Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kisgé

0 bejegyzést írt és 211 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
forrás: hu.pinterest.com A nemzetközi helyzet egyre fokozódik. Meg a hazai is. Fogynak a népek a világban, miközben arat a kaszás. A koronavírus lett a halál és a rettegés szinonimája. Talán soha nem volt még ennyire fontos, hogy megőrizzük az egészségünket, a nyugalmunkat és a józan eszünket.…..
Kisgé 2020.03.25 13:01:46
@Royaliver: Nem, nem azért ekézi, hanem azért, mert ugyanazokat az eredményeket sokkal biztonságosabb, kevésbé ízület-gyilkos módszerekkel is el lehet érni. Természetesen szíved joga azt ajánlani, amit akarsz, másnak meg mást, de érdemes megnézni, milyen háttérrel teszi ezt. Maxwell 68 éves, több, mint 50 éve edz (mindent és mindennek az ellenkezőjét is kipróbálta már), azon kevesek egyike, akik 5. danos feketeöves BJJ-ek Gracie ágon, aktív korában többszörös Abu-Dhabi győztes. És igen, a hosszútávon, egészségért folytatott edzés egyhangú és unalmas (és biztonságos), mert az nem egyenlő a rekreációs tevékenységgel.
Kisgé 2020.03.25 13:47:20
@Royaliver: Hát, mivel azt gondolom, hogy a kb szakítás ártalmas és értelmetlen gyakorlat, egész nyugodtan ki is jelent(het)em .
Mégis, mik azok a kvalitások, amiket fejleszt (azon kívül, hogy jobb leszel kb szakításban), amikre egy átlagembernek szüksége van, és amit nem tud sokkal biztonságosabban fejleszteni?
Deansdale Korona 2020.03.16 15:41:01
Táviratszerűen amit gondolok: A fő probléma az, hogy a média mindent mond és az ellenkezőjét is, ráadásul nem úgy, hogy a mainstream balra megy az alternatívok meg jobbra, hanem mindenki össze-vissza. 5 percenként változik, hogy mind meghalunk, ill. hogy ez csak egy kicsit marconább influenza és…..
Kivel kell itt orális szexuális kapcsolatot létesíteni ahhoz, hogy kapjak egy takarót? Kedves Praxis!   Előrebocsátom, hosszú lesz. Eddigi életem legborzasztóbb éjszakáját töltöttem a Jahn Ferenc Kórház frissen felújított sürgősségi osztályának betegszobájában. Ennyi embertelenséggel,…..
Deansdale Boldog Karácsonyt! 2019.12.24 10:13:48
...és persze egy boldog új évet is...
Kisgé 2020.02.05 08:38:45
@Wildhunt: "Violence is golden"
Kisgé 2020.02.13 15:07:23
@Frederick2: "a gyógyszerlobbi milyen módon teszi gyógyszerfüggővé emberek tömegeit"
Minden "kezdő" magas vérnyomásos-cukros betegnek (orvos-beteg találkozások 70%-a e kettő vagy ezek szövődménye) elmondom mit kéne csinálni: 1. gyalogolni (fél órát=nem a budira is kocsival menni) 2. kevesebbet enni (főleg szénhidrátot) 3. letenni a cigit. Ezek semmibe nem kerülnek, sőt egy csomót spórol velük. 99%-ban mi a válasz? "Nem lehetne inkább valami gyógyszert?"
Kisgé 2020.02.15 16:56:44
@Frederick2: egyáltalán mit kerestél a háziorvosodnál, ha úgyis csak a cégek által reklámozott hatástalan gyógyszert erőlteti rád? Meg a "betegek" is, hát úgyis csak vírus, amit a szervezetnek kell legyőznie...
Változott a káromkodási kultúra. A k...a anyád, és a sz...jál le, valamint a hasonló, mások megalázása céljából mondott káromkodások, szép lassan átadták a helyüket a legújabb divat szerinti megalázó szavak használatának. Ma ha valakit mélységesen meg szeretnél alázni, akkor azt kell mondani, hogy…..
