Regisztráció Blogot indítok
Adatok
72-es

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
no emisszió Railjet-etikett 2013.10.29 09:15:52
Budapestről immáron környezetbarát módon, ráadásul európai színvonalon, elfogadható árakon utazhatunk számos osztrák, német, svájci, sőt átszállással olasz, spanyol és francia nagyvárosba is vonattal az örvendetesen bővülő Railjet vonathálózatnak köszönhetően. A…..
Holtan találták meg Kínában Kováts Viktor extrémsportolót, a szárnyasruhás ugrás magyar nemzeti bajnokát, miután kedden egy sikertelen próbaugrás következtében a Hunan tartományi Tienmen-hegy völgyében lezuhant. A holttestet egy száz méter magas sziklaszirt tövében…..
A héten távozik Simor András a jegybank éléről. Mivel a sajtó csak dicséri szakmaiságát, és elhallgatja hibáit, most vegyük elő a kritikus szemüvegünket. Simor neve az utóbbi fél évben összeforrt a kamatcsökkentés ellenzésével. Ő volt az, aki már az első alkalommal azt…..
72-es 2013.02.27 11:04:58
@MACISAJT: Nem, nem normális. És az idő egyértelműen igazolta a külső tagokat és cáfolta a Simort. De látod te is csak politikai szimpátia alapján kritizálsz, mert a Járai egy az egyben ugyan azt csinálta anno, mint most a Simor, őt valahogy mégis "kifelejted" a felsorolásból. Az is baj volt, meg ez is. Sajnos ez már ebből a szempontból sosem lesz normális ország, az egyetlen szempont a rövid távú politikai haszon, minden oldalon, az ország meg közben szépen lassan tönkr... bocsánat, egyre jobban teljesít.
Egész egyszerűen nincs jobboldali, aki valaha az életben támogatna egy politikai formációt, melyben Gyurcsány vagy Kuncze jelen van. Ha Bajnai Gordon tényleg középre akar politizálni, és tényleg új köztársaságot akar építeni (konszenzusos demokráciával, árokbetemetéssel…..
72-es 2012.11.12 16:32:08
@Faculty: Nem, nem ilyen egyszerű. Én az ő, akit nem nevezünk nevén, dolgai miatt kiléptem az MSZP-ből, mert helyette is szégyelltem magam. És soha többé nem fogok olyan pártra vagy pártszövetségre szavazni, amihez neki, akit nem nevezünk a nevén, köze van. Ez nekem ennyire egyszerű. Ha így az Orbán marad, hát marad, semmivel nem rosszabb, csak más hibákat követ el.
Az elmúlt napokban egy éppen kéthetes híradófelvétel járja be az internetet. A kétperces videón az augusztus 20-i, parlamenti díjátadó ünnepség összefoglalója látható. Amiben a világon semmi érdekes nem lenne, ha nem tűnne fel néhány másodpercre Orbán Viktor miniszterelnök,…..
72-es 2012.09.04 14:02:01
@Steppenwolf: Én igazán nem vagyok egy Gyurcsány fan, de miért kell minden témába mindenáron belekeverni? Ha kiderül róla (és nem csodálkoznék) hogy teliholdas éjszakákon szüzek vérét szívta, akkor már ez rendben is van, bárki csinálhatja, mert a Gyurcsány is csinálta? Fárasztó már ez egy kicsit és azt gondolom, hogy lassacskán kontraproduktív is lesz. További szép napot!
72-es 2012.09.04 14:04:41
@Steppenwolf: Vagy te vagy a Piszkos Fred, és most addig utálod a Fletót, amíg mindenki megszereti?
72-es 2012.09.04 14:24:54
@Steppenwolf: Félreértesz. Szerintem nem sok ember okozott annyi kárt ennek az országnak, mint ő. De az állandó, erőltetett (és igen, a párhuzam ellenére szerintem itt is erőltetett) belekeverése minden témába idővel sok emberben fog oktalan szimpátiát gerjeszteni, ami igen nagy baj. Szerintem agyon kellene őt hallgatni és jól elfelejteni, őt magát ignorálni. Szerintem.
  Kedves Nem-Biciglisták! Kedves négykerekű, két-és négy lábon járó Embertársaim! ;-) Nektek szól ez a mostani kis szertelen szösszenet. Lépten-nyomon hallhatjuk-olvashatjuk, hogy elszemtelenedtek a kerékpárosok, túl sok van belőlük, divatoznak, hülyén öltöznek,…..
Elképesztő, hogy még mindig van, aki hisz a) a kormánynak, b) a bankoknak. Ha hirtelen Mortal Kombatban kellene eldönteni, melyik a rosszabb, a Homár elhúzódó küzdelemre számítana. Bármelyik nyer, mi veszítünk. Szerencsére esélyes, hogy egyiksem. Két hónapja igényeltem az…..
72-es 2012.07.19 15:10:24
@redi1: Ha 9 éve fizeted, akkor az még az első Orbán-kormány kamattámogatott hitele. Ezeknél a hiteleknél a piaci és az ügyleti kamat különbözetét a költségvetés, vagyis mi mindannyian fizetjük. Az aktuális nagyságrendet nem ismerem, de a csúcson ez száz milliárd feletti éves kiadás volt. Nekem is van ilyen hitelem, nehéz lenne vele nem elégedettnek lenni, de éppen úgy minden adófizetőnek köszönhetjük a kiváló feltételeket, mint ahogy a devizahitelesek a mostani könnyítéseket.
Nem történhet úgy tragédia, hogy valaki ne próbálja rögtön saját szélsőséges nézetei igazolására, esetleg azok terjesztésére felhasználni a szörnyűségeket. Az elmúlt napokban az egész országot sokkolta a fiatal pécsi rendőrségi pszichológus, Bándy Kata halála. Számos…..
Rögtön az elején a már korábbi coming out öles ismétlése következik: radnótisok vagyunk. Ezért senkit sem hagy közülünk hidegen, hogy a kormánynak hála az ország egyik legjobb iskolájának veszélybe került a fenntartása. Nem nagy összegről van szó, mindösszesen 22 millió…..
Nem volt más lehetőségük? Egyszerűen az ország helyzete, az IMF és az EU rugalmatlansága miatt nem maradt más megoldás? (Fotó: Kovács Attila/Index) Sokan állnak most meglepetten és kérdezik: hogyan juthattak idáig? Hogyan juthatott el a Fidesz odáig, hogy két hete eltávolítsa a…..
72-es 2010.11.26 15:24:06
A legszomorúbb az, hogy lehet, hogy ma már tudják, hogy nem jó, amit csinálnak, de ennek beismerése nyilvánvalóan lehetetlen.

