Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aramis Patmosz

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elérkeztünk ahhoz a legsötétebb és legördögibb magyar képviselő választáshoz, amelyben a tisztesség, korrektség és hazafiság tulajdonságokat már hírből sem ismerik a jelöltek, ugyanis bármilyen hazugságra és aljasságra képesek a hatalom megszerzéséért vagy fenntartásáért. A jelenleg regnáló kormány…..
Aramis Patmosz 2018.03.19 18:22:21
Kedves Evamaria!
Úgy látom, Te is bizonytalan vagy, hiszen 10 nap eltéréssel más és más a véleményed. 03.07-én még azt írod:
" Én még mindig úgy érzem, hogy megbukik...", ám 17-én már ezt: "Ahogy elnézem most még "kicsalja" (megveszi) magának a hatalmat kerül, amibe kerül..."

Ma reggel kaptam a linket, ami alapján először "tévedtem" az oldaladra, azóta olvasom a bejegyzéseidet, és most 16ó 40 van. Eddig szinte minden gondolatoddal egyetértek, (kedvelem és osztom), kivéve ennek a bejegyzésnek a végkövetkeztetését: "Mindenkinek saját magának kell eldönteni, hogy megy szavazni vagy nem. Mivel nincsen vezetésre alkalmas jelölt, így teljesen megértem azokat, akik inkább otthon maradnak, és nem asszisztálnak a gengszterválasztáshoz.
Orbán Viktor és pártja előbb-utóbb úgyis elbukik és hasonló sorsa lesz az összes megélhetési politikusnak és kizsákmányoló söpredéknek..."
Véleményem szerint nem bízhatunk mindent az időre (és a "felsőbb hatalmakra), hanem magunknak is tenni kell valamit, --- ha már ébren vagyunk. (Segíts magadon, Isten is megsegít!) Különösen azért nem, mert még négy év rablást, államterrort nem bír ki az ország és a nép kiheverhetetlen vérveszteség nélkül. A Nyirkai Jóslat "záradéka" is nyitva hagyja a lehetőséget egy békésebb megoldásra. Magad is leírtad többször, hogy a türelem és blöcsesség...stb. Ki kell próbálni az utolsó olyan verziót is, amelyiknek még nem volt alkalma bizonyítani se pro, se kontra. Rosszabb nem lehet, mint az, hogy ezek maradnak, viszont van némi esély, hogy betartanak valamiket az ígéreteikből, feltéve, hogy akkora támogatottságuk lesz, amellyel elegendő erőt is tudnak felmutatni. Nem vagyok egy elszállt Jobbik-fan, és nagyon el tudok képzelni sokkal "jobbikat" is, --- de nincs. Ebből kell főzni. Ha csak a negyedét lesznek képesek megvalósítani (a hatalmas ellenszélben, az aláaknázott terepen), a kiválóan megírt , bárki számára elérhető, ezért utólag tételesen is számonkérhető programjukból, már annak is örülnünk kell. Nekem nem kell bemutatni,(és fikázni) a Jobbikot. Belülről ismerem. de, és éppen ezért bizton állítom, messze-messze nem olyan züllött, korrupt, mint az eddigi országvesztők. Mindegyik háromszor volt hatalmon (mint a mesebeli három próba), de mindegyik, mindannyiszor visszaélt vele. A "legkisebb fiú" is megérdemel legalább egy esélyt! Mutassa meg mire képes, mennyire őszinte, --- legalább addig, míg a "szakrális vezető" kinövi a gyerekcipőt", és színre lép. Most még egyébként sem alkalmas (érett) az idő erre. Hamar megfeszítenék Barabbás helyett. (Lásd, mit művelnek Márky-Zay Péterrel jobbról is balról is.) Nem annyira érzelmi, hanem sokkal inkább logikai alapon Vonával értek egyet, hogy az LMP-vel és a Momentummal koordinálva próbálja meg a nem is annyira lehetetlent. És, ha van némi szerencsénk is, akkor a Jóslat záradékából a kedvezőbb verzió fog megvalósulni: "Minden jövendölés ókumálás (következtetés), a múltat meg jelent összekötő vonás folytatásán, a jövő felé. Megírva semmi sincsen, mert minden megváltoztatható..." --- Hát ehhez tegyük hozzá ami tőlünk telik!