Regisztráció Blogot indítok
Adatok
boldizsarmate

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A sok Michelin-csillag után ideje egy kis Michelintelen beszámolónak, vannak ugyanis fantasztikus éttermeink, amik még fel sem bukkantak a tesztelők határidőnaplójában, pedig nagyon is megérdemelnék a figyelmet. ..
boldizsarmate 2018.03.31 20:35:18
@Eyvoree: A St Andrea borbárban március 22-én jött ki az új étlap amin először szerepelt dzsúszpárosítás. Az innioban január 11-13 között alkotott együtt Tóth Szilárd és Sajben Csaba Francisco Cardenassal (a Kadeau egyik séfjével) és itt kínáltunk először dzsúszpárosítást a fogásokhoz, majd március 19-én felkerült az állandó étlapunkra is. A világ sok éttermében ez természetesen teljesen bevett dolog ez már rég óta, tehát nincs benne semmi forradalmi, de ha már említetted ezt a dolgot, gondoltam érdemes tisztázni a félreértések elkerülése végett :)