Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kormányváltó

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Orbán Viktor idei húsvétja elég jól megmutatja mi a tétje az április 8-i választásnak. Nézzük meg kronológiai sorrendben, hogy miniszterelnök miként mélyült el Jézus mártíromságában, és tapasztalatait mennyire használta arra, hogy jobb emberré váljék.   Nagypéntek: Orbán Viktor reggel a…..
kormányváltó 2018.04.03 11:08:19
A jobbikosok és az LMP-sek kétharmada visszalépéseket akar

index.hu/belfold/2018/valasztas/2018/04/03/median-kutatas_a_jobbikosok_es_az_lmp-sek_ketharmada_visszalepeseket_akar/

"A kormányváltást akaró választók 67 százaléka azt szeretné, ha az esélytelenek visszalépnének a legesélyesebb ellenzéki javára az egyes választókerületekben - derül ki a Medián friss, Indexhez kerülő kutatásából. Ha a visszalépések elmaradása miatt nyer a Fidesz, az ellenzéki választók legnagyobb arányban ezért Vona Gábort, legkevésbé Karácsony Gergelyt hibázatják. "

továbbá:

Tíz LMP-szavazóból több mint kilenc, a Jobbik szavazói közül több mint kétharmad kész az átszavazásra

magyarnarancs.hu/valasztas2018/ha-a-fidesz-ketharmadanak-a-megakadalyozasa-a-cel-akkor-tiz-lmp-szavazobol-tobb-mint-kilenc-es-a-jobbik-szavazok-tobb-mint-ketharmada-kesz-az-atszavazasra-110287

"Tíz LMP-szavazóból nyolc (80 százalék), és a Jobbik-szavazók közel kétharmada (64 százalék) kész a balra való átszavazásra, ha győzelmi esélyt lát azon az oldalon. ... Ha a Fidesz kétharmadának a megakadályozása a cél, akkor tíz LMP-szavazóból több mint kilenc (93 százalék), és a Jobbik-szavazók több mint kétharmada (68 százalék) kész az átszavazásra."

röviden: ÉBRESZTŐ!
A Momentum elkezdte a politikai elit ügynökmúltjának feltárását - legalábbis ezt állítják magukról a lánglelkű fiatalok. Ennek keretében lerántották a leplet Medgyessy Péter múltjáról. Épp időben. A kormányt azonban véletlenül sem hozzák kellemetlen helyzetbe...
kormányváltó 2018.04.03 10:59:43
@Mr. Cobb: És akkor most mi lesz? Közvetlenül fogsz a Fideszre szavazni?
Egy héttel a választás előtt lenne bőven ok az anyázásra, az úgynevezett ellenzék elég sok mindent tett azért, hogy megnehezítse magának az Orbánváltást. Nagyon messze vagyunk az ideális állapottól, ami az lett volna, hogy MSZP és DK kuka és új, tisztességes demokrata játékosok hajtják el Viktort a…..