Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Luc

0 bejegyzést írt és 233 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Értékelés:Mivel végre a hangerőproblémát sikerült megoldani, erről nem kell már mondanom semmit. Viszont arra, hogy torzít a hang, igen. Túl közel van a mikrofon néha. Több részes lesz a videó, szóval itt már meg tudom érteni a két perces felvezetést. A töltésképernyőt…..
Egy vámpíros játék zombikkalA videó végén lévő elírásért így utólag is jár nekem az ejnye-bejnye Játékot köszönöm Tony-nak és Rekettyelovag-nak  ..
"A Maximum Games a mai naptól kezdve január 1-ig tagfelvételt tart. Aki jelentkezni akar az érdeklődjön az oldalon vagy rögtön elküldheti film/játék kritikáját/videótesztjét/ a newmaximumgames@gmail.com-ra. Aki ért az oldalszerkesztéshez azt kritériumok nélkül felvesszük.…..
HunGamerZ Első Film teszt: 2012 2009.12.05 14:41:00
               Irjátok meg milyen lett! Elfogadok pozitív és negatív véleményeket is! :) Az első részletes véleményt elolvashatjátok a www.filmelemzok.blog.hu oldalon! ..
Bocsánat,hogy eddig nem tettem ki,de ha csak a youtube-sra küldöd akkor lazán elfelejtem,mert ott a leveleimet nem szoktam nézegetni :/..
Üdv! Ezek lesznek láthatóak az október 17-ei adásban! -         Modern Warfare 2-         Sarious Sam HD: First Encourter-         Crysis…..
Luc 2009.09.12 13:30:05
Ma 2 videót láthattok két különböző videóstól. Azért tettük ki egyszerre őket, mert mindketten olyan játékot választottak, amit már freddyD bemutatott.  A második videót szerintem nem nagyon lehet besorolni a bemutatók közé, szóval ne is nézzétek olyan szemmel.…..
A mai képet először fekete-fehétben láthatod, és ha elég sokáig nézed a kép közepét akkor amikor átvált színesre a piramist már eredeti színében csodálhatod meg...
Újabb első videós jelentkezett :)  ..
Megpróbálok objektív maradni:3 azaz három percben szerintem egy flash játékot tökéletesen be lehet mutatni, de egy ilyen 'legendát'.. már szinte sértés.. A hangot alig lehetett hallani. A videónak igazából nem volt se vége se hossza. Szinte értékelhetetlen, alig minősíthető…..
A videó minőségéből sajnos vissza kellett vennem, mert a Vegas alig volt hajlandó rendesen kimenteni :( A játék végigjátszását itt megtaláljátok.  ..
Luc 2009.08.15 08:19:12
Kifejezetten tetszett. Néhány helyen volt ugyan pár másodpercnyi kínos hallgatás és kicsit unott vagy inkább fáradt volt a hangotok, de maga a videó tényleg jó volt.Bemutatónak eléggé harmatos lett volna, de kedvcsináló videónak bevált.Good-Games! Csak így tovább…..