Egyébként én még el is tudnám fogadni a nyugdíjkasszákba folyt összegek államosítását, ha OV kért volna 10 percet főműsoridőben, és kb. a következőket mondta volna:
1, Bajban vagyunk, megoldást kell keresnünk. A további eladósodás nem opció.
2, Muszáj tovább faragnunk a hiányt és ezzel párhuzamosan az államadósságot, miközben be kellene indítani a növekedést.
3, Kedves polgárok, ezt most csak a Ti félretett pénzetekből tudjuk megtenni, mégpedig oly módon, hogy a kasszáknál lévő állampapírokat egyszerűen kivezetjük a rendszerből, az egyéb eszközöket pedig 2 év alatt, a pénzpiacokra nem túl nagy eladói nyomást gyakorolva eladjuk és a befolyó összegekből a legkedvezőtlenebb hiteleket lezárjuk. Így azonnal hat százalékkal, majd további hattal csökkenthető az államadósság.
4, A csökkenő államadósság, és a csökkenő kamatterhek miatt könnyebben csökkenthető államháztartási hiány elérhető közelségbe hozza a Euro-t és az ezzel járó biztonságot.
5, Felvázol egy hihető forgatókönyvet a most felhasznált összegek pótlására.

Nem mondom, hogy tapsoltam volna (nekem ez a mutatvány majd' 3 milla), de elismerném, hogy tenni akar, és elfogadnám ezt a megoldást, hiszen én se nagyon tudnék jobbat. De az, hogy lenyúlják ezt a pénzt, szétszórják a haverok között (Széchenyi-terv), engem meg még hülyének is néznek azzal, hogy majd az állam vezeti a magánszámlámat a semmiről, mélységesen felháborít és elkeserít. (Dumb és Dumber, cédulák a bőröndben, emlékeztek?)
„Ezután kiderült, hogy a déli parton minden jó nő megvolt neki..." – meséli következő posztunk szerzője, akinek nincs szerencséje a férfiakkal. A hibát magában keresi, ugyanis megfigyelte, hogy amióta elégedett magával és jól érzi magát a bőrében, az erősebb…..
w A teleszart szentfazék 2010.03.19 04:30:00
Még le se ment a választás, és máris a jobbos ciklusok örökzöld poénján röhögünk: a teleszart szentfazékon. Vagyis azon, amikor valaki, aki amúgy féltéglával veri a mellét a kereszténységére, kurvára tököncsapja magát, pedig próbált úgy tenni, mint akinek nincs is.…..
Az alábbiakban egy összetört édesanya levelét tesszük közzé, aki a tragikus körülmények között elhunyt fia ügyeit próbálta meg lezárni az OTP-ben.„Fiam 2009. április 21-én tragikus autóbalesetben elhunyt. Egy héttel később a menyasszonya és én a szükséges papírokkal…..
Még soha nem volt ilyen rossz főműsoridős nézettsége a Tv2-nek, mint szombat este. Még akkor sem, amikor megbukott a Big Brother 2. Sőt akkor sem, amikor megbukott az XXL, vagy a Sztárral szemben. Még akkor sem, amikor elhasalt a Buzera. És még akkor sem, amikor le kellett venni a…..