Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gentilo

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy jó filmet is nehéz összehozni, hát még hármat, mégis rendszeresen meg szokták kísérteni a sorsot a trilógiává bővítéssel. Fel se fogják a legtöbben, hogy mit vállalnak magukra. Ha történetileg nem is szorosan egybefüggő filmekről van szó, a trilógiává válással egy lezárt egységbe rendeződés…..
Augusztus 11-én új sportcsatorna indul Spíler2 néven. Ahogy a 2016 óta működő Spíler, ez is a TV2 Csoport része. Műsorán az UEFA-val kötött hosszútávú szerződés értelmében 2018 és 2021 között a Bajnokok Ligája mérkőzéseit is követhetik a nézők, írja a csoport. Ugyanitt a spanyol labdarúgó-bajnokság…..
gentilo 2018.07.26 18:17:41
Mármint szó szerint csak egy párat, de ez máris több, mint amit eddig elmondott a titkolózásban nagyon jeleskedő HBO az egyik legnépszerűbb magyar sorozat utolsó, harmadik évadáról, amelynek októberben lesz a premierje. A csatorna kiadott egy rövid werkfilmet, amelyből úgy tűnik, az Aranyélet…..
Vendégposzt egy olvasónktól A mérgezett nyílvessző szívtájékon talált el. Ezért készült el a NAM. A történet korábban kezdődött. Kedvenc szomszédasszonyom külföldi útjáról hazatérve, megajándékozott néhány nem hétköznapi fűszerre és fűszerkeverékkel. Ezek egyike…..
gentilo 2018.07.15 22:49:53
Adolf Hitler az egyetemes történelem egyik legismertebb alakja, így nem véletlen, hogy személye a filmvilágot is megihlette. Számtalan film készült már a német diktátorról, akit szinte mindenki a nácizmussal, a fajgyűlölettel, az antiszemitizmussal, a holokauszttal és a második világháborúval…..
Szerző: Horváth Zoltán A média hatalmi ág. Közhelyes, de tényleg igaz. Ha pedig igaz, akkor el kell fogadni, hogy nemcsak a média viszonyul a politikához, hanem a politika is viszonyul a médiához. Egy demokratikus közegben egyértelmű, hogy a sajtó ellenőrzi, kontrollálja, befolyásolja a politikát,…..
gentilo 2018.06.12 23:00:20
@flamer: Az Mészáros Tamás volt.
gentilo 2018.06.12 23:01:27
@lobaszopiatej: Életed végéig a mi hatalmunk alatt fogsz senyvedni. Mert megérdemled.
Mondjuk, hogy változó sikerrel abszolválta Horgas Eszter a Zsidó Művészeti Napok keretében Simon and Garfunkel műsorát. Mondjuk, hogy nem csak ő tehet róla, ezek a dalok néha meglepően ellenállóak, nem igénylik a feldolgozást, a szépségük sokszor az egyszerűségükben van, és minél többet küszködnek…..
gentilo 2018.06.09 12:34:56
2005-ben nyitott meg Solymáron a Zazzi Cukrászda, később Óbudára költözött, a tulajdonosok a végleges bezárás mellett döntöttek. Varga Margit és dr. Erdős Melinda mesél a miértekről, a kedvencekről, a legszebb pillanatokról és a további tervekről...
A válogatott meccsek okozta szünet miatt a nemzeti csapatok keretében nem szereplő játékosok szabadon dönthetnek arról, hogy miképpen is töltik a felszabadult időt, Paulo Dybala pedig Madridban kapcsolódott ki vasárnaptól csütörtökig az ügynökével, Mariano Dybalával, ami a pletykalapoknak minden…..