Kisgé 2020.02.08 11:49:52
@math0: "A Fővárosi Törvényszék a vádlottat a nemzetiszocialista rendszerek bűnei nyilvános tagadásának bűntette miatt tavaly június 12-én ítélte első fokon másfél év, három év próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetésre, egyúttal elrendelte a pártfogó felügyeletét."
Ó az a liberális szólásszabadság!:)
Kisgé 2020.02.08 14:02:37
@math0: nem tudom érzed-e azt a finom iróniát, hogy ez náci Orbán annyira benácult, hogy ilyen náci törvényt hozott, miszerint büntetni kell a holokauszt-tagadást.
NÁÁÁÁCIIIII!!!!
Kisgé 2020.02.08 19:41:24
@math0: 2015 előtt még nem volt az Orbán náci? Azóta nácult be, csak elfelejtette visszavonni a holo-tagadás büntetést:)?
Emlékszem, amikor először megláttam Matt Damon-t a legutóbbi Bourne film, a Jason Bourne ajánlójában. Hatalmas volt, szálkás és gyors, mint egy tornádó. Sütött róla az erő! A 46 éves színész élete formáját rakta össze a filmre. Úgy gondoltam érdekelni fog titeket, miként alakult át a hétköznapi…..
Kisgé 2020.01.22 10:33:11
@Royaliver: az USA-ban lassan minden 2. 35 feletti ffi trt-n van(=dollárezreket költ steroidra), gondolod, hogy aki pénzt húz egy bizonyos testkompozíció eléréséből( akár milliós szinészgázsit), az nem használ semmit?
A szuperegyértelmű eseteken kívül ( aránytalan trapéz, 3d váll, papírvékony bőr, erezettség) rengetegen vannak kisdózisú (100 mg/ hét) tesztón, "naturálnak" eladva.
Az Athenaeum Kiadó szerint egyre kevesebb férfi olvas, ezért mozgalmat indítottak a visszacsábításukra. Az ötlet nem rossz, de van egy olyan érzésem, hogy nincsenek teljesen tisztában a helyzettel, vagy ha igen, akkor a szándékaik nem őszinték. A férfiak irodalom iránti rajongása részben azért van…..
Halloween közeledtével megjelent egy rakás libsi újságcikk arról, hogy a birodalmi rohamosztagosnak öltözést be kellene tiltani a gyerekeknek. Nem értettem miért, eddig ez nem volt műsoron, más baromságokkal voltak elfoglalva (pl. ne öltözz indiánnak mert az mikroagresszió). Sőt, a Star Wars-t…..
Kisgé 2019.11.16 09:23:26
@GABOR2: Azt hiszem itt a blogon volt egyszer egy link, ami a weimari Németországról szólt...Egészen döbbenetes az 1920-as és a mai állapotok közötti hasonlóság. Igazából még túl enyhe is volt az NSDAP válasza...
Kisgé 2020.01.12 07:54:08
@Frederick2: Ezzel nagyon egyetértek!
Már kezdtem úgy érezni, hogy utolért a "midlife crisis", de megnyugodtam, hogy más is így látja. Nem tudom, hol olvastam, de nagyon igaz: "2000-ben tényleg vége lett a világnak, csak nem vettük észre..."
Minden nosztalgiát (és a tényt, hogy akkor voltam fiatal:)) félretéve a 90-es évek fényévekkel jobb volt mindennél, ami azóta következett.
Kisgé 2020.01.12 17:33:59
@don Fefinho: roaring twenties:) Akár igaz is lehet, csak sajnos azt nem láttam személyesen:)
A Reuters - mivel a legkevésbé sem elkötelezett balos szarfészek - nagy csinnadrattával közétette hogy több mint 100.000 migráns gyerek van jelenleg elkülönítő táborokban az USA területén, de aztán valaki szólt nekik hogy ez az adat 2015-ből való, az Obama-érából, ezért a hírt törölték. Az addig…..
Kisgé 2019.12.10 10:21:55
@Daenerys Targaryen: az a baj ezzel a kommenttel, mint sok összeesküvés-elmélettel.
Ha elkezded vizsgálni az állításait, vészesen kezd hasonlítani a valóságra...
Kisgé 2019.12.12 20:52:49
@KalmanBlog: A férfiak oldaláról is érdemes megnézni a hormonkérdést. Az utóbbi 50 évben megdöbbentő mértékben csökkent a teszto-szint.
Mindenkinek aki motiválatlan/depressziós/nem tud lefogyni, izmot felszedni/ labilis-dühkitörései vannak érdemes egy teszto labort csináltatni. Kb 3000 forintért megcsinálják. Mondjuk utánna, ha kijön az eredmény kell találni egy andrológust, aki rátesz a TRT-re.
Vee barátunk még youtube videót is csinált arról, hogy a kritikusok mekkora idióták, és nagyjából egyetértek vele. Ha a "mezei" nézők több mint kétszer annyi pontot adnak a filmre, mint a vájt szemű megmondóemberek, ott talán valami nincs rendben... Tartalom kattintás után, spoilerekkel...
Kisgé 2019.11.30 14:05:50
melegkonyvek.blog.hu/2019/11/29/_lmbt-t_olvasunk_moskat_anita

Gyerekkoromban még a magyar AD&D-vel (Harc és Varázslat) is játszottam, hatalmas fantasy rajongó voltam.
Elszomorít és feldühít, hogy mire húzzák fel ma a fantasy jelzőt...
Hogy elfogadhatatlannak tartom-e azt, hogy szinte lehetetlen vitát nyernem 50-70 éves pöffeszkedők ellen, mert nekik nem kell a kinyilatkoztatásukat érvekkel alátámasztaniuk – nem vitás: igen; s rendkívül zavar, hogy sokáig magamban kerestem a hibát, mert nem értettem meg, hogy oké, kislány. Ha…..
Kisgé 2019.11.25 18:59:29
@Kikívánkozott belőlem: akkor fussunk neki mégegyszer (habár nagyszerűen alkalmazod az ún. "terelés" módszerét-van különbség, nem mindig, nem mindenhol stb), tehát:
" A férfiak és a nők jövedelme a legfelső jövedelemötöd5
kivételével gyakorlatilag azonos."
Lefordítom: a férfiak és nők minimum 80%-ának (valószínűleg sokkal többnek, a népesség 20%-a valószínűleg nem azonos a legfelsőbb 20% jövedelművel) azonos munkakörben azonos a jövedelme.
A mainstream által orrba-szájba forrás nélkül nyomott hazugság megcáfolva, statisztikai kutatással.
Na, így lépésről-lépésre menj végig azokon a dolgokon, amiket a média a fejedbe rakott, arról, hogy miről mit kell gondolj.
Kisgé 2019.11.25 19:30:29
@Kikívánkozott belőlem: utoljára:
1, a legfelsőbb bérű 20% /= a keresők 20%-val (ha van 5M munkavállaló Mo-on, nem 1M lesz a legfelsőbb 20% bérű, hanem jóval kevesebb, mondjuk 100000)= 4,9M embert ez a probléma nem érint.
2, 14%-os különbség van a férfiak javára. Ha felső 20% bérű férfi keres 1M-ót, az azonos munkakörben dolgozó nők 860E-t. Hát, azt hiszem erre mondják, hogy 1st world problem...
Ez valahogy nincs levezetve a feminista mainstream olvasatban, csak annyi, hogy a gender pay gap...
Úgy tűnik, András herceget végül mégis maga alá temeti a pedofilbotrány: szerdán jelentette be a királynő harmadik gyermeke, hogy visszavonul közéleti tevékenységétől.  Sokak szerint ezt a lépést már rég meg kellett volna tennie az 59 éves Andrásnak, aki körül hónapok, sőt, évek óta dagad a botrány…..
