Adatok
kovászosuborka
0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
Úgy kezdeném hogy van egy netes ismerősöm, akivel már egy ideje emaileket váltok. Azzal kezdte hogy olvassa a blogomat és tiszteletét fejezte ki írói tevékenységem iránt. Illető úriember egy régóta külföldön élő biológus, ha jól emlékszem akkor mikrobiológus akinek van néhány köbméter professzori és…..
kovászosuborka
2018.03.20 22:41:14
Nemrég láttam ahogy a pick szalámit készítik, ahogy a szalámi mester kettévágta a szalámit és ahogy megszaglázta, vizslatta minden benne volt. Ahogy simogatta szinte becézgette a szalámi rudat olyan mély érzéssel tette és remélem teszi is még sok évig, hogy öröm volt nézni. A hozzáértése minden mozdulatban benne volt, ahogy megkóstolta ezer közül megérzi amelyik nem olyan minőségű. Pontosan ezt érzem most nálad is, mint nála boldog ember vagyok, hogy látom tudom mennyire szereted a szakmád ez fantasztikus dolog! Valahogy minden embernek meg kéne találnia a szakmájában(is) ami boldoggá teszi!
Ez egy gasztroposzt. A címe mégis az hogy CSAK. Miért? A gasztronómia szekértáborok sokaságából áll. Ebből következik hogy a leggyakrabban használt szó a CSAK.
A gasztrosznobok számtalanszor kifejtik hogy CSAK a farmermarketből, CSAK az organikus, CSAK a háztáji, CSAK Beethoven kilencedik…..
Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz