Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kőműves Tamás

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
…és hirtelen itt vannak már a tavaszi héricsek is, nagy a virágtolongás a gyaloglásaink helyszínén. Mindenkit arra biztatunk, hogy ne hagyja ki a tavaszt a szabadban. Kiváló időpont ez az új dolgok elkezdéséhez, vagy újrakezdéséhez is…..
Szépséges. :) Az is jó a nordic walkingban, hogy egy kiadós edzésbe belefér pár fotó is. Mert a jó fotóhoz ott és akkor kell lenni, ahol és amikor történik valami.(Pulsatilla nigricans)..
Kliensem térdízületi hialuronsav injekciós kezelésének kiegészítéseként helyeztem fel ezt a ragasztást. Olyan lesz tőle a térdkalács felett a bőr, mint egy malac orra. Ennél azonban fontosabb, hogy mi történik a térdkaláccsal és az ízülettel? A speciális módon felrakott szalagok járás közben, a…..
Elszoktunk a lassan induló tavasztól. Múlt heti a fotó, nordic walking foglalkozásaink helyszínén készült, holnap újra felkeressük és felmérjük a növekedés mértékét. Aztán jönnek majd sorban a többiek is: gyöngyikék, kankalinok, kosborok… Mi pedig szorgalmasan tapossuk kedvenc ösvényeinket...
Várakozással, izgalommal kezdünk bele blogunkba, reméljük, hogy mindannyiunk hasznára és örömére válik. Legyetek részesei, kövessétek, szóljatok bátran hozzá a témákhoz! Ági és Tamás..