Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kisgé

0 bejegyzést írt és 295 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Deansdale Az Andrew Tate szitu 2023.01.29 10:42:52
Nem szívügyem a fickó, de mindenki foglalkozik vele és mindenki hülyeséget beszél róla, úgyhogy muszáj nekem is megtennem ugyanezt. Tate egy tenyérbemászó figura, ezen nincs mit szépíteni, az meg már a világegyetem működésének tragédiája, hogy a nők szeretik férfiban ezt a fazont, főleg ha…..
Kisgé 2023.01.29 14:22:57
@GABOR2: Tate szerintem tipikus példája, hogy semmi sem fekete vagy fehér.
1. Mint egykori full contact küzdősportoló maximálisan tisztelem profi kick-box meccseiért, tudva hogy mennyi melót kell beletenni egy olyan recordba, mint neki van.
2. Az apja sakk nagymester volt, ezt a riporter is tudta, "poénból" állt ki vele.
3.Az apja fekete sakknagymester volt-így valódi félvérként kritizálta a nála "világosabb" rasszizmust óbégató Marklit. Akit amúgy a brit királyi család is rühell.
4. Ugyanakkor millióit poresz webcam bizniszből szerezte. Ironikus módon ugyanannal a lúzer férfi közösségnek, akik ezért fizettek egy csomó értelmes tanácsot is adott(pl ne pornózz:))
5. Ami a legantipatikusabb, hogy milliói másik felét egy tipikus hogyan gazdagodj meg lehúzással szerezte(hustler academy), ugyanannak a célcsoportnak eladva.
Deansdale Az inflációról 2023.01.25 14:23:33
Sírnak a magyar búzatermelők, hogy a kutya sem veszi a búzájukat, mivel tele a piac olcsó ukrán sz*rral. Namost kéremszépen akkor tessék elmagyarázni, hogy mitől kerül háromszor annyiba a kenyér, mint tavaly ilyenkor... Szokás szerint az egész téma egy vödör gennyes hányadékká folyik szét ha…..
Kisgé 2023.01.26 20:54:35
@vodkasprite: ha NATO-Oroszo. háborúvá eszkalálódik szvsz teljesen felesleges bárhova menni, vagy ha lesz is ami kimarad, oda épeszű ember nem menne(mély Afrika, meg hasonló shithole-ok)
Egy francia cég megkérte alkalmazottait, hogy ha lehet ne a puszta kezükkel töröljék ki a hátsójukat a mellékhelységben, használják nyugodtan az erre a célra odakészített WC-papírt, mire jött a tömeges felháborodás, hogy ez tűrhetetlen iszlamofóbia...
Kisgé 2022.10.16 17:58:13
@Zombimókus: Írországban a nyári maximumok 18-19 fok körül mozognak, úgyhogy a 29 kb olyan volt, mintha Mo-on 39-40 fok lenne. És igen, hőhullámok idején jelentősen nő a halálozás.
Kentaurok, főispánok, szódabikarbóna Tudom, lerágott csont. Figyelemelterelés. A kibontakozóban lévő gazdasági mélyrepülés elfedése… Valóban, mondhatnánk azt, hogy szóra sem érdemes ez az egész főispánosdi mizéria. Bedobták, rágtuk, lecsengett. Elmélkedhettünk rajta, hogy mi jön még, vajon mikor…..
Könnyű módszerek a hús csökkentésére az étrendben Köztudott, hogy a húsnak óriási hatása van a környezetre, de egy új tanulmány szerint a következmények még súlyosabbak, mint korábban gondoltuk. A Nature Research 2021-ben megjelent tanulmány megállapította, hogy a hús az élelmiszer-előállítással…..
Kisgé 2022.05.19 06:05:08
@Kangörcsös TSZ elnök: +1.
Az emberi emésztőrendszer egyértelműen hús-és zsírfogyasztásra optimalizált. A legeltetett marha húsa és mája a legtápanyagdúsabb élelem az ember számára.
