Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MagicStick

1 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! mnmlst vagyok, PaganMaga egyik új segítőtársa. Jelenleg (sajnos) mellékállású kocka vagyok, aki mindig is szerette birizgálni az asztalát (kb. mindennap vagy minden második nap valamit muszáj változtatnom rajta :)) Nem is húzom az időt fölösleges fecsegéssel, gyorsan meg…..
MagicStick 2009.01.13 17:18:42
#1Üdv!Most akadtam rá a blogodra, és gondoltam megosztom az Én desktopomat.2 kép van, az egyik a startmenüvel, a másik anélkül. Beraktam 2 widgetet is. Ezt úgy kő' hogy google desktopot megnyiitod, lerakod deskbarba, majd kitöröld windózon át az eszköztárat. És így csak a widgetek…..
Noh, remélem mindenki túlélte az elmúlt pár napot. Íme egy klafa desktop, szinben megy az előző poszthoz. Adobe cuccok kiadványszerkesztőre vallanak persze lehet, hogy csak hobbi...
Hejehuj egy újabb duplázó a blogon, íme az új desktopja...
Nemrég egy ismerősöm elhozta a fia gépét hozzám mert behalt. Azon túl, hogy a kölyök kivette valamiért a memóriát belőle az volt a legnagyobb baja, hogy agyon volt tunningolva. Nah, azon volt ilyen wowos windows téma. El kellett rontsam a gyerkőc örömét és fapadosra állítottam…..
Végülis WoWról szeretnék itt nektek írni... tapasztalatokat megosztani/cserélni.Moonglade nevezetű RP szerveren tolom igaz a pvp a kedvencem dehát első kari haver segít akkor legyünk vele 1 szerveren. Ebből se lett sok... megcsináltam a karit(Human Warrior) de ezt lvl 9en elis dobjuk…..