Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gépésznélkül

9 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van egy lámpacsalád, ami segíteni tud a COVID elleni harcban. Nem új technológia, csak eddig nem volt ilyen égető szükség rá. Most rá is mozdult mindenki, de hogyan lehet a sok ajánlat között zöldágra vergődni?   Jelenleg is tart a COVID-19 mizéria. Aggódunk, kerüljük a társaságot, családot,…..
  A penész egy gomba, nagy mennyiségben káros is lehet az egészségre, spóráinak belégzése allergiás tüneteket okozhat. A másik baj vele, hogy ronda. Nagyon ronda.   A lakás falain jellemzően a fürdőszobában jelenik meg, de előfordulhat szekrények mögött, vagy szobák sarkaiban is.     A…..
gépésznélkül 2018.05.08 14:47:04
@contractor: Azaz, jó cucc, van párára szabályzó is, rájuk céloztam :)
gépésznélkül 2018.05.08 16:02:18
@CSB1196: Szia

Ezzel ki tudod vezetni, csak olyan ventilátort válasz ami használaton kívül lezárja a csövet:
tetocserepvasarlas.hu/termekek/terran/terran-csatorna-szellozo-adapter/
gépésznélkül 2018.05.08 14:46:21
@CSB1196: Valószínüleg egy kicsi ventilátor is elég lesz, ha a Ceresit-el is elérted a célt. Hallotam olyat ahol nem segített.
  A fürdőszoba mindenki kedvence, a tisztaság szentélye, egyben a felújítása a legnehezebb feladat. Sokba kerül, sok kosszal jár, és ha a csempéhez és a járólaphoz is hozzá kell nyúlni, sosem lesz kész.   Ha a csempét megkímélnék, akkor viszont pótlapokra lenne szükség, amiből azonos méretet és…..
Egyszer minden kazán az élettartama végére ér. A régi „nyílt égésterű kazánokat már nem tudjuk ugyanolyanra cserélni, az új készülék már csak "zárt égésterű" kondenzációs berendezés lehet.     Ez viszont azt is jelenti, hogy a rendszert több ponton módosítani kell. Változhat az égéstermék…..
A fűtési rendszerünk nem túl bonyolult. Van egy hőtermelő, - az esetek nagyon nagy többségében egy kazán - egy szivattyú, - ami kergeti a vizet - és pár radiátor, illetve az ezeket összekötő csövek a falban. A szerencsésebbeknek fal vagy padlófűtés, de a lényegen ez sem változtat sokat. A víz…..
A WC csészék kiválasztása manapság már design feladat. Rengeteg gyártó, rengeteg terméke áll rendelkezésre, kimeríthetetlen forma és színvilággal.    Az kialakításoknak és műszaki tudásnak már az összes határát feszegetik. De ha király lennék csakis erre ülnék: Geberit Aquaclean MERA   Nem…..
Gép-ész-nélkül Okosház 3.0 2018.04.13 16:20:47
  A fűtési rendszerünket fejlesztve kényelmesebbé tehetjük lakásunkat, házunkat, de egy jó beállítással még energiát is spórolhatunk. Természetesen ehhez is okos eszközök kellenek.   Jelenleg a lakások, házak legnagyobb részén egy fali termosztát vezérli a kazánt a nappaliban elhelyezve, az…..
Gép-ész-nélkül Okosház 2.0 2018.04.13 15:58:13
Ki ne rettegne attól, hogy hazaérve „úszik a lakás”. A parkettának, szőnyegnek annyi, esetleg még pár elektromos eszköz is megadta magát.    Erre rögtön 2 eszköz is tud figyelni. Az első egy vízérzékelő, mely a megfelelő helyekre telepítve jelzi ha vizet érzékel. Ez lehet a mosógép környéke vagy…..
Gép-ész-nélkül Okosház 1.0 2018.04.07 17:23:54
  Jelenleg a csapból is az okos házak megoldásai folynak. Egyre több eszköz és rendszer jelenik meg az ismertebb gyártóktól kezdve az egészen új nevekig. Szinte minden háztartási berendezést el tudunk érni telefonról, kezdve a redőnyöktől a porszívón és a kávéfőzőn át a bejárati ajtóig.   Az okos…..