Kisgé 2022.05.19 09:27:39
@Kangörcsös TSZ elnök: máj esetén konkrétan erre gondoltam:
www.xn--kalriaguru-ibb.hu/kaloriatablazat/borju-maj-kaloria.php
Vitamin/ásványi anyag
A környezetből bekerülő szennyezés más lapra tartozik...
forrás: shutterstock.com Férfiasan bevallom, az utóbbi időben hanyagoltam a blogot. Talán nem is ártott, hogy egy kicsit pihentettem az egészet, mert inkább nem írok semmit, mint hogy marhaságokat kelljen itt olvasnod. Most viszont úgy gondoltam eljött az ideje, hogy egy új bejegyzéssel…..
Kisgé 2022.04.23 08:25:11
@deklen1972: " Sokszor elgondolkodom,hogy a megvásárolt vitamin ér-e valamit."
Az én véleményem szerint semmit nem ér egy "kiegészítő" csodaszer meg "superfood" sem.
Az emberi immunrendszer, anyagcsere, emésztőrendszer annyira komplex, annyira keveset tudunk valójában róla, hogy egy-egy vegyület bevitelének hatásáról fogalmunk sincs. Egyél helyben termett, szezonális élelmiszert, legyél minél többet a szabadban, aludj eleget, edzél-de ne hajtsd túl magad és ezzel mindent megtettél, ami rajtad múlik.
Ezer évek múlva egy zsidó ünnep középpontja lesz Zelenszkij, s bár a részletek ködösek lesznek, a lényeg annyi, hogy zsidó fiúk és lányok multikulturális demokráciák vezetőivé nőhetnek fel. - David Rothschild "Thousands of years from now there is going to be a Jewish holiday centered on the…..
Kisgé 2022.04.03 11:10:32
@Deansdale: "Mellesleg amit mi szereztünk jobban néz ki, mint a linkeden a többség :)"
Pont ezért linkeltem, mert ez nekem ugyanolyan furcsa, mint mikor Mia azt írja, hogy 50M-ós befektetés hasznából élete végéig eléldegélne. Ezért kerestem rá, hogy 3M-ért az egyik legszarabb megyében ilyen romokat kapsz, akkor te valamit nagyon jól csinálsz, hogy a leírásodnak megfelelőt tudtál szerezni.
Ízlésről meg érzésekről meg ugye fölösleges vitatkozni, de egyszerűen jobban érzem magam igényes anyagokból, szépen megépített házban, amit hasonlóak vesznek körül, mint egy "funkcionálisban". És nem azért, mert bárkit "meg akarnék előzni" (eleve 2-3 emberen kívül be se engedek senkit a házamba, úgyhogy amúgy se tudna róla:), hanem mert ilyen környezetben jobban érzem magam, míg mondjuk Kesznyétenről azonnali menekülési kényszerem van:)
Kisgé 2022.04.03 14:02:40
@icipicicsipa: Ja, hogy ilyenbe...Mondjuk akkor nem értem miért nyavajogtok a great reset miatt, ez már majdnem az...21 nm2-en, fürdőszoba nélkül, kinti budival, földúton megközelíthető...4 tagú családnak teljesen ideális.
Kisgé 2022.04.03 14:21:31
@icipicicsipa: "Én egy - esetleg kettő - emberről beszéltem.
Illetve ezt vettem ki a beszélgetésből, hogy 50 millióból hogy lehet megélni.
Egy embernek."
Számomra teljesen elképzelhetetlen-sőt, értelmetlen-lenne az életem a gyerekeim nélkül.
Azt hiszem ez okozta a félreértést. Ha gyerekeid vannak jelentősen megváltoznak a prioritásaid.
Az elvi háttér kivesézése után (...aki nem olvasta tegye meg...) csapjunk a gyakorlati lovak közé: Az ember lakó- ill. munkahelyétől elérhető távolságban, lehetőleg kis faluban, csöndes, nyugodt és biztonságos helyen szerezni kell egy kis házat nagy kerttel, nem a jelenlegi lakás/ház helyett, hanem…..
Kisgé 2022.03.19 17:24:27
@Deansdale: Elolvastam ezt az írást. Számomra valami elképesztően hiteltelennek érződik. A "filmrendező úr"-fényképe alapján is-nyilvánvalóan soha a büdös életben a közelébe nem járt annak-a képzeletében végtelenségig romanticizált, árvalányhajas aranykornak képzelt-tanyasi/paraszti világnak amiről ír.
