Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gnocchi Furgon Food Truck Team

8 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Korábban is írtam már a mozgó büfé indításáról, most egy bővített változat következik a http://foodtruckr.com/category/how-to-start-a-food-truck/ bejegyzései alapján. Külföldön (Amerikában) nagy hagyománya van a mozgó büféknek -angolul food truck-, így több tapasztalattal…..
gnocchifurgon készítette ezt a képet...
gnocchifurgon készítette ezt a képet...
HAMAROSAN ELKÉSZÜL KÖVETKEZŐ JÁRGÁNYUNK A SZABI SYSTEM !..
Hogyan képzeled el az esküvődet ?      Életünk bulija a barátokkal  Bohém, (fiatalos, laza, meglepő)  Food truck fesztivál / street food választékkal  Mediterrán ételek, rusztikusság  Vintage / romantikus  Laza piknik hangulat   Természet közeli / Erdei..
Üdv mindenkiNet! Szeretnéd a természetben kimondani az igent? A legjobb helyen jársz! Keress minket, és megvalósítjuk álmaid esküvőjét ott, ahol csak szeretnéd! Jó lapozgatást a bloghoz!   Zsolt..
VINTAGE ÉS MEDITERRÁN HANGULATÚ ESKÜVŐK A SZABADBAN  Az esküvői trendek között megfigyelhető hogy egyre többen keresik az alternatív helyszíneket. Okait és ennek előnyeit hosszasan lehetne sorolni. Egy esküvő lebonyolítása azonban a legtöbb truck esetében komoly problémákba ütközik. A hagyományos…..