Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sense&Sensibility

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Politikafüggő honfitársainkban motoszkálhat egy érzés, hogy bizonyára történik valami nagyon fontos a magyar politikában ezekben a napokban is, csak éppen lemaradunk róla az Európa-bajnokságra összpontosuló figyelem miatt. Szeretnék megnyugtatni mindenkit, hogy politikusaink…..
 Ismeretlen a szerzője annak a versikének, ami sms-ben terjed Gyurcsány Ferenc születésnapja alkalmából. A miniszterelnök ezen a napon született 1961-ban Pápán. Ebből az alkalomból információink szerint elsősorban a kapcsolat.hu tagjai között terjed az „alkotás”,…..
Sense&Sensibility 2008.06.07 20:42:25
Sense&Sensibility 2008.06.09 13:07:08
 – Kedves nézőink, rendkívüli híradással jelentkezünk. Ma délután a budapesti Erzsébet téren földönkívüliek szálltak földre, s hatalmas pusztítást vittek végbe a környéken. A rendőrség nagy erőkkel a helyszínre vonult, hogy viperákkal és tonfákkal megverje…..
 Már csak napok vannak hátra hogy elkezdődjön az év egyetlen jelentős sporteseménye, amit nem a kínaiak fognak nyerni. Ideje folytatnunk tehát beharangozónkat, mely segítséget adhat a reakciós közönség kényelmesebb részének az e havi kedvenc kiválasztásához. Mert továbbra…..