Szinte már direkt kerülöm a kibontakozó tanásztrájk kapcsán előugró posztokat a Facebook hírfolyamban, hogy megóvjam magam attól az általános gyűlölettől, ami az egyszerű és kevésbé egyszerű emberekből, melósból, értelmiségiből (és álértelmiségiből) árad ilyenkor...
Deansdale Reset the elite 2022.02.24 16:30:49
 ..
Kisgé 2022.02.27 06:40:33
@born neo: " Nincs háború valójában. Ugyanolyan kamu, mint a covid." Majdnem valami csúnyát írtam, de inkább csak annyit: pakold fel a kocsid tartós élelmiszerrel, pokrócokkal a kocsid és menj le a keleti határhoz te fasz...
Kisgé 2022.02.27 10:42:11
@born neo: nem a médiának hiszek te fasz, hanem a saját szememnek. Az utóbbi 2 évben hónapokat dolgoztam covid osztályon. Most indulunk a második 2 busszal az adományokkal Tiszaújvárosból Tiszabecsre. Te mit láttál ezekből te fasz?
Kisgé 2022.02.27 20:07:08
@vodkasprite: nem csináltam statisztikát. Érzésre inkább oltatlanok kerültek súlyos állapotba, főleg idősebb, metabolikusan beteg emberek. De alapbetegség nélküli fiatal (40-50es) is volt aki belehalt. Szerintem-és a szakirodalom szerint is-genetikailag determinált receptorvariáns miatt lesz egyeseknél nagyon súlyos a lefolyás, oltottaknál is. Magyarul ha genetikailag rossz lapokat kaptál, ígyis-úgyis megszív(hat)od.
Deansdale Szép új világ 2022.02.09 19:26:41
Amennyi pénzt a cenzúrára költenek, abból már felszámolhatták volna az éhezést az egész világon, vagy a szegénységet nyugaton, ha úgy jobban tetszik...
Kisgé 2022.02.11 09:56:27
@Deansdale: na, akkor én is kiemelem a lényeget:)
1. A mozgásszegény életmód-bármilyen diéta mellett-önmagában megbetegítő tényező. Ha egészséges és aktív akarsz maradni életed végéig kénytelen vagy-mégegszer: bármilyen diéta mellett-a napi, nem sport jellegű, alacsony intenzitású mozgásodat növelni.
2. A túlsúlyosok nagy része a fenti miatt és a magas zsír/cukor/kalória tartalmú feldolgozott ételek (és NEM a hagyományos alapélelmiszernek számító krumpli,rizs,kenyér) túlfogyasztása miatt hízik el.Van, amivel nem értek egyet, de jó összefoglaló:
azegeszsegmuveszete.net/2021/05/27/altalanos-taplalkozasi-iranyelveim/
Kisgé 2022.02.11 10:21:13
@Kisgé: @Deansdale: még az jutott eszembe, hogy jó pár éve-igaz, akkor is lowcarb mellett-te is hasonlókról írtál a férfihangon: napi sok séta(alacsony intenzitású mozgás)+heti 1-2 nagyon rövid, nagyon intenzív sajátsúlyos edzés. Én ezeket fontosabbnak tartom az étrendnél egészség szempontjából.
„Azt is már megkaptam, hogy kicsit nagy az orrom, bár ebből is le szoktak vonni bizonyos nők bizonyos következtetéseket, ami esetemben nem annyira igaz” – Ma a randiképes, esztétikus férfitest nyomába eredünk. Levélírónk már sok tömegnövelő praktikát kipróbált, és nem tud belenyugodni abba, hogy ő…..
Gyengébb idegzetűek kifejezetten maradjanak távol ettől a témától - akinek a covid meg a potenciális gáz- és áramkrízis ad elég stresszt az ne tegye tönkre magát ilyesmivel. Komolyan mondom. Aki viszont úgy érzi nincs elég borzongás az életében, annak meleg szívvel javaslom olvasásra biggreekgeek…..
Kisgé 2022.01.06 13:34:21
@Deansdale: lehet hogy igazad lesz, mindenesetre Magyarországon a pillanatnyilag érvényes ajánlás szerint 4. oltás adása nem indokolt.
