Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tipecsk Ernő

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Koránban legalább 109 vers van, amely arra szólítja fel a muszlimokat, hogy az iszlám uralom érdekében háborút folytassanak a nem hívőkkel szemben. Néhányuk egészen erőszakos, többek közt kezek és ujjak levágását, valamint a „bárhová is rejtőző” hitetlenek…..
Tipecsk Ernő 2018.03.28 12:43:53
@ikaljan: Tisztelt ikaljan. A korán egy nagyon ravaszul és tudatosan félrevezető versekből áll. Mert amikor a muszlimok még gyengék akkor alázkodjatok meg. De ha kellően erőssé lesznek, ekkor kényszerítsünk mindenkit a próféta tanításaira rávenni, akár erőszakkal és gyilkosságokkal is. Mert ha valaki megkérdez egy hithű muszlimot, hogy miért vagytok ilyen erőszakosak, a muszlimnak már megvan a másodpercre kész válasza, hogy látod hitetlen, hogy a mi vallásunk azt írja elő,hogy csak azt támadd és öld meg, aki ellenünk fordul. Tehát a korán hemzseg az ellentmondásokkal. A pedofil és bűnöző imámok akik mind azt hirdetik hogy Európában át kell venni a hatalmat a muszlimoknak, pedig ők igazán ismerhetik a korán tanításait. Tehát eléggé okoskodó az ön bizonyítása!
Tipecsk Ernő 2018.03.28 20:40:08
@ikaljan: Köszönöm a kimerítő válaszát. Visszamehetünk a vallástörténelemben akár többezer évet is. Az Iszlám tanításai,ravaszsággal és fondorlattal tudatosan félreérthető versekből áll. Az Európai népeket nem vígasztalja az a tény, hogy egykor a zsidó népeknek menedéket nyujtó muszlim törzsek is léteeztek. Láthatjuk hogy a mai Európa mivé alakul. Svédország már lehúzhatja a wc-n önmagát, Németország már a wc közelében jár,és még sorolhatnám. Az lehet hogy én ilyen cizelláltan nem tudnám ecsetelni a muszlim történelmét., de az engem látszik igazolni hogy mivé lesz Európa arculata ha a közel 300-millió a koránt félreértő radikális muszlim,vagy annak a töredéke is ha birtokba veszi Európát, és annak népeit. Valójában erre akartam rámutatni a szimpla hazugságommal,és az iszlámra utaló koholmányommal!
Tipecsk Ernő 2018.03.31 10:21:49
@ikaljan: Azt hiszem összemossa a múltat a jelennel. Amennyiben a Kádár komcsijaira gondol, ez nem jó példa. Annak a rendszernek megvoltak a hibái, mint ahogy minden rendszernek. De az tény, hogy aminket fiatalságot békére és szeretetre neveltek. Továbbá ajánlom figyelmébe, Paul Weston, Brigitte Gabriel, vagy akár Georg Spöttle , A Muszlim igazi arca írásait!