Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mars3696

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lassan hagyomány: ha Kordos Szabolcsnak új riportkötet jön ki, akkor abból néhány részletet megoszt az Urbanista olvasóival is. Volt ugye a Tilos a belépés (melyből a Gresham királyi lakosztályát,  Ferihegy titkos helyszíneit, az Országház elnöki dolgozóját és…..
Mars3696 2014.05.03 08:58:47
@Lovag Mihály: Egyiptomi kebabosnál hieroglifákat találsz az étlapon... :D :D
Húsvéti fészeknek nézte a Pancho Arénát a húsvéti nyúl és teleszarta focistákkal. Éppen a stadion átadására készült az ünneplő tömeg, amikor a felcsúti arénára hatalmas sötétség szállt, pedig Németh Lászlóné nem is volt a közelben. A TEK helyszínen tartózkodó…..
Proszektúra Kétharmados emlékmű 2014.04.15 14:11:15
Napok óta randalíroznak ezek a falfrikálók ott a Szabadság téren. Ahol mint tudjuk, a német megszállási emlékmű talapzatának előkészítési munkálatai folynak. A területet körbekordonozták, de az erőszakos tüntetők újra és újra elbontják. Ráadásul az azokat borító szép…..
Mars3696 2014.04.16 14:15:00
@J.László: Ugyan már! Én valamelyik nap kimentem és megnéztem a helyzetet. Vicces, ahogy finom, puha kezű belvárosi liberális "forradalmárok" bénáztak a csavarokkal az állványnál.

Beszélgettem két rendőrrel, ők is csak vigyorogtak: amit a melósok kb. fél óra alatt feldobnak, azt ezek a szerencsétlenek bő másfél órája nem tudják szétszedni.

Amúgy a "tömeg" szóra sem érdemes, ezért nem kell kiküldeni a tömegoszlatókat. A rendőrök azért vannak ott, hogy vigyázzanak, nehogy valaki szájon verje vagy véletlenül elgázolja valamelyik nagypofájút.
Még mindig rengeteg forgatókönyv képzelhető el Ukrajna, Oroszország és az Európai Unió viszonyában. Magyarországnak, a magyar gazdaságnak semmiképpen sem érdeke, hogy a tőlünk keletre fekvő, méretes országok gazdaságilag megroppanjanak, ahogyan az sem, hogy izolálódjanak,…..
Van egy jó tanácsunk a baloldal számára – macchiavellista ugyan, de működhet. Kapja meg Fodor Gábor, amit szeretne: a közös listát. Mármint a vele közös listát. Ezen az ügyleten ugyanis minden érintett csak nyerne: – Fodor négy (magyar parlamenti ciklus) helyett öt…..
Vasárnap választott az ország, igazából az eredmény előre borítékolható volt. A papírforma bejött, szinte mindenhol tarolt a narancs, Pest pedig részben újra vörös lett. Talán ez az egyetlen dolog, aminek örvendezhetnek az összegründolt baloldali együttműködés politikusai és…..
Hónapok óta megy a manipulálás a baloldali összeizé oldaláról, hogy amennyiben nem a Mesterházy-Bajnai-Gyurcsány-Fodor-Szabó listára adod a szavazatodat, akkor Orbán Viktort erősíted. Hát persze. Az a baj ezzel az érveléssel, hogy nem más, mint ordas hazugság. Ez ugyanis akkor…..
Mars3696 2014.04.04 09:23:42
Mars3696 2014.04.04 12:32:18
@Spániel: Igazad van. Sorry.
Mars3696 2014.04.04 19:28:43
@unionista: Hülye gyerek! Vegyél közben nyugodtan levegőt! ;)
JóVáros Blog Nyerünk 2014.03.31 01:19:28
Ismerve a Fidesz fenyegetésen, zsaroláson, lefizetésen alapuló tömegképző módszerét a Békemenet 90 ezre biz jóval gyengébb, mint a mi 50 ezrünk. Ezeket meg fogjuk verni azzal a pluszenergiával fölvértezve, amit ma az Operánál egymásnak adtunk. Hétvégén két komoly…..
Mars3696 2014.03.31 11:49:45
@1ügyű: nem nagyon kellett "terelni" az embereket, mindenki örömmel és önszántából jött. Lehet reménykedni, fujjogni, ez sajnos a tényeken nem változtat.

Érdekességként: felmerült egy olyan teória is, hogy a 15-i tüntetésnél nagyon kapóra jött a szél a Böszmefogásnak: a fizetett buszokról jelezték, hogy messze nem akkora a vidékiek érdeklődése, mint azt a baloskák gondolták, így a nagyobb ciki elkerülése érdekében inkább az utolsó pillanatban lefújták a meccset. :D