Deansdale Világvége után 2021.10.11 17:28:58
Figyelem: ez csak laza ötletelés, fantáziálás egy olyan kritikus vészhelyzetről, amikor hetekig szünetel egy vagy több közműszolgáltatás. Ennek az életmódváltós témához semmilyen közvetlen köze nincs, kéretik nem keverni. Garantáltan becsúszik majd pár elvadult gondolat, ezt mindenki kezelje a…..
Kisgé 2021.11.24 15:14:13
@VT 135: arra írtam, amit idézőjelesen idéztem tőled. Mármint hogy én speciel tudok pontos (lokákis) adatokat, amiket össze is tudok hasonlítani múltbeli adatokkal. Ezeket a számokat elhiszem, mert nem a mainstream és nem az "alternatív" médiában láttam, hanem a saját két szememmel. Azt is írtam, hogy amire nincs pontos rálátásom, arról nem tudok mit mondani.Eszembe sincs ezt extrapolálni, de itt és most ez a helyzet. Itt nem elhallgattatva van a személyzet, hanem kizsigerelve. Orvosi szinten gyakorlatilag-a kardiológiát kivéve- a szükséges létszám max 50-60%-a dolgozik minden osztályon.
A protokollok nem rosszak, nagyrészt légzés-és keringéstámogatás. Mást ugyanis víruspneumónia esetén nem igazán lehet tenni.
Gyógyszer-favi és egyéb vírusellenes szerek, nem merném kijelenteni, hogy használnak. Sajnos ahogy fentebb is írta valaki antibiotikum mindig kell, aki bekerül szinte biztos, hogy bekap egy nozokomiális felülfertőzést.
Amennyire én rálátok a patológiára a halottakat ugyanúgy kiadják temetésre, itt biztos, hogy nincs hamvasztás.
Kisgé 2021.11.24 15:18:05
@icipicicsipa: A maghasadás során az atommag két vagy több kisebb magra hasad. Eközben nagy mennyiségű energia szabadul fel.
Így működik az atomerőmű.
Ide van írva.
Kisgé 2021.11.24 15:35:44
@Merész Vlagyimir: az analógiádat folytatva: az immunrendszered minden másodpercben, minden légvételnél, minden lenyelt falatnál/folyadéknál milliónyi "innovatív fluxuskondenzátorral" kísérletezik.
"A kormány halálos ítéletet mondott a vályogházakra", olvasom a hírt, és nem tudom hogy sírjak vagy nevessek. Az intézkedés eleget kíván tenni az EU-s klímatervnek, amelyben 55 százalékos üvegházgázkibocsátás-csökkentés a cél 2030-ra Aha. És melyik az az építőanyag aminek garantáltan messze a…..
Kisgé 2021.08.10 14:49:54
@VT 135: szerintem az emberi természet nem megváltoztatható, tömeges szellemi szintlépés utópia. Mad max-i világ jön, a túlélés záloga ugyanaz, mint minden összeomláskor: erős, bevállalós, hozzáértő, csoporthoz lojális férfiak klánjai, törzsei. "The way of men is the way of the gang."
Kisgé 2021.08.10 18:25:36
@VT 135: a spirituális álom egy dolgot hagy ki a számításból: a kőkemény biológiai törvényekre és evolúciós nyomásra alapuló emberi pszichét. Az emberiség-mint faj-idejének 99,9%-át az általam felvázolt körülmények között élte: max 100 fős kisközösségekben egyszerre PvE és PvP game-et játszva más csoportokal;). A sok civilizációs nyavaja és pszichés megborulás pont ennek elhagyásából ered: túl nagy népsűrűségű városok, a valódi klánok teljes hiánya.
Deansdale Röpke gondolat 2021.07.30 21:59:29
Kommentbe írtam, de így kiemelve jobban megmarad és talán többekhez eljut: Egyre feltűnőbb, hogy a háttérhatalom alaposan kitanulta a szektásodás mechanizmusát és lélektanát, és a saját céljai érdekében folyamatosan ezzel bombázza a világot. A szó legszorosabb és leghagyományosabb értelmében szekta…..
