Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Edit Csonka Németh

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Milyen a tökéletes fogkefe? Nálam az első és a legfontosabb szempont a hatékonyság! Egy elektromos fogkefe 3000-8000 mozdulatot tesz percenként, míg a felmérések szerint kézi fogkefével kb. 300 mozdulat megtételére vagyunk képesek - feltéve ha helyesen mosunk fogat. Ha betartjuk a két perces…..
Ahány ember, annyiféle hajmosási szokás. Van aki naponta vagy minden másnap megmossa a haját, de vannak akik hetente vagy még ritkábban mosnak hajat. Egyik módszerre sem lehet egyértelműen kijelenteni, hogy helytelen, vagy helyes, a hajmosás gyakorisága ugyanis a haj, illetve a fejbőr típusától,…..
Mindig nagy öröm számomra, amikor magyar tervezőkkel dolgozhatok együtt. Syssy ékszerei már az első pillanatban elvarázsoltak, az egyediségük a színviláguk rögtön rabul ejtett. Mindegyik ékszer Syssy saját tervei alapján készül, azonban fontos megemlíteni, hogy egyedi igények alapján is elkészíti az…..
Ha olyan termékeket használunk, amelyek segítségünkre vannak sütés-főzés közben, vagy az elkészült ételek tárolása során, akkor számunkra a konyha sikerélményekkel teli helyszín lesz. A HEWA termékeit régóta használom és rendkívül elégedett vagyok mind a minőségükkel mind az árfekvésükkel. Ebben a…..