Regisztráció Blogot indítok
Adatok
D.C.

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A péntek estét a kocsmában illik tölteni, ezt már sokszor elmondtuk, de ha mégis tévézni akarna valaki, megpróbálunk segíteni. Ma kezdődik a férfi kézilabda világbajnokság, a nyitómeccsen a házigazda németek meccselnek a brazilokkal (17:15, sport1), a mi fiaink holnap lépnek…..
Sorozatot forgat a magyar HBO, na jó, nem a Róma spin-offját csinálják meg Aquincum címmel, de akkor is érdemes lesz figyelni a mozicsatorna első saját próbálkozására: Darwin-díjas haláleseteket dolgoznak fel, narrátorral terhelt tízperces epizódokban.Részletek itt...
Tegnap Elnök emberei hetedik évad, ma este Alias harmadik, a baltaarcú Jennifer Garner kalandjai az amnéziával, gyilkos anyával, kém apával, szomorúszemű munkatársakkal, nagyon gonosz apafigurával és így tovább. SpyBarbie (copyright by twop) sikolt, ugrik, üt, vág, szexis…..
Odáig végül is rendben van a dolog, hogy kiásunk egy régi sztorit, retrózgatunk,  megkérdezzük az utca emberét, emlékszik-e Anett Pötzsch műkorcsolyázónőre, aztán nyomozgatunk egy kicsit, hogy igaz volt-e, vagy csak városi legenda, amíg ki nem derül, hogy Gyulai István…..
A magyar ember ritkán kerül oda, ahol a nemzetközi popzenét csinálják, ezért hát jogosan örülünk, ha egyszer egy kicsit mégis. Hegedűs László, a Multimedia Concerts főnöke két dologról híres. Egyrészt ő volt az, aki a nyolcvanas években, minden bizonnyal valami Rottenbiller…..
Mit is tudtunk meg ebből a részből? A sitt az egy olyan hely, ahol elárverezik az ember lakását, összkomforttal, menekülőalagúttal együtt; lehet jókat pókerezni és sokat nyerni; bizonyos bentlakóknak annyi elem van a birtokában, hogy hülyére tudják egymást verni egy zokni…..
(Sorozatunk a közepesen híres magyar köcsögök mélyére ás. Ő ki? Akar mit? Jó mire? Kérdések, válaszok, fondorlat!)Akár szereti az ember, akár utálja, annyit mindenki elismeri Anettkáról, hogy különleges ember. Nem ő volt az első, aki a sufnitévékből tudott betörni a…..
D.C. 2007.01.04 00:13:31
D.C. 2007.01.04 08:57:59
A Subba már korábban is foglalkozott a magyar szemetesfolklór karácsonyi megnyilvánulásaival, Kavič nevű kedves olvasónk pedig olyan gyöngyszemet kapott, hogy még akkor is ezzel foglalkozunk, amikor minden rendes ember már visszaváltotta a béna ajándékait. Éljenek a testvérhegyi…..
Sokan érdeklődtek, hogy akkor most mi is van a Vészhelyzet-Grace Klinika párossal, elsuvasztotta őket valahová az RTL, vagy jobbnak látták Bud Spencer ismétléseket elővenni helyettük? Nos, szünetelnek a sorozatok, jönnek vissza idővel (március), ez van. Pozitívum viszont, hogy…..
comment:com Tévézni, másnaposan? 2007.01.01 15:00:00
Mit nézzünk az év első napján? Fogós kérdés, talán a falat, miközben magzatpózban szűkölve fekszünk az ágyban, és a csajunknak könyörgünk egy Advil-Nurofen kombóért, de ha ezen már túl vagyunk, és remegő kézzel letudtuk az első cigit is, akkor jöhet a távkapcsoló, no…..
comment:com Visszatérő sorozatok 2006.12.23 07:05:00
A tvsquad.com volt oly szíves, és összeszedte, hogy kedvenc sorozataink mikor térnek vissza a képernyőre - mi meg persze lenyúltuk az infót, és közöljük legott, nehogy valaki lemaradjon valamiről. A klikk után olvasható a legfontosabb sorozatok listája, napokra lebontva.Január 3:…..
Az este úgyis elmegy az Esti Showderrel, vagy ajándékcsomagolással, így most már megint inkább az éjjeli, sőt hajnali tévézést kínálgatnánk. Először is éjfél után tíz perccel kezdődik a Strucc a Tv2-n. Esélyegyenlőségi és tolerancia magazin Novák Péterrel. Tudom, hogy ez…..
Az amerikai erkölcscsőszök nem normálisak (ezt saját bőrünkön tapasztaltuk egy gyerektáborban 1992-ben), csöcs, segg, káromkodás nem mehet a network tévén, talán ezért nem mutatja be az ABC a Szegénylegényeket soha. A Disney vezetőségének agyáról azonban minden bizonnyal…..
Nagyjából mindenki tisztában van azzal, hogy Pataky Attila még létezik. Azzal viszont szerencsére ritkán vagyunk kénytelenek szembesülni, hogy az Edda is. Ha esetleg valakiben mégis felmerült volna a kérdés, hogy milyen is egy Edda koncert 2006-ban, most itt van neki a csattanós…..
Mai alanyunk jó nagy fórral indul a macsósági versenyben, hiszen tévés/filmes karrierje előtt modellkedett, oda meg ronda állatokat nem nagyon válogatnak be. Julian (akinek van még keresztneve bőven, a nem kevésbé feminin hangzású Dana és a jóval férfiasabb William) 1968-ban látta…..
w Cikkcakkban pancsolni 2006.12.16 04:39:00
Akit érdekel a Magyar Hírlap, megnézheti Széles Gábort Friderikusznál, az ATV honlapján. Érdekes dolgokat mond, bár rajta kívül a többiek úgy kerültek a műsorba, mint Pilátus a krédóba. Azt nem tudom, melyik kollégára gondolhat Széles, amikor azt kifogásolja, hogy egyes…..
A Golden Globe-ot azért szeretjük jobban az Oscarnál, mert a tévéseket is díjazza, és nem annyira puccos esemény, mint a másik, bazi nagy kerekasztalok mellett ülnek a sztárok és vendégeik, pia, kaja, jókedv. Íme az idei nevezettek listája, dőlt betűvel akiket szeretnénk, hogy…..
Ezt a részt vagy nagyon szerette az ember, vagy nagyon rühellte, és sajna én az utóbbi csoportba tartozom, hiszen már 3 része toporog egyhelyben a történet, cirka 2 métert mentünk előre 3x42 perc alatt (a székig és vissza), ami nekem édeskevés. Flesbekkes epizódról van szó,…..
w Dr. Mókus és az erdőtűz 2006.12.13 12:00:00
Anno egy jegyzet kapcsán már nyílt itt egy topik a semmire se való, ám eddig tömegesen képzett bölcsészekről, akiknek túlburjánzását talán visszafogja valamennyire a tandíj, illetve a zabhegyező-szakok visszametszése. Akkor nem volt túl nagy vita ebből, bár akadtak…..
comment:com Hepi börszdéj bazmeg! 2006.12.12 08:00:00
Délután nem szabad gyanútlanul nyomkodni a távkapcsolót, mert katartikus élményben lehet része az embernek. Az RTL a sztenderd motívumot hozta Maunikával (erős gondozásra/szabályozásra szoruló fogsorral bíró hölgy és kedves édesanyja konfliktusa az apai szeretet illetve annak…..