Kisgé 2021.08.04 13:00:25
@vodkasprite: szerintem a legerősebb érv, hogy miért kellene ilyen drága és bonyolult dologgal próbálkozni? És ez az oltás és covid összeesküvésre is vonatkozik. Pl. ha a háttérhatalom kezében vannak a közművek/élelmiszeripar nem lenne egyszerűbb ilyen bonyolult járvány/oltás cucc helyett a vizet/élelmiszert használni? Vagy ha mindenképpen oltással, a már meglévő kötelező oltásokat megbuherálni(hiszen a big pharma is a kezükben van)
Deansdale Napi konteó 2021.04.23 09:10:22
A rockefeller alapítvány 2009-ben kiadott egy Forgatókönyvek a technológia jövőjéhez és a globális fejlődéshez című anyagot, amit még a mai napig is linkelnek a saját honlapjukról. Ebben a legelső "forgatókönyvük" a jövőre nézve egy új influenza világjárvány, ami drákói intézkedések bevezetését…..
Kisgé 2021.05.01 09:46:43
@Deansdale: csak pár tucat hozzászólás szólt a vakcinákról. Ezek szerint te és a családod se bcg, se diperte, se polyo se mmr vakcinát nem kapott mert big pharmába nem lehet bízni. (Habár egy válasz sincs arra, hogy pontosan ki, milyen technológiával, mennyi klinikai vizsgálattal alátámasztva gyártja a fentieket, amiket kb 10M magyar megkapott, hiszen évtizedek óta kötelezőek).
De majd most a sok önképzőkörös mikrobiológus megfejti az önkéntes covid vakcinák előnyeit.
Kisgé 2021.05.01 09:48:17
@Wildhunt: tehát melyik covid osztályon dolgozol pontosan? Vagy legalább melyiket láttad belülről?
Kisgé 2021.05.01 16:20:28
@Deansdale: én egyikre sem mentem önkéntesnek, mivel engem kötelező jelleggel beosztottak:). Továbbá az évtizedeken át kötelezően adott vakcinák biztonságossági adatairól, gyártóiról, gyártási technológiájáról pont annyit tud az átlagember, mint az új tipusúakról(amik csak a mikrotranszplancáció rizikójának teljes hiánya miatt is jóval biztonságosabbak, mint az "évtizedek óta adott hagyományosok").
Tanítsd az iskolákban és harsogd a médiában, hogy a fehérek gonosz elnyomók és rasszisták, hogy az emberiség történelmének egyetlen fontos aspektusa a fehér rabszolgatartás és gyarmatosítás, és aztán elég egy szikra a robbanáshoz. [Szerk.: a videót természetesen törölték, hiszen minden gondra az a…..
Kisgé 2020.06.14 18:32:41
www.facebook.com/photo.php?fbid=10157754478017968&set=a.42412617967&type=3&theater
Csak így tudtam beilleszteni, de legalább reklámozom a kedvenc edzőmet is:).
Kisgé 2020.06.30 07:33:03
@GABOR2: mondjuk ha a többi "fegyveres" is ilyen, akkor b@szhatják:)
Ahogy a képeken tartják, elsütés esetén a legtöbb kárt magukban tennék...
( A hardcore redneckek persze nyilván képzettebbek a két boomernél:))
Kisgé 2020.07.09 10:37:55
@Deansdale: Értem, hogy alapvetően a békés és erőszakmentes szétválást propagálod (ahogy szerintem minden normális ember erre törekednek), viszont szerintem túlzás ennyire mentegetőzni, elutasítani az erőszakos megoldást. A progresszív haladók elméletben jaj de nagyon erőszakmentesek ("nem old meg semmit, nem válasz"), aztán most az USA-tól Párizsig és Londonig látjuk, hogy ez csak üres lózung. Mo-ról hány brutális esetet kellene sorolnunk? Szögi Lajos, Cozma, 80 éves megerőszakolt, agyonvert öregasszonyok...A cigány "kultúra" semmi másból nem ért csak az erőből és az erőszakból. Az acsarkodó, támadó kutyát sem próbálod meg szépen kérni, hanem lebaszol neki egyet a furkósbottal. Röviden: az erőszak nem válasz, hanem a végső válasz a kérdésre: különben mi lesz?
www.jack-donovan.com/sowilo/2010/09/11/violence-is-golden/
Deansdale A COVID és a jövő 2020.05.15 12:26:50
Tegyük félre a vitákat arról, hogy a COVID-19 kiféle-miféle, honnan jött, mennyire súlyos, vagy hogy tulajdonképp létezik-e egyáltalán. Mindez végső soron teljesen mellékes abból a szempontból, hogy mikor mához egy évre fölébredünk otthonainkban és nekiállunk a napi rutinnak, akkor az hogyan fog…..
Kisgé 2020.06.04 08:31:48
@don Fefinho: Szerencsére azért nyomokban még létezik a szeretnivaló USA is:
„Polk megye lakói szeretik a fegyvereket, vannak fegyvereik, bátorítom is őket, hogy legyenek fegyvereik, és éjjel otthon lesznek a csőre töltött fegyvereikkel. Ha éjjel megpróbáltok betörni az otthonaikba és lopni vagy gyújtogatni akartok, nagyon is azt tanácsolom nekik, hogy kilőjenek titeket a házaikból” – fogalmazott üzenetében a florida Polk megye seriffje, Grady Judd."
mandiner.hu/cikk/20200603_polk_megye_lakoi_szeretik_a_fegyvereket_eltanacsolja_a_seriff_a_zavargokat
Kisgé 2020.06.05 14:04:43
@GABOR2: Mondjuk ezek viccesek, én fehér vagyok, rasszista, de nem vagyok közömbös a családom, barátaim, városom, nemzetem, a (sajnos egyre kevésbé létező) nyugati, fehér civilizáció sorsa iránt. Viszont valóban közömbös vagyok-sőt, leszarom-a niggerek, arabok, cigányok, LMBTQ+, buzik problémáit. Kihagytam valakit Ildikó?
Ja, az igazságtalansággal kapcsolatban sem vagyok közömbös, de BLM Budapest tagjainak biztos ellensége vagyok.
Kisgé 2020.06.10 07:14:44
@Borathan: Fidesz kleptománia: Gulyás Márton ugyanúgy lopna, ha miniszterelnök lenne, a politikusok az USA-tól Kínáig, Afrikától Norvégiáig mindenhol saját és családjuk gazdagítására konvertálják a hatalmukat. Meglehetősen naiv, aki azt gondolja, hogy ez nem így van.
Francia forradalom: a törvény előtti egyenlőség eszméjével szerintem mindenki egyetért. Csakhogy ők ezt nem ilyen értelemben, hanem kommunisztikus, gazdasági értelemben is használták. Épp ezért volt paradox: szabadság és egyenlőség (a fenti értelemben) nem lehet egyszerre.
A két "jelszó" (a testvériséget nem tudom értelmezni) a skála két végén van, kb. libertarianizmus-kommunizmus tengelyen.
A legtöbben itt egyszerűen közelebb vannak a libertariánus végponthoz.
Cigánysághoz: proximity+diversity=war. A végső megoldás ugyanaz lehetne, mint a zs..óknál: létre kell hozni egy szigorúan szeparált cigányországot. Ott nem lennének elnyomva, megkülönböztetve, nyugodtan élhetnének saját kultúrális normáik szerint.
Az előző poszt kapcsán, amit ITT találsz, szeretném megköszönni az intelligens, értelmes hozzászólásokat azoknak, akiktől ilyen érkezett! Ezeket olvasva látom, hogy talán még nincs veszve minden. Viszont amiről most írni szeretnék, az a maradékról szól. Első körben – bár számítottam rá –…..
Kisgé 2020.06.04 15:23:38
@Almandin: "Ha ez így folytatódik, 20-30 év múlva a törvényhozásban is jelentős erőt képviselhetnek majd, és lebontják a női jogokat. Lehet, hogy 100 év múlva az európai nők majd úgy élnek, mint 200 évvel ezelőtt."
Ezen konkrétan felröhögtem. Nem tudom tisztában vagy-e Németország, Párizs, London etnikai viszonyaival, a különböző etnikumok szaporodási rátájával stb., stb. Elég 50 év, és az európai nők nem úgy fognak élni, mint a 200 évvel ezelőtti európai nők, hanem mint a mostani szaudi nők.