​   Németh Sándor a Hit gyülekezetének vezetője jógáról való nézete megihletett. Németh Sándor a hétvégi vallási összejövetelen lényegében arról beszélt, hogy a jóga vitathatatlanul démonidéző mozgásforma és a jógaszalonok rombolják az ember szívét.    Azon kezdtem gondolkodni, hogyan lehetne…..
Bár már korábban kifejtettük, hogy a házasságok számának csökkenése nem probléma, mert semmi nem bizonyítja, hogy a házasság boldogabbá teszi az egyént és stabilabbá a társadalmat, sokan mégis lamentálnak azon, hogy egyre kevesebb ember áll oltár vagy anyakönyvvezető elé.Nem értik, mi a baj. Túl sok…..
Kisgé 2019.11.16 14:33:12
@ABC123456: whoa, nem tudom elhinni, hogy ezt a szöveget nem egy white knigth/mangina/soyboy/bluepill random generátor AI hozta össze...
                       Az elején még szépen működött a munkamegosztás, de mára sok minden megváltozott. Posztolónk pasija szép lassan elhízik, de e mellé még lustaság és határozatlanság is társul. Általában nem érdekli, mi kerül a szervezetébe, míg a barátnő igyekszik a tudatos táplálkozásra…..
Kisgé 2019.11.12 15:48:09
@Josagos: a roppantsikeres emberek nyilvánvaló jellemzője, hogy a cs&p blogon kommentelnek hosszasan.
Egyél rendesen! A Szőnyi pocakja 2019.10.28 13:52:21
 / Fotó: Jade Kent-Medders / Szőnyi Ferenc 2. lett a 20-szoros Ironmanen. 76 km úszás, 3600 km kerékpározás, 840 km futás 523 órán belül. Ő az egyetlen a világon, aki ezt már kétszer is megcsinálta. Erre egy csávó odakommentelte a Facebook-os versenynapló egyik képe alá, hogy: / Fotó forrás…..
Megmondom őszintén, még a lemezmegjelenés előtt gyönyörűen megírtam fejben, hogy milyen rossz is az új Tankcsapda-album. Tényleg, minden sorra büszke voltam, és nem, nem azért húztam le előre, mert a zenekar mindent alulmúlva egy videóban a nevemmel és a Down-szindrómásokkal viccelődik, hanem mert…..
A magyar gazdaság határai már a rendszerváltással megnyíltak, aztán az EU-csatlakozás rátett még egy lapáttal. A modern magyar gazdaság első találkozása volt ez a globalizmussal, amitől azonnal egy lefelé vezető spirálba csapott. Így utólag visszanézve nem nehéz átlátni a helyzetet, szerintem a…..
Igen. Ti nem is tudjátok, milyen az, amikor titkolnotok kell a szerelmeteket. El se tudjátok képzelni, pedig a Beatles is megénekelte... kísértetiesen hasonló apropóból. Pedig 2019-et írunk, és lehetne végre tényleg szabad a szerelem.... mert ez az alap, de nem az. És küzdeni fogunk, amíg el nem…..
Kisgé 2019.10.05 11:23:27
@ergerberger: whoa, de jó, hogy elmúltak a mid-90-es évek, amikor az ilyen csicskagyász szdsz-es visítozók szarták a passzátszelet...
Deansdale "Konszenzus" 2019.09.26 08:14:21
500 nemzetközileg elismert szakértő egy közös állásfoglalást juttatott el az ENSZ-hez, amiben az áll, hogy nincs semmiféle klímakrízis, a változások sokkal lassabbak mint az előrejelzések feltételezték, a témát túlpolitizálták, a döntéshozók szenzációhajhász ostobaságokra alapozzák a tervezeteiket,…..
Kisgé 2019.10.03 08:59:16
@Daenerys Targaryen: Hagyjuk már ezt a buborékozást.
