Regisztráció Blogot indítok
Adatok
claudiahartai

13 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor telefonos értékesítőként dolgoztam az első munkahelyemen 19 évesen, akkor a nálam sokkal tapasztaltabbak csodálkozva néztek, hogyan lehetnek kimagasló eredményeim ennyire gyorsan, ennyire tapasztalatlanul. Ugyan úgy megkaptam a scriptet (marketingeseknél/értékesítőknél gyakran előforduló…..
2015-ben kezdődött igazán az online hálózatépítés. Akkor kezdték el az első csapatok felfedezni a közösségi oldalak erejét és a bennük rejlő lehetőséget. Én 2016-ban csatlakoztam azokhoz, akik elsőként képviseltették magukat, így 6,5 év távlatából, belülről látom a piac alakulását és…..
Az egyik legalapvetőbb emberi vágy a valahová tartozás. Olyan környezetben élni, ahol elfogadnak és szeretnek minket. Ez azonban gyakran átbillenhet arra az oldalra, ami már negatívvá és mérgezővé válik számunkra. Vajon meddig egészséges a mások szeretete és elismerése iránti vágyunk? Vajon…..
Íme 5 olyan kérdés, amik megválaszolásával le tudod fektetni az alapokat, és végig tudod gondolni, hogy milyen témákban tudsz hiteles lenni.  A legtöbbször azt hallom a mentorálltaktól, hogy:  Az én életemben nincs semmi, ami másnak érdekes lehet. Velem nem történik semmi. Én nem vagyok…..
Mire vagy képes azért, hogy új követőid legyenek? Vajon mennyit kell megmutatnod magadból, hogy népszerű legyél a közösségi oldalakon?  “Annyit érsz, ahány követőd van Instán, vagy TikTokon.” - ez a hiedelem egyre népszerűbb a fiatalok és sajnos a közösségi térben dolgozó felnőttek közt is.  6…..
Számos online munka / üzlet mutatta már meg magát a piacon, és a kialakult helyzetre való tekintettel egyre több lesz. Ezért hoztam nektek néhány tippet, amit mindenképp ellenőrizz le, mielőtt igent mondasz bármelyikre.  Négy éve kezdtem el online építeni a vállalkozásom, ami egy MLM cég partnere…..
Munkámból adódóan rengeteg anyukával dolgozom nap, mint nap. A világ normál működés mellett is elképesztő erőfeszítést igényel a gyerekek koordinálása. Rohanás a bölcsibe, a nagyokkal suliba, délután különórák, és foglalkozások, mellette a háztartás, a munka, és még az is szuper lenne, ha legalább…..
4 éve dolgozom online, és ebből 1-2 éve elég nagy hangsúlyt kapnak a videós tartalmak. Kezdetben rendkívül feszülten, és a maximális tökéletességre törekedve ültem a saját telefonom kamerája elé, ami azt eredményezte, hogy egy 3-5 perces anyag kb. 2 óra alatt készült el, mert épp nem volt jó a fény,…..
Amíg alkalmazott voltam, addig nem is találkoztam ezzel a fogalommal, hogy célkitűzés. Nálunk sosem célok voltak, hanem tervek, és elérendő teljesítmény. Így a hétköznapjaim során is inkább terveztem, mint célokat tűztem ki.  3,5 éve azonban részese lettem egy csapatnak, ahol mindenki célokról, meg…..
Mióta itthonról dolgozom, sokszor előfordult velem, hogy fáradt és enervált voltam. Milyen érdekes, hogy amíg alkalmazottként és vállakozóként is dolgoztam, addig folyamatosan azt gondoltam, hogy majd milyen szuper energikus és kipihent leszek, ha már nem kell bejárnom a főállásomba.  Azt hiszem…..
Imádom élvezni az életet és megélni a pillanatokat. Ahogy tavaszodik, érezhetően többet kalandozik el a figyelmem a kiülős helyek listáján, vagy a “hol a legizgalmasabb a rosé fröccs” témán. Jönnek a barátok, a grill partyk, a nyaralások, a kirándulások, és még sorolhatnám. Rengeteg olyan dolog,…..
Amikor elindítottam az online vállalkozásom, rengeteget hallottam arról, mennyire fontos, hogy szánj időt magadra, hogy fejleszd magad. Nem értettem és nem is érdekelt a dolog egyáltalán. Felesleges időtöltésnek gondoltam, és mindig az jutott eszembe, hogy jó ég, abban az 1 órában mennyi mindent…..
  Nyár van. A fesztiválok elárasztanak bennünket és egyébként sincs sok kedvünk a hőségben, a munkával foglalkozni. Amíg alkalmazott voltam, mindig arra vágytam, hogy ne legyek a neon fénnyel teli irodába bezárva. Láttam az utcán sétáló fiatalokat, és vágytam arra a bizonyos szabad életre. Meg is…..