Jeffrey Epstein élete és halála eklatáns példája annak, mennyire gyökeresen rohadt és korrupt a szabadság hazájának kikiáltott Amerikai Egyesült Államok igazságügye. Az a nárcisztikus szociopata, akinek már régóta börtönben lett volna a helye, évtizedeken át szabadon hódolhatott deviáns vágyainak, a…..
Mit tehetünk a férfiak és a nők közötti fizetés különbség csökkentésére? A kérdés hosszú évek óta téma az Egyesült Államokban, ahol próbálnak tenni ellene – hogy miként, arról szól Steve posztja. „Az utolsó normális fotó a nagyvilágból” – mi volt az utolsó fotó, amit a karantén, a korlátozások…..
Kisgé 2020.05.23 11:56:54
@Túl sok felhasználó: Szerintem ne álljunk meg itt! Még jobb lenne, ha az állam szabályozná ki kivel házasodhat, kinek hány gyereket szülhet, ki vigye le a szemetet stb. stb. Hát úgyis nyilván jobban tudja mi a jó nekem meg a családomnak...
Az Amazontól kiszivárgott anyag szerint a HR osztályok azért szeretik, sőt, azért erőltetik a diverzitást, mert az akadályozza a dolgozók együttműködését, szakszervezetesedését. Egy "diverzitási felelős" horribilis éves fizetése még mindig töredéke annak amit a munkavállalóknak kellene kifizetni, ha…..
Kisgé 2020.05.08 14:13:40
@Deansdale: "A technológiák fejlődésével a tömeg feletti kontroll egyre orwellibb. "
index.hu/techtud/2020/05/08/na_most_lett_igazan_felelmetes_a_jarvany_megjelenek_a_boston_dynamics_robotkutyai/
Kisgé 2020.05.13 10:31:38
Dívány szalagcím: A járvány máshogy hat a nőkre, mint a férfiakra. De miért? Azért, kedveseim, mert amit ti itt "nők" alatt értetek azok valójában a hisztis, idióta feminista picsák, akik szentül meg vannak győződve, hogy az egész világ kizárólag az ő elnyomásukra létezik, így a sör drágulásától a…..
Kisgé 2020.04.16 07:30:55
@glinolid: A virulencia és a mortalitás között fordított arányosság van. A vírus terjedése szempontjából az a jó, ha minél többen lábon kihordják enyhe tünetekkel.
forrás: hu.pinterest.com A nemzetközi helyzet egyre fokozódik. Meg a hazai is. Fogynak a népek a világban, miközben arat a kaszás. A koronavírus lett a halál és a rettegés szinonimája. Talán soha nem volt még ennyire fontos, hogy megőrizzük az egészségünket, a nyugalmunkat és a józan eszünket.…..
Kisgé 2020.03.25 13:01:46
@Royaliver: Nem, nem azért ekézi, hanem azért, mert ugyanazokat az eredményeket sokkal biztonságosabb, kevésbé ízület-gyilkos módszerekkel is el lehet érni. Természetesen szíved joga azt ajánlani, amit akarsz, másnak meg mást, de érdemes megnézni, milyen háttérrel teszi ezt. Maxwell 68 éves, több, mint 50 éve edz (mindent és mindennek az ellenkezőjét is kipróbálta már), azon kevesek egyike, akik 5. danos feketeöves BJJ-ek Gracie ágon, aktív korában többszörös Abu-Dhabi győztes. És igen, a hosszútávon, egészségért folytatott edzés egyhangú és unalmas (és biztonságos), mert az nem egyenlő a rekreációs tevékenységgel.
Kisgé 2020.03.25 13:47:20
@Royaliver: Hát, mivel azt gondolom, hogy a kb szakítás ártalmas és értelmetlen gyakorlat, egész nyugodtan ki is jelent(het)em .
Mégis, mik azok a kvalitások, amiket fejleszt (azon kívül, hogy jobb leszel kb szakításban), amikre egy átlagembernek szüksége van, és amit nem tud sokkal biztonságosabban fejleszteni?