Regisztráció Blogot indítok
Adatok
arabszopolibsik

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Három tanulságos hír egymás után. ..
arabszopolibsik 2018.10.20 14:53:54
@Orbán veje: "Még egy-két orbán ciklus, s meglásd 15%-ból is tud a Viktor 70%-ot csinálni. "
Remeljuk nem sokara ott tartunk majd mint a Franciak, ahol Macron a valasztok 18 %-val 74 %-os parlamenti tobbseget ert el.
Nehéz eldönteni, hogy az elbizakodottság, a valóságtól való teljes elrugaszkodás vagy a provokáció számlájára írjuk-e, hogy a Nemzeti Együttműködés Rendszerének vezetői egyre nyíltabban vállalják fel a gazdagságukat. Azok a mélyről jövő emberek, kik valamiféle kézzelfogható magyarázatot kívánnak…..
arabszopolibsik 2018.10.17 19:44:18
@Sir Bates dö Hól: ": mi a gondod a szemkilövetéssel? horthy alatt embereket koncoltak, ma mégis épül a kultusza... "

Van azert egy kis kulonbseg. kb 100 evvel ezelott teljesen mas vilag volt. Ezenkivul Horti es csapata nem nyikorog itt mindennap a demokraciat feltve.
A _ S Z E M K I L O V E T O gyurcsany viszont, 12 evvel a szadista brutalitas utan, meg mindig itt bohockodik a parlamentben, meg tunteteseket szervez a demokracia megmenteseert.
"Ugorj le az Orbán-vonatról, ami a semmiből a semmibe tart!" Fontos üzenet a magyar népnek címmel a holland köztelevízió vasárnapi szatirikus műsora készített videóklippet, amit a tegnapi adásban be is játszottak, az Orbán-rezsimet és a NER-t a holland nézőknek bemutató műsor részeként...
arabszopolibsik 2018.10.16 20:25:08
@MIÉRT NINCS.MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: 10 ev mulva az arabok tobbsegben lesznek Hollandiaban, es akkor mar az iszlam allam fog kormanyt alakitani. A mostani Hollandianak nyoma sem marad.
Léteznek balesetek, amiket nem nagyon lehet megelőzni. Nemrég más oldal számára elküldtem egy kisebb írást, ami egy egyszerű problémát feszegetett: Léteznek olyan balesetek, amiket majd meg tud előzni sok önvezető jármű, és léteznek olyan balesetek is, ahol a baleseti ok elhárítása az önvezető…..
Már-már azt hittük, a magyar kormány a racionalitás felé tesz lépéseket az energiapolitika területén. De aztán hamar eloszlatták a megalapozatlan vádat, hogy épeszűen gondolkodnának. Marad a lopás, és Paks2 nukleáris csapása a következő évtizedek magyar költségvetéseire és…..
Brian K. Vaughn képregénye, a Y: The Last Man legalább egy évtizede ott szerepel a hollywoodi producerek kívánságlistáján, amit szeretnének valahogyan feldolgozni és most úgy tűnik, hogy végre lehet is valami az eddig elátkozottnak hidd a projektből...
arabszopolibsik 2018.04.08 17:36:56
A fideszes szavazóköri delegált a jobbikos pólóban feszítő szavazó láttán úgy tett, mintha lepecsételné a szavazólapot, de végül nem nyomta rá a pecsétet...
Alimento Banán 2018.04.06 19:19:16
A banán az egyik legnépszerűbb déligyümölcs, meg is lepődtem volna, ha nem kerül elő a világháló mélyéről egy írás, mely szerint a banán mindent (is) gyógyít. Egy kis gyűjtemény következik arról, mire (nem) jó a banán...
Sokat írtam az elmúlt időben a Jobbikra való átszavazásról. Az egyik nagy dilemmája a 2018-as választásnak ez. De van egy másik dilemma is a jobboldalon, és ez a MSZP-re, DK-ra való átszavazás, különösen az utóbbi. Sőt, egy kiábrándult fideszes számára, még dilemmaként sem tud megjelenni a…..
Talán nem evidens a kelet-ajropéer kavalkádban, hogy miért szavaz -- nem írom, hogy szavazzon, mert nem vagyok felelős mások gondolataiért sem, nemhogy a cselekedeteiért -- egy arch konzervatív a kormányváltásra; az a konzervatív, aki szerint nagyjából a XVIII. század közepétől lényegi kérdésekben…..