Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Róbert László

1 bejegyzést írt és 77 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
De sikerült? ..
Róbert László 2019.08.31 17:13:27
@Oxica: Ennek az írásnak minden sorával egyet lehet érteni ! Majd egy forradalom lemossa a gyalázatot örökre.
Míg az egyik oldal minden rá leadott szavazatot fel tud használni, addig a másik oldalon rengeteg voks elveszik. Így jellemezhetnénk a legegyszerűbben a magyar politika jelenlegi viszonyait. Ezért fordulhat elő, hogy a Fidesz rendszeresen túlnyeri magát az ellenzékhez képest, holott a két…..
Róbert László 2019.07.26 18:34:21
@MAXVAL bircaman közíró: Szerintem a tolvaj banda pártiak csapnak össze a tolvajok elszámoltatását akarókkal
Vannak az "oldalak történészei" és vannak Történészek, akik teljes erejükkel küzdenek a politikai, a vallási és üzleti elfogultságokkal szemben. A Fidesz-KDNP immoralitása abban is megragadható, hogy nem hisz az elfogulatlanság létezésében! Már az állami iskola megítélésben is kinyilvánította, hogy…..
Minden szubjektív, és nyílván lehet vitatkozni azon, hogy ki nyert meg egy tévévitát. De a három ellenzéki főpolgármester-jelölt közül messze Kálmán Olga az, akiről hihető: meccsben lehet Tarlós Istvánnal. És most kompetenciában is felnőtt a rutinos Karácsony Gergely mögé. Kerpel-Fronius Gábor…..
Ki volt Charles Robert Darwin? Igen, mindenki fújja: A fajok eredete, de ezen túl ki volt Darwin, az ember? Szeretett? Elismert valakit? Hogyan bánt a gyerekeivel? Minek örült? Mit gondolt politikáról, hitről, családról, gyarmatokról? Íme egy összefoglaló mű Darwinról, illúziók…..
Magyarország miközben hangosan és látványosan a bevándorlás ellen küzd, amelyről a fideszes vezetők azt hazudják, hogy azt a 1968-as "tekintélyromboló" és "szexuális felszabadulást" hozó diákforradalmárok brüsszeli szellemi utódai és persze a zsidó, pénzsóvár "Sátán-Soros" szervezik - aközben a…..
Ha lassan is, de kezdenek ráébredni a nyugat-európai kormányok arra a szomorú tényre, hogy a volt szovjet befolyási övezet országaiban nagyon másként mennek a dolgok, mint az EU régi tagországaiban. Mifelénk ugyanis történelmi hagyománya van az alakoskodásnak, a kétszínűségnek, és nem utolsó sorban…..
  Az európaiság számomra a görög + római + keresztény kultúrát + Felvilágosodást, vagyis a babona-ellenes racionalizmust + a protestáns önkormányzatiságot és piacgazdaságot + a tabukat és tekintélyeket nem tisztelő technikai-tudományos fejlődést + az önkényuralmat korlátozó hatalmi ágaknak,…..
Ilyen ez a régivágású kereszténydemokrácia: se nem keresztény, se nem demokrácia. ..
Róbert László 2019.04.19 10:54:11
@Tangooo: A megállapítás mára igaz lett. Csóróvá és álszentekké lettünk a világ szemében. Macron helyében nem is fogadnám el a pocskondiázások után. Az országunk külpolitikai téren hadban áll minden haladó szellemiségű országgal.
Magyarországon egyetlen szélsőjobboldali, EU-ellenes párt maradt/van: a Fidesz. Noha lehetne értelmes vitát folytatni olyan kérdésekről, mint a föderatív Európa kontra nemzetek Európája, az állampárt tudatosan rombolja ennek minden lehetőségét...
„A hazugság mögötti igazságot éppen az a mód tárja fel, ahogy a hazugság megszilárdítja magát.” – írja Claude Lévi-Strauss, francia szociológus. Talán soha nem volt olyan aktuális ez a mondat, mint napjainkban. Ma már nem csupán a világ periférián találhatók olyan rezsimek, melyek komplett…..
