Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gadget Tips

12 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Gearbest-es nyári leárazások mindig jó akciókat hoznak. Erre idén még a labdarúgó-világbajnokság is rátett egy lapáttal, ezért mindenképp érdemes körülnézni az oldalon. Ebben a bejegyzésben kiemeltük nektek a legjobb termékeket, viszont ha megnéznétek a teljes kínálatot, ezen a linken…..
Nemrég jelentették be az iOS 12-t, az iPhone-ok és az iPad-ek új mobil operációs rendszerének következő verzióját , de a legtöbben csak ősszel tölthetik le először. Ha előbb kipróbálnád az új funkciókat, akkor telepítened kell egy béta verziót. Ebben a bejegyzésben elmagyarázzuk, hogy ezt hogyan…..
A hivatalos Windows-os Instagram alkalmazásból hiányzik egy kulcstényező: nem lehet fényképeket feltölteni. Ez kellemetlen - különösen, ha olyan fotókat szeretnél posztolni, amiket nem okostelefonnal készítettél, vagy az asztali szoftverekkel szeretnéd módosítani a képeket/videókat, mielőtt…..
Már régóta lehetett hallani róla, hogy a Google frissíti a Gmail szolgáltatást. Most hivatalosan is bemutatták, mi minden változik majd. Csatolt Chip-ek Úgy tűnik, vége azoknak a napoknak, amikor az e-mail mellett egy kis ikont keresük, hogy lássuk, van-e csatolmánya, majd megnyitjuk és végig…..
Érintőképernyő, hosszúkás ház, esetleg ujjlenyomat-olvasó vagy duál kamera. Az okostelefonok kívülről nagyon hasonlóak, talán ezért foglalkozunk annyit a belső személyreszabásukkal. Nagyon sok választási lehetőségünk van (különösen a nyitott Android operációs rendszerben), ezért a megfelelő…..
A legtöbb ember nagyon elkapkodja az új telefonja kiválasztását, amire könnyen rá is fázhat. Ebben a bejegyzésben segítséget adunk, hogy mikre kell figyelned, mielőtt vásárolsz. Ne reklámok alapján dönts A reklámok (egyértelműen) tökéletes beállításban, csak az előnyöket kiemelve mutatják a…..
Az Apple eszközei között általában jól működik a gyors adatmegosztás, viszont mi van a többi eszközzel? Ha szeretnénk egyszerűen ingyen wifikapcsolat segítségével képeket vagy fájlokat küldeni, értesítéseket tükrözni, SMS-t írni gépről, illetve közös vágólapot Androidos vagy iOS-es és Windows-os…..
Tegnap adtunk pár tanácsot, hogy hogy gyorsíthatsz fel egy iOS-es eszközt. Ma segítünk az Androidosoknak is rendberakni a telefonjukat.  BELSŐ TÁRHELY FELSZABADÍTÁSA Általában célszerű a belső tárhely legalább 10 százalékát üresen hagyni, mert ha elfogy az Android memóriája, átmenetileg ott is…..
Ezek a tippek elsősorban az iOS 11-et futtató eszközökre vonatkoznak, viszont ha régebbi rendszere van a telefonodnak, akkor is megkeresheted a legtöbb beállítást (a régebbi iOS verzióknak más lehet a menürendszere). INDÍTSD ÚJRA A TELEFONT, VAGY VÉGEZZ RAM RESETET Újraindítás: Furcsának tűnhet,…..
  FOTÓK ÉS VIDEÓK: PIXABAY A pixabay.com az egyik legnépszerűbb képmegosztó, itt rengeteg szabadon felhasználható képet és videót találhatunk.   ZENÉK ÉS HANGEFFEKTEK YOUTUBE MUSIC LIBRARY & YOUTUBE AUDIO LIBRARY A YouTube-on is találhatunk ingyenes zenéket és hangeffekteket.A zenéknél…..
Ha szeretnénk hasonló alkalmazásindító felületet, mint a MacOS-en, vagy az iPad-eken megismert Launchpad, a PaperPlane Smart Launch nevű ingyenes programmal egyszerűen megoldható.  A letöltése nagyon egyszerű. Menjünk fel az itigic.com oldalra, és görgessünk le a legaljára. Itt kattintsunk a "FREE…..
Sok helyen találkozhatunk rövidített linkekkel. Ezek azért lehetnek hasznosak, mert egyes esetekben sokkal kevesebb helyet foglalnak, mint egy rendes URL cím. Ilyen linkeket nagyon könnyen létre tudunk hozni:Látogassunk el a goo.gl weboldalra. Illesszük be az eredeti URL címünket, majd…..