Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_start_

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hadházy Ákos pár hete, december 16-án, vasárnap, 21 óra magasságában azt mondta a propagandát ontó köztévé székháza előtt: “Addig nem jövünk ki, amíg be nem olvassák, tartsatok ki”. Ezzel arra az öt pontra gondolt, amit korábban a Momentum fogalmazott meg, pont azért, hogy felolvassák a…..
Az információáramlás elromlott. Nemcsak arról van szó, hogy különböző emberek teljesen eltérő következtetésre jutnak ugyanabból a bizonyítékból. Úgy tűnik, különböző intellektuális közösségek többé nem osztják ugyanazokat az alapvető hiedelmeket. Talán többé már senkit nem érdekel az igazság ­…..
Magyarország szétszakadt. A magyar értelmiség burokban él, ahogyan a legkisebb települések lakói is. Ezek a burkok pedig nem találkoznak egymással. Ennek véget kell vetni. Terveink szerint a csatlakozók az országjárásra indulnak, ahol nem csak beszélgetnek időssel, fiatallal, dolgozókkal és…..
Ha bárki felhozza, hogy ezt az országot szétlopták az elmúlt 28 évben, és ezt mégsem kellene annyiban hagyni, általában az a reakció, hogy “de hát a másik is lopott” (ami így van), meg az, hogy “úgysem lehet mit tenni”, meg “úristen, hát mi lesz így a jogbiztonsággal”. Ez egy hazugság, amit pont…..
Start Blog Nem fogunk megbocsátani 2018.04.03 15:59:09
Unjuk már ezt. Elég volt az értelmiség és a középosztály hamis, békét hirdető retorikájából. Hallgathattuk ugyanezt a baromságot negyven évig, az is milyen jó volt. Ez semmi más, csak a könnyebb út. Ha megbocsátunk, nem kell szembenéznünk azzal, hogy mit nem tettünk meg azokért, akiken igazán…..