Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Floresse

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van az a mondás, hogy az ember "jól érzi magát a bőrében". :) Ha egy idő után kialakul a toka vagy az úszógumi, ezek mögött ott van, ott lehet az érzelmi evés és egyéb tényezők. A kövérség/elhízás modern "betegség", amennyiben a túlevés miatt alakul ki. A magyar ember különösen szereti túlenni…..
Lássuk be, a Botrány (Bombshell, 2019) önmagában nem egy nagy történet. Ahogyan azt sem nem indokolja semmi, ami felé haladunk, hogy a zaklatás tematikáját kisajátítsa magának a XXI. század. Az első bő félóra kifejezetten unalmasan telt, nagyjából annyi történt, hogy nagyszájú médiasztárnők…..
Sylvia Plath: Lázár kisasszony  Megint megtettem.Minden tíz évbenSikerül egyszer – Két lábon járó csoda: a bőrömFénylő náci-lámpaernyő,Jobb lábfejem Levélnehezék,Arcom vonástalan, finomZsidóvászon. Ó, ellenségem,Hajtsd félre a kendőm.Borzasztlak? – Az orr, a szemüreg, az ép fogsor?A savanyú…..
Rég várt kötet jelent meg az idei könyvfesztiválra, a kínai származású, amerikai szerző, Ken Liu A papírsereglet és más történetek című novella gyűjteménye. A számos sci-fi és fantasy díjat elnyert író fantasztikus képzeletéből lenyűgöző darabok születtek, a kínai és…..