedig ajánlatos naponta fogyasztani Charlotte Olympia friss gyümölcseit! ..
janettaylor 2011.01.19 10:21:41
@topanka: Hehe! Sajnos eBay-en is zúzós áron vannak CO pipellők. :(
A mai topánka: Sacha Bizony felbátorított a hómentes idő, és újra belebújtam ebbe a brokátmintás barna bokacsizmába, amelyet az egyik hazai aukciós portálról szereztem be. Hálistennek nem esett sem hó, sem eső!..
janettaylor 2011.01.17 21:19:51
Minden vörös szőnyeges eseményen vannak, akik kegyetlenül elszúrják a megjelenésüket. Van, aki nem az alkalomhoz vagy nem az alakjának megfelelő ruhát választ, van, aki nem a személyiségéhez közel álló estélyit visel, így szinte ő és a ruha külön életet él. Van, aki…..
janettaylor 2011.01.17 15:16:04
Itthon épp megenyhült az idő, talán ez lehet az oka, hogy tavaszias hangulatba keveredtem... vagy Manolo Blahnik 2011-es tavaszi kollekciója hozott így lázba? A tervezőtől megszokott módon most is inkább a klasszikus, mintsem a merész megoldások dominálnak. Összességében megintcsak…..
janettaylor 2011.01.13 14:08:00
A GAP tavaszi kollekcióját Jac Jagaciak és Anja Rubik népszerűsíti.Meg kell hagyni, a készítők nem erőltették meg magukat. Háttér nélkül két-két fotó mindkét lányról, kísértetiesen hasonló ruhákban. Oké, tök jól néznek ki (mondjuk ennyire egyszerű összeállításokkal…..
janettaylor 2011.01.10 14:51:16
@The Strange: @mici˙: Én is támogatom, szerintem is csinosabb és én már vettem is egy ehhez hasonló élénvasalt darabot. Ez olyan, mint a csípő azt se támogattam, akkor is inkább hordtam magasabb (legalábbis normál) derékszabású farmert, mert sokkal szebb sejhajt csinál. :) (pontosabban nekem...)

Még annyit fűznék hozzá, hogy ami mondjuk elég kötelező hozzá, az a magassarkú, de legjobb a platform. :))))
janettaylor 2011.01.10 15:50:53
@The Strange: Jah, igen. Látom már, hogy írtad. :)

@Dr. Jula Watson: Nekem is kicsi a lábam, de nekem sem tűnik el benne...ha megfelelőre van a hossz szabva vagy adott esetben varratva, mert nekem fel kellett legutoljára is, akkor nem tűnhet az el. :D
Ha már a napokban volt szó Steve Maddenről, említsük meg a Zac Posen 'Z Spoke' vonalának alkotott toronymagas topánkáit is. Madden a 'high fashion' terén először próbálta ki magát, a New York-i divathéten bemutatott lábbelik azonban nagyratörő álmairól tanúskodtak... Szó…..
Legutóbb nagy letolást kaptam egy igazi sneaker-freaktől, amikor a Nike cégnek tulajdonítottam a korábban bemutatott magas sarkú sportcipőket, holott a hivatalos források egyike sem támasztotta alá az értesüléseim helyességét. A ma bemutatott cipő viszont tényleg Nike... igaz, hogy…..