Regisztráció Blogot indítok
Adatok
maxval bircaman szeredőci anyabaszó

0 bejegyzést írt és 150 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogy Leonardo da Vinci Vitroviánus Embere matematikai titkokat rejt, már régóta sejtették a tudósok, de azt nem, ebben is benne van az aranymetszés, amelyet a művészek a IV. és a XVIII. század között használtak, hogy „hitelesítsék” alkotásaik „isteni ihletését.” A titkos algoritmust a műben Roberto…..
maxval bircaman szeredőci anyabaszó 2020.01.10 14:08:32
@Kuglóf. Az: Fasza. Okos vagy, tényleg ez volt az egészben a lényeg....
Tele van a média éppen a szomszédos országban lévő politikai botránnyal, ami torpedóként csapódott bele az amúgy sem a stabilitás mintaképét mutató osztrák kormányba. A hajó süllyed, szeptemberre pedig már választások lesznek. Az FPÖ vezetője ugyanis gyakorlatilag leadta a…..
maxval bircaman szeredőci anyabaszó 2019.05.22 11:11:40
@MAXVAL bircaman közíró: Pozitívum számodra, de te egy rohadt hazaáruló putyin csicska vagy , egy szemét kupac, egy szardab !
maxval bircaman szeredőci anyabaszó 2019.05.22 11:12:51
@ulpius66: védd csak te féreg fideSS fizetett bértroll ! (Basznád anyád szájba a ravatalán!)
maxval bircaman szeredőci anyabaszó 2019.05.22 11:19:45
@SZrTÁJK: SZép volt szarházi ! Mehetsz a pénztárhoz, Kubatov fizet...
(Basznád te is szájba a kurva anyádat a ravatalán, te nemzetvesztő fasiszta , bolsevista disznó !)
Heinz-Christian Strache osztrák alkancellár botránya kapcsán egy kicