Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pizzamester

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Éppen most, június 27-én volt évfordulója a Nagy északi háború döntő összecsapásának, a poltavai csatának, mely a világtörténelem egyik legjelentősebb ütközeteként vált a hadtörténet részévé (1709 június 27-én). A Nagy északi háborúban minden jelentős Észak-európai állam részt vett, hiszen a…..
pizzamester 2020.06.28 15:27:49
@Nietzsche.: ez nagyon érdekes. hol lehet erről többet olvasni?:
"Érdekesség, hogy a Poltavánál szétvert svéd sereg rengeteg katonája került Ukrajnából Magyarországra. Részt vettek az oldalunkon a Rákóczi szabadságharcban a kuruc-generális seregében."
Lehet azon vitatkozni, hogy Budapest jó hely-e, vagy sem, szubjektív érvek mentén töprengeni a kutyaszar szerepéről a menőség eseményhorizontján, de azért vannak objektív körülmények is. Ilyen például, hogy vannak jó éttermeink. Hogy vannak jó szórakozóhelyeink.…..
pizzamester 2011.08.02 17:54:58
@panzermeyer: na, egy ilyen beszolasra meg mi szukseg volt? vegre van egy pozitiv cikk Budapestrol, idejott a cikkiro, megnezte ami erdekelte, teszett neki, masoknak is ajanlja. ezzel mindenki boldog is lehetne, erre jon egy fasiszta, buta gyoker mint te aki ahelyett hogy orulne a jo hirnek elkezd zsidozni.... pont a te teljesen temahoz nem tartozo hozzaszolasod a bizonyitek arra, hogy vannak magyarorszagon antiszemitak....
 Úgy, úgy! Végre egy igazi, józan rendszabály! Január 1-jétől az esti híradóknak csak 20 százaléka szólhat mindenféle szörnyű és kevésbé szörnyű bűnökről. Ezentúl a jó híreknek kell dominálniuk a hírműsorokban. Az erről szóló jobbikos javaslatot hétfőn nagy…..
pizzamester 2010.12.15 14:42:42
@Gerzsonka: engem az zavar, hogy a hiradoban NEM mondajk el, hogy mi torten aznap. elmondjak, hogy kovacs jozsef reszegen elgazolt egy biciklustat bivalybasznadalson es 6-8 hasonlot, kozben meg SEMMIT tudomanyrol, technikarol, kulturarol, gazdasagrol, kornyeztevedelemrol, es szaz masikrol.
itt az aranyokrol van szo.

a musorido 20% tobb mint elegendo kell legyen a bulvarhirek tenyszseru es targyilagos kozlesere.

aki akrja nezze meg kesobb, 11 utan HD 3D, Dolby Sorrundban. Szabad. Ha igenyed van ra.
pizzamester 2010.12.15 14:46:16
@Shmoo: hat akkor mi?
lehet hogy nem fog mukodini, de egy probat meger. nincs jobb.

latod magad is: az emberk tobbsega harmabb menne el tuntetni a baratok kozt megszuntetese ellen mint az altalonis es tikos valasztojog megszuntetese ellen.

nem latod? ez az orszag el van butolva/butitva. emberek kepesek az internetn hozngeni, hogy mar csak a hirado 20%-ban lesz "megolte, feldarabolta, megeroszakolta, leutotte, kirabolta, becsapta, stb." irni tudo emberek ezen hozongenek! noooormaaaaalis?! Maaargit!!!!
pizzamester 2010.12.15 14:30:40
@Shmoo:
Itt túlzott mértékben le lettek butítva az emberek.

Indoklás: ha epeszu lenne az emberek tobbsege akkor nem bulvarhiradot, monika show-t, fokusz-t, stb akarna nezni. de azt akar. nagyon el lettek butitva az emberek. a cel nem lehet az, hogy a trsadalom legalso retegenek legalatasabb osztoneit legjobban es legolcsobban kiszolgalo musorokat keszitsunk.
ha csak az emberek valasztasan mulna, akkor csak eroszak es prono menne a tv-bes es par evtizeden belul a cirkuszban neznnek ahogy a hajlektalanok vadallatokkal kuzdenek. ki kellene szolgalni ezt az igenyt ha a tobbseg ezt szeretne? igen? Nem.

A szabadsag nem jelenti azt, hogy MINDENT es MINDIG szabad.

Szabad bunugyekrol beszleni, de nem szabad CSAK bunugyekrol beszamolni (a hiradoban) tudomany, technika, gazdasag, stb helyett. Szabad csocsoket es gyilkossagot mutatni, de nem szabad fomusoridoben ezt tenni.

szabad viszont hitado helyett DVD-t nezni, ujsagot, konyet olvasni, beszlegetni, fizetos csatornat nezni stb. szabad.
A Duracell vezeték nélküli töltőjével egyelőre csak mobiltelefonokat tudunk feltölteni, de ez már egy lépés egy jobb világ felé, amikor egyrészt nem kell zsinórrengetegben orra bukni, amikor a különböző kütyüket elkezdjük tölteni, másrészt nem kell tíz különböző…..
- prokee - Fekete Üröm 2009.04.26 08:00:00
Mert Csernobil jelentése Fekete Üröm. Ma van 23 éve, hogy felrobbant, majd összeomlott a csernobili Lenin Atomerőmű négyes blokkja. A katasztrófa bekövetkeztéről, okairól nem írnék, megtették ezt már sokan előttem. Inkább csak kiemelnék néhány dolgot: - A katasztrófa egymást…..
pizzamester 2009.04.26 11:59:40
@bolsh: azt mondja "a paksi zonaba", az agyam eldobom, ez meg el is hiszi amit leir... :-)

hat eppeneseggel abba a 30 km-es "zonaba" mi is benne vagyunk. Na gyere es plteykalj, hogy mit nem vettem eszre! :-)

tul sok osszeeskuves-elmeletes filmet nezel, es tul keveset ovlasol es gondolkodsz. olvass mielott valotlansagokat irsz.
pizzamester 2009.04.26 12:04:54
@bolsh: aha, most mar ertem. szoval a tobbi meg a "Paksi Halalgyarnal" is szornyubb. Ez egyre erdekesebb. Szoval meselj csak, hol is mukodnek ezek a "halalgyarak" milyen karokat is okoznak?

tartok tole, hogy mint ahogy ez elozo kerdest (az altlad csak "Paksi Halalgyar"-nak titulalt eromu halalos aldozatainak szamara vonatkot) ezt se fogod megvalszolni... mert ahoz be kellene ismerned, hogy a halalos aldozatok szama nulla, te pedig csak kavarsz...
pizzamester 2009.04.26 13:14:48
@Telepito: abszolut egyetertek. tobb atomeromuvet, kevesebb szen-, olaj-, gazeromuvet! kozben meg ezerrel fejleszteni az alternativ energiakat.

bolsi meg trollozon itt egyedul. amikor majd senki nem valaszol neki (mint ahogy o sem valaszolja meg a neki feltett konkret kerdeseket) akkor majd elhitetheti magaval hogy mindenkit meggyozott :-)))))