Amióta kialakult ez a nyüves bolygó FOLYAMATOSAN változik a klímája-valószínűleg, közvetett bizonyítékok alapján, mert ahogy fentebb a kolléga megjegyezte max. 100 éve vannak konkrét mérések. Természetesen most is változik a klíma, de ez annyira komplex rendszer, hogy fogalmunk sincs erre mekkora mértékben és hogyan hat az emberi tevékenység. Az ún. tudósokra való hivatkozás meg olyan, mint valami dogma: azokat a "tudósokat", illetve intézményeiket mindig finanszírozza valaki, akinek ilyen vagy olyan érdeke fűződik az eredményhez...
                       Ha üres egy kapcsolat, az a baj, ha érzelmileg túltöltött, akkor meg az, de ha túl tökéletes, az se 100%-ban megfelelő. Miért is? Posztolónk szerint gyanús, hogy párja mindenben a kedvében akar járni, de a leggyanúsabb az, amikor habozás nélkül bólint rá a külföldi…..
Kisgé 2019.10.02 17:11:15
@Somogyi József: ó, nem akartam én. De az itteni értő közönség villámgyorsan rájött. Hiába, a női finomság és intuíció!
Kisgé 2019.10.03 07:23:25
@Janed0e: nem értem (igazából nagyon is értem:)) miért olyan nehéz beismerni, hogy a kényelmes nyugati civilizáció nagy része férfiak innovációin alapul, és az alapvető fentartásához szükséges (szar és/vagy nehezen elsajátítható) szektorokban is többnyire férfiak dolgoznak. Most nem olyanokra gondolok, ahol értelmetlen "meetingeken" egymást lehet stírölni...
Kisgé 2019.10.03 12:23:53
@Womb Rаider: @MsIreneAdler: @Janed0e: felhívnám a figyelmet, hogy az amúgy is gyenge impakt faktorú(= köztudottan kultúrmarxista/feminista; jóhogynem 444feminfós link) linkek erejét tovább csökkenti a vitapartner
1. szellemi képességeit
2. nemi identitását
3. nemi szerv méretét
4. bármilyen módon személyét támadó megjegyzés kommentbe keverése.
A tőlem származó, fentieket kimerítő idézeteket szivesen veszem!
"Islam is right about women", vagyis az iszlámnak igaza van a nőkről. Ezt plakátolta ki valaki valamelyik amcsi nagyvárosban, és a libsik agya szemmel látható sorvadásnak indult. Természetesen rögvest felháborodtak, mert érzik hogy ez bizonyos értelemben a progresszív dogma elleni támadás, de…..
1. Rasszista ember az, aki faji konfliktust szeretne, mert utálja a más rasszokat. 2. Normális ember az, aki a faji konfliktust szeretné elkerülni, és az erre eddig ismert egyetlen működő módszerként elfogadja a fajok békés különélését. 3. Félrevezetett, ignoráns vagy ostoba ember az, aki nem érti…..
Kisgé 2019.08.06 11:03:42
@patakware: "még talán a white powert is?" Egészen megdöbbentő, ha fehér emberként problémád van a white power-rel. Én rasszista vagyok, várom a cáfolatot arra, hogy-minden hibájával együtt-a fehérek által létrehozott civilizációhoz képest az arabok, sárgák, pláne feketék hol és mikor alkottak csak tizedannyira is a széles tömegek számára ekkora jólétet és biztonságot nyújtó világot.
Deansdale Válasz a Válasznak 2019.07.31 22:53:03
Nem mondhatnám, hogy teljes mélységéig ismerem a Válasz-on indított és azóta is folyó vitát arról, hogy most akkor mi is az az "új jobboldal", mennyire nácik ezek, és mennyire kell elhatároldóni tőlük minden rendes balosnak. Ennek az a fő oka, hogy vénségemre a gyomrom már nem veszi be azt a…..