Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsozsesz

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Remek ez a világkiállítás, sikerült mindent  kihozni a Nagy Eseményből: kamu közbeszerzésre alapított kft, D24-es ügynök elvtárs, 3.5 milliárd közpénz, offshore cégek, egy keljfeljancsi meg egy sci-fi kisfilm. Egy szocialista módra elkúrt ziccer szomorú krónikája…..
Zsozsesz 2010.06.30 12:05:06
@Kekk: Tudod mi történt volna, ha ezeket állították volna ki? :)

www.organicawater.com/ - Tessék, mi csak egy őserdővel tudunk előállni, másra nem is vagyunk képesek. És ez a néhány növény 3,5 milliárdba került? Szégyen.
newsroom.electrolux.com/2008/09/04/apor-puspoki-e-bag-gets-cooler-step-by-step/ - Mi ez a gép? Sok ilyet használnak Magyarországon? Naná, minden háztartásban van, 3,5 milliárd darabja.
www.litracon.hu/ (ha már dizájnkodni akarunk - ezt is el tudtam volna képzelni a pavilon részeként) - Hát ez aztán igazán fantasztikus. Üvegtégla! Mekkora nagy találmány. Soha nem gondoltam volna, hogy van olyan, hogy üvegtégla. Vajon hány darab üvegtégla jön ki 3,5 milliárd forintból? Elég egy pavilonra?
www.fitlamp.hu/ - Vadonatúj kompakt fénycső, csak itt, csak most, csak a magyar pavilonban. A fénycső működik, ennek bizonyítására Huszty András kormánybiztos minden nap 12:00-kor felkapcsolja a lámpát a pavilon közepén felállított kapcsolóval. A pavilon kivitelezésének összköltsége 3,5 milliárd forint.
www.magicwheel.co.uk/ - Dizájn roller kapható a magyar pavilonban. Magyarország a roller hazája, így senki ne lepődjön meg azon, ha kiállítjuk. 32 roller bérlésére van lehetőség. A pavilon összköltsége 3,5 milliárd forint.

És még sorolhatnám a példákat, hogy mindezekre, amiket felhoztok mi lenne a válasz. Nekem nagyon tetszik a pavilon és a Gömböc is :)

A vetített filmekről meg annyit, hogy a feltalálónk ott vannak. A Világkiállítás jelszava pedig a Jobb város Jobb élet. Gondolom azon megint mindenki felháborodna, ha a Nyugati aluljáró kurváit mutogatnánk. Egy élhető város jövőképének felvázolása szerintem csöppet sem para. Nem baj, ha vannak elképzeléseink :)
Zsozsesz 2010.07.01 09:54:02
@Geza:

Lovas István Pralinéjáról: hát ez elég cink. Az NGM cáfolta, amit írt :P Ismét "objektív" volt a tájékoztatás....
 Tényleg lássunk már a szitán, ha van szemünk és van szita. Kedves Szakítósok! Rendszeresen olvasom a történeteket,sőt,már írtam is egy szakítós történetet is,ez a mostani a legfrissebb,mindössze egy hetes. A történet szereplői: Én 34 éves nő,a pasi, Zs.32 éves,öccse…..
Nem sokkal azután, hogy megjelent a gyomorforgató poszt a Szondi utcai Reál kézzel átdátumozott, rohadt Túró Rudijairól, a cég közleményt küldött az Index születésnapi ünnepségsorozatára készülő Homárnak. Először is itt a szöveg, csorbítatlanul, de utána újabb…..
Zsozsesz 2009.05.22 12:43:58
@J.Z.: Elnézést, lehet, hogy ezt félrenéztem, de azt továbbra sem értem:
Miért megy vissza vásárolni ugyanabba a boltba, ahol tudja, hogy szakszerűtlenül tárolják a romlandó termékeket? Esetleg egyéb gondja is volt.

Én nem járok vissza olyan boltba, ahol korábban problémám volt. Ezen azért el kellene gondolkodni. Abban, hogy szóvá tette, természetesen igaza van. Részemről ennyi, már így is többet foglalkoztam ezzel, mint azt a téma megérdemelné.