Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gyorgy007

0 bejegyzést írt és 322 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez most egy személyes írás, kevésbé marketinges, elnézést kérek azoktól, akiket ez esetleg zavar. Azt hiszem, magyarázatot kell adnom, miért nem írtam bejegyzést az elmúlt három hétben. Ennek az oka, hogy elkaptam a Covid vírust, és elég rossz állapotba kerültem, végül majdnem két hét kórházi ápolás…..
Gyorgy007 2021.03.30 12:22:58
@Konrad: koronavirus.gov.hu és a két ingyenes telefonszámon lehet érdeklődni bármilyen kérdéssel. Gondolom hívtad, csak neked nem segítettek :)
A településeknek van szocszolgálata, ahol segítenek.
Vicces a hisztike, hogy 2021 tavaszán az internettel az arcod előtt nem tudsz információhoz jutni.
A szingli anyákkal foglalkoztunk már, úgy igazságos, hogy megnézzük a másik oldalt is: miért érdemes olyan férfiakkal ismerkedni, akik elváltak vagy özvegyek és részben vagy teljesen önállóan maguk nevelik a gyerekeiket. A szingli apák jó része egyébként maximum két hetenként látja a gyerekeit, de…..
Gyorgy007 2021.03.12 14:39:54
@232323: Nálatok cigányoknál ez nem lehet probléma. Azért a hétköznapi ember jobban ragaszkodik annál a gyerekéhez, hogy állami gondozásba, vagy nevelőszülőkhöz adja egy új partner kedvéért.
Nem tudom említettem-e már, hogy imádom a Viktort. Olyan egyszerű fickó. Most is remekül kimódolta a tutit. És majdnem be is jött neki. Stratégiája, mint a faék. A tavalyi lezárás megmutatta, hogy Európa piros pöttyös seggű gyorsnaszádja pár hónapos zárlat után a nyeletlen fejsze gyorsaságával képes…..
Gyorgy007 2021.03.11 10:38:42
@matyas.kiraly_1: Lol gec, ennyit tudsz ismételgetni?
Fletó, vagy Kunhalmi viszi a krumplit?
Gyorgy007 2021.03.11 10:43:55
@sinus67: Dincs másik indeksz nem ezt írta...
index.hu/belfold/2021/03/10/koronavirus-jarvany-vedekezes-beoltottsag-onworlddata/

"Összességében azt látjuk, hogy nemcsak a népességarányos beoltottság tekintetében áll jól Magyarország, hanem a napi oltások számát illetően is. "

ourworldindata.org/grapher/daily-covid-19-vaccination-doses?tab=chart&yScale=linear&stackMode=absolute&time=earliest..2021-03-09&country=AUT~HUN~ROU~SVK~SVN~UKR&region=Europe

Haver, tönkre vertünk mindenkit. Dánia előtt vagyunk :)
  Annak ellenére, hogy nem dördült el startpisztoly, a tegnapi nappal kezdetét vette a fedett pályás, 2021. okt. 23-ig tartó atlétikai versengés, melynek győztese az ellenzék miniszterelnökjelöltje és Orbán Viktor várható kihívója lesz a 2022-es parlamenti választáson. Hogy ez most egy vegyes…..
Tegnap este nagyon felgyorsultak a folyamatok az Európai Unió költségvetési tárgyalásairól. Biztos, hogy Orbán Viktor nem sokat aludt, különben nem nyilatkozta volna azt, amit másnap reggel "rádióba mondott"..
Ha valakinek sikerült felvételt készítenie arról, amint Szájer József, a Fidesz EP képviselője meztelenül ereszkedik le egy ereszcsatornán, hogy meglógjon a belga rendőrök elől, bizonyára sok pénzt kapna érte egy bulvárlaptól vagy egy tévétársaságtól. Jobb azonban, ha tudja az illető, a Fidesz nem…..
Jó reggelt Viet... oh nem, VILÁG! Zuzzer pajtás jelentkezik innen a messzi távolból, hogy néminemű javításokat eszközöljön az előző posztjaimat illetően. Ahogy reméltem, most enyém az örö é bódottá, hogy elismerhetem, nagyot tévedtem és az orange monster ki lett rúgva a valóságsóból! Kiderült, hogy…..
Gyorgy007 2020.11.09 09:57:54
"Amikor írom ezt a posztot, még nem sikerült a híradónak csúfolt propaganda műsorban elárulni özv. Zergepusztabasztai Dönének és Pistinek a falu bikájának a sarki kocsmából, hogy egy valami Bidé nevű nyerte a választást ott abban a messzi, tán sose volt országban, ahol az apacsok skalpolgatják a bölényeket feszt. Ezek azt emberek azt hiszik el, amit propagálnak nekik, amit az a szííííp szőke mondott a tévibe (értsd, magyar királyi orbán média) az van, no kritikai gondolkodás, yes 10 kiló krumpli, szal lehet tovább menni, marad a fideSS még vagy száz évre."

Szép állom így leegyszrűsíteni pajtikám. Elárulok egy titkot, vidéken is van internet, olyan felvilágosult FÜGGETLENOBJEKTÍV portálokkal, mint nincsmásikindex,vanmásiktelex,444,hvg,portfolio,168óra,mérce...
Itt is fogható az függetlenobejktívRTL klub,atv,hirtv,echotv, stb. Facebookon a felvilágosult ellenzékiek nonstopban osztják az igét mit kellene gondolni a kormányról és épp mit gondolnak(sivalkodnak) másképp a másképpengondolkodók. :)
Olyan vidéki mucsaji parasztok (mint én) is olvassák a CNN-t, sőtt néhányan még gootle translatorral le is fordítják.

Kár lenézni a vidékieket, inkább tanuld meg elfogadni, vagytok ti 50 000 en és bármit is csináltok ugyan az az 50 000 balfálcán ugrál egyik facecsoportból a másikba, hangosan sivalkodik, bloggol, és okádja az epét a fideszre. A markáns 15 000 pedig kijár a tüncikékre. De attól, hogy hangosak vagytok, még nem vagy többen :) Szomorú lesz a 2022(is) ;-)
Gyorgy007 2020.11.09 13:32:34
@Gazz: Igazad van, ez szomorú tény. További példá nálunk: Jakab, Gyurcsány(né) és Fegyőr...
Gyorgy007 2020.11.09 13:34:33
@CleanYourRoom: Ez a magyar demokratikus értelmiséget nem érdekli. Őket csak az érdekli, hogy Biden üsse Orbánt.
Szarnak Ők Amerikára,tiszta választásra, demokráciára, és bármi másra.
Jó, ez eldőlt. Hisztizhet még sárgahaj ameddig akar, de el lett hajtva a vérbe, szögezhetjük le szinte 100 százalék bizonyossággal végre. Szavakban nehezen kifejezhető, mekkora károkat okozott az emberiségnek ez az ember, amit pedig a választás napja óta művel, elrettentő példaként kerül be a…..
A magyar őstörténet kérdései a mai napig erősen megosztják a hazai történész-társadalmat: több elmélet (úgynevezett "iskola") létezik ugyanis, melyek mindegyike más megközelítéssel vezeti le, hogy mikor, hogyan és hol formálódtunk néppé, illetve hogyan jutottunk el a Kárpát-medencébe. Róna-Tas…..
Gyorgy007 2020.07.04 15:11:44
@csakeztengedte: dánia 5 millió, Ausztria 8 millió, Svédország 8 millió, Szlovákok 5 millió, Szlovének 2 milló... hmm Csak 10 millió (sicc 15 millió) magyar, mi az nekünk?
Gyorgy007 2020.07.04 15:12:28
@masada: mesélj a jövődről!
  Az MTA Trianon100 kutatócsoportjának múlt héten közzétett kutatása szerint a megkérdezettek 94%-a tartja igazságtalannak a trianoni békeszerződést. Ugyanakkor csupán 7%  tudott válaszolni arra a kérdésre, hogy mi is történt 1920. jünius  negyedikén. ( Lásd a Partizán június 3-i adását …..
A következő helyszín talán az egyik legfurcsább és legérthetetlenebb szovjet építészeti "remekmű". Az idősebb generáció tagjaiból sokan emlékezhetnek még a kisdobos és úttörő táborokra. Ebben a táborban a gyerekeknek nagyon sok rémálma lehetett. A Szkazka (ami magyarul annyit tesz: "egy mese")…..
Gyorgy007 2020.05.23 08:37:23
@morph on deer: Valójában nem vicces a LMBTQ tevékenység. Veszélyesebb és károsabb mint a terrorizmus.
A korona krízis kezdete óta már az óvodások is tudják a jelszót: laposítani kell a görbét! Eleinte látványos ábrákkal mutatta be a média, hogy mi ennek a célja. Ha valaki lemaradt volna, akkor gyorsan ismételjük át: a járvány lassításának célja, hogy az esetszámok ne hirtelen és gyorsan ugorjanak…..
Gyorgy007 2020.04.26 12:59:16
@math0: Na, csak nem magadra ismertél :D
off:
Látom te full ba nyomod a kretént a blogon. Neked mi a személyes sérelmed?
Érettségi banketten egy fideszes lekurta a nődet? Irigykedsz a putriból egy tisztességes fideszes családra. Nem kaptál jattot szélvédőmosáskor egy fideszestől? Vagy nem adták oda bevásárló kosarat, hogy visszavidd egy százasért? Mi a bánatod? Nekem elmondhatod! :)
Gyorgy007 2020.04.26 13:05:35
@math0: Látom ez is betalált :D
Gyorgy007 2020.04.26 13:10:49
@math0: Mit szólsz, hogy 10 éves a 2/3 ? :)
Olyan nyugodtan fekszek le aludni, amíg ez a megszokott stabilitás és nyugalom van az országban.
Mennyivel nyugodtabban aludhatsz te is, hogy a járvány most kapott el minket és nem Horváth Ágnes/VeresJani/Gyurcsány alatt.
A koronavírus-járvány kezelésére a világ országai és tudományos szakemberei eddig háromféle stratégiával álltak elő. Ezek közül az egyik már megdőlt, a másik pedig mellékhatásai miatt kivitelezhetetlennek látszik, és lassan egyértelműen meghaladottá válik. A harmadik stratégia összetett,…..
Sokan sokfélét írtak és mondtak már a kormány eddigi tevékenységéről a koronaválsággal kapcsolatban. Ideje összeszedni a meghozott intézkedéseket, és mérlegre tenni a döntéshozók eddigi teljesítményét. Szerintünk szabad kritizálni a kormányt koronaválság idején, de ugyanúgy fontos, hogy a pozitív és…..
A korábban négy évig Németországban élő, ám a japán kultúráért rajongó Tshabee-nak sikerült az a bravúr, hogy Magyarországról (!) talált munkát Japánban. A kiköltözéskor mégis érték kisebb-nagyobb meglepetések. Kiderül az is, igazak-e az ázsiai országgal kapcsolatos sztereotípiák...
Gyorgy007 2020.01.18 14:48:35
@marczy: Mesélj még! :)
Ürge-Vorsatz Diána, a CEU klímakutatója nemrég egy rendezvényen azt mondta, hogy az egyik legfontosabb dolog, amit tehetünk, az az, hogy beszélünk a klímaváltozásról. Minél többen válnak tudatossá a témában, annál nagyobb nyomás kerülhet a cégekre és a döntéshozókra, hogy tegyenek is valamit.…..
  Valószínűleg a szűk kisebbséget képviselem, de a magam részéről borzasztóan sajnálom Gréczy Zsoltot. Az az igazság, hogy tulajdonképpen nem szól mellette semmi. Csupán az együttérzés.   Tényleg nem szól mellette semmi. Az ATV Egyenes Beszéd című műsorában, melyben bejelentette lemondását,…..
Gyorgy007 2019.12.22 17:45:03
@humorpalanta: Nagy kedvence a poltpéterezés.
Ha vitatkozol egy ballipsivel/demokratával/orbánfóbiással, akkor elkezd mindenféle vélelmezett bűncselekményeket felsorolni - ami lehet hogy a törvényesség határán, és az etikusság túloldalán van. Amikor megkérdezed, hogy hol a láncolat: büncselekmény, feljelentés, nyomozás, gyanúsítás, bizonyítás, ítélet, akkor előveszi a nonplusz ultra érvet: poltpéter. :)

A legtöbb esetben a feljelentésig se jut el, mert nincs aki az arcát nevét adja ahhoz, amit a balib sajtó összehord, mert a legtöbb esetben minden valóság alapot nélkülöz, vagy pedig nem büncselekmény.
Ott a mentelmi jog, lehet nyomozgatni a képviselőuraknak és lehet tolni a tényeket a rendőrség elé.
Vagy megnéznék egy olyat, hogy büncselekmény, bizonyíték és mellé van rakva egy rendőrségi lezárás, hogy a bizonyíték ellenére nem cselekszenek, dehát ilyen sincs.

Marad a csaholás: Polt Péter, polt péter, polt peti....
Gyorgy007 2019.12.22 17:58:23
@morph on deer: Bárki, te, ellenzék, képviselők, magánnyomozók, újságírók, ügyészség, rendőrség, külföldi hatóságok, Merkel mutti ügyészsége....

Várjááá, kitalálom mindenki azorbánt védi, mert mindenki fideszes ;-)
"XL" támogatók: KH, Neo Viking, Zeck, Boris "S" támogató: Joe Bacon, Lompos vörös, Galat, wax "XS" támogató: Puruttyás arc!, atomtudós agár, Mr. T..
Gyorgy007 2019.12.19 22:16:22
@atisr: Érdekes a balliberális média.
Wittinghoff amikor egy cigány dromedár seggét kinyalta, akkor a következő címszavakkal csináltak mentegető cikkeket:
- Ő is csak ember.
- A munkájára koncentráljanak ne a magánéletére.
- Fidesz titkosszolgálat.
- Csak masszőrnő...

Lachner videó előtti fehérporozása nem kokainozás,csak fehér por.
Az hogy évi 100 milliót hogy kell keresni lopásnélkül, és elverni az nem ügy.

Bezzeg Borkairól készült 4 kép és 2x3 másodperc videó ott volt minden:
- Audi föld korrupció
- Kokain
- Prostik
- Közpénzen kurvázás....
Aztán mennyire volt bizonyíték? Lekurt egy hugyos kis kurvát :)

Gréczy Zsoltiról azért özönlenek a mémek. Persze megértem, ha a kedves író se harap abba a kézbe ami eteti.... ;-)
Rövid szünet után újult erővel tért vissza a sorosozás a magyar kormány kommunikációs fősodrába. A magyar származású amerikai milliárdos elleni kampány akkor csillapodott kicsit, amikor az Európai Néppárt rossz néven vette az erős antiszemita beütésekkel tarkított „Dzsordzsibácsizást”. Most maga a…..
Pár nap alatt a debreceni Facebook-csoportokból az országos médiáig jutott el a híre, hogy eltűntek a Fancsikai-tavak. Nem összementek, nem alacsony a vízállásuk, hanem egész egyszerűen: eltűntek. Debreceniek tízezreinek kiránduló- és horgászhelyei lettek semmivé.  Halak tízezrei pusztultak el a…..
Gyorgy007 2019.11.07 21:04:34
@Orbánék Moszkva fele menekülnek!: Ne bassz 110 focipálya? Az a négy négyzetkilométer? :D Komoly az a 4 négyzetkilóméter zavar a 93 000 ből ? :D nyomorult felszopó :D
Magas ez neked mint a malacnak a farzseb...

2010 előtt is volt EU s pénz még se sikerült ilyen eredményeket elérni... cselédnépség :D
Gyorgy007 2019.11.07 21:09:30
@igazidebreceni: Éltem vagy 5 évet. Te pedig gyere fel pestre és visszasírod Debrecent.
Gyorgy007 2019.11.07 21:20:51
@igazidebreceni: Kihívások mindig vannak, de van mire büszkének lennetek:
- Az Egyetem, az orvosi és jogi képzés.
- A kórház, a világhírű agysebészekkel.
- A stadion környéke, a békástó, a fürdő
- A csodálatos polgári lakások sokasága.
- A rengeteg multicég
- DVSC
- Uszodák, éttermek, sétálók.
- A villamos, a CNG buszok, a trollik.
Budapest után a legnagyobb város.
Elképesztő történet, melyet sok debreceni nem ismer: hogyan nem volt képes a fideszes városvezetés lassan 10 év Fidesz-kormányzás alatt befejezni egy félkész beruházást a város közepén? Kitalálják mit látunk a képen? És még? (forrás: forumdebrecen.hu) Igen, a fenti kép nemcsak a Fórum…..