Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Klotz János

2 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az életünkben különösen nagy szerepe van a vágyakozásnak, és talán nem mindig tudatosítjuk magunkban, hogy milyen jó, ha arra késztet minket valami/valaki – akár a hiányával -, hogy a hétköznapokból kizökkenjünk. Így válunk néha bátrakká, irracionális döntéseket hozunk, tehát valóban élünk és nem…..
Folytassuk a zene világának a megértését. Ha egy idegen bolygóról egy földönkívüli hozzánk jönne aki nem tudná, hogy mi a zene és megkérdezné, hogy mi a zene lényege, mit válaszolnánk rá?  Hm, a válasz nem könnyű, azaz annak a ténynek, fenomének- amit mi zenének hívunk- a megfogalmazása, szavakba…..
Kritizátor A színek fogságában 2018.01.15 12:35:00
Az alapműveltségünk jó részét sikerül elsajátítanunk legkésőbb az érettségiig. Kiválóan megtanuljuk a kontinens főbb kulturális értékeit, az európai festészet vagy irodalom nagyjait. Ugyanakkor egy majdnem száz éves művészeti ággal még mindig csak a fakultációkon találkozhatunk. Egyes konzervatív…..
Hogyan kezdjem? Az elején! Miért ez a cím: Legyen a zene a Tiéd?     Hogyan lesz a zene tényleg a tiéd?  Ha megérted a struktúráját és a szabályait. De mi a zene lényege, hogyan lehet a zene világát megismerni?   Természetesen először is hallva, a velünk született zenei ösztönünk segítségével. De…..