Orbán Viktor elérte, hogy a mind a három nagy európai pártcsalád elutasítja politikáját, a Kárpátok géniusza a Néppártban is alapvetően elkalkulálta magát, ám kérdéses, hogy ezek után képes-e nyugodtan megmaradni a fenekén. A nyugati sajtó egységes abban, hogy a Fidesznek tágasabb volna a Néppárton…..
A strukturált párbeszéd diplomatanyelven azt jelenti, le se hajlandó hányni. ..
Róbert László 2019.03.05 11:55:30
• Orbán is érzi, hogy túllőtt a célon, ezért hamarosan személyesen igyekszik leszerelni a CDU elnökének aggályait  • Weber azt üzente a magyar kormányfőnek, hogy most már aztán tényleg elég!  • Le Monde: amikor Közép-Európa belesüpped a korrupcióba, fontos volna, hogy az Európai Ügyészség első…..
Orbán Viktor a Juncker elleni támadással túlfeszítette a húrt, de a Néppárt továbbra is opportunista, mert hatalmi törekvéseihez szüksége van Strasbourgban a magyar képviselők szavazataira; Az Európai Tanácsban egyre inkább az látszik, hogy a szükséges többség híján fektetik a Magyarország elleni…..
Róbert László 2019.02.21 20:00:29
@paraszthajszal: Ez nem libsikéim kérdés. Ez már rég morális dolog. A hazánkat lejárató személyeknek el kell tűnniük örökre a közéletünkből. Ilyen gyerekes uszításokat csak a retardáltak vesznek be. Migráns helyzet, határhelyzet, Brüsszel és Soros témájú hazudozásoknak legyen egyszer s mindenkorra vége. kezeljék az állampolgárainkat felelősen !
• Novák Katalin francia kitüntetése: diplomáciai melléfogás vagy párizsi kurzusváltás?  • A nem létező fényes múltba révedő Magyarország könnyen az unió külső körére kerülhet, emiatt volna a magyaroknak igazán okuk az aggodalomra  • Ha populisták sok embert tudnak mozgósítani, sokkal jobban…..
Donald Trump elhalasztotta szokásos évértékelő beszédét, ám Orbán Viktortól dőreség lenne ilyen döntést várni. Mindkét politikus szereti a nyilvános megszólalásokat, főként, ha azok saját rajongótáboruk előtt zajlanak. A magyar kormányfő viszont nincs úgy sarokba szorítva, mint amerikai kollégája,…..
Róbert László 2019.01.28 18:56:48
Az egyenirányúsított Fidesz-propagandamédia egyik tagjában jelent meg egy, a NER-rel és az Orbán-rezsimmel, sőt, magával a miniszterelnökkel szemben kritikus interjú. ..
Aki európai hazafi, az nem az Unió lerombolásán, hanem megmentésén dolgozik. Siralmas látlelet a  revizionista magyar politikáról, miközben a hatalom ügyesen megosztotta a magyar zsidóságot a Sorsok Háza ügyében.   A magyar közmédia módszeresen hazudik a nyugati migrációs helyzetről...
Róbert László 2019.01.27 15:46:06
@Helga Beauty Salon: A náci pártocskáknak ás a diktátoraiknak ezennel befellegzett !
Róbert László 2019.01.27 15:47:10
@Helga Beauty Salon: A náci pártocskáknak ás a diktátoraiknak ezennel befellegzett !
• A magyarországi tiltakozások sikeréhez döntő, hogy az ellenzék a maga oldalára állítsa a vidéket  • Elszabadultak az osztrák szélsőjobbosok, Orbánt Európa megmentőjének tekintik és a legközelebbi választáson le akarják nyomni a Néppártot  • Nem tudni, mi okból, de a német liberálisok főtitkára…..