Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hun91

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Napjainkban étterem, parkoló és egy szupermarket foglalja el azt a helyet, ahol egykoron a második világháború legfontosabb építménye, a Führerbunker működött. Adolf Hitler 1945 januárja és áprilisa között innen irányította a német csapatokat és itt is lett öngyilkos feleségével együtt, mégpedig…..
Hun91 2019.11.30 08:40:03
@Lobo Marunga: szamomra a
legizgalmasabb Berchtesgaden. Ott meg csomo felfedezetlen dolog van a hegyben amiket lezartak, alagutak bunkerek, menekuloutak. Szakertoket se engednek le meg titkositas utan se
Nem mindig könnyű együtt értelmezni egy dal zenei minőségét és szövegének tartalmát. Van úgy, hogy mind a kettő remekmű, olyan is van, hogy mindkettő csapnivaló. Ilyenkor egyszerű a helyzet: az ember a minőséget választja. Tekintsünk most el attól, hogy a tömegmédiában a mulatós,  lakodalmas vagy az…..
"Ma egy új szerzőt köszönthetünk "hem" személyében. A történelmi témájú blogolást illetően  sem kezdő (tortenelmierdekessegek.blog.hu), és mondjuk úgy, hogy a húszas évein már túl van ;)" - Jtom 1942 egy hideg napjának reggelén légvédelmi szirénák és fegyverropogás hangjára ébredtek a kanadai…..
Hun91 2018.03.22 21:21:15
@ételizésítő: hagyjuk mar ezt a propagandat hogy a Magyarokat is ciganynak tartotta meg minket is kiirtott volna kesobb stb.
Alapvetoen 3 osztalyba sorolta a nepeket:
Kultura teremto
Kultura megtarto
Kultura rombolo
Mi a masodikba tartoztunk, Pestet csodalta (Becsnel is jobban az elhelyezkedese miatt, bar az is igaz hogy nagyreszt a Monarchia javara irta a fejlettseget, epuleteket stb. nagyon nem is csapkodta a terdet mikor kiadta a parancsot az erodde nyilvanitasra)
Erdekes amugy hogy a Britteket az elsobe sorolta, ezert is probalt nem egyszer beket kotni. A zs propagandaval ellentetben akik szerint mindenkit ki akart nyirni es mindent le akart rombolni. (De a naponta megemlekezest, sajnalatot, karteritest azert megtartjak kizarolag sajat privilegiumuknak)
Amugy ajanlom az Asztali beszelgetesek c konyvet ha meg be lehet valahol szerezni, antikvariumbol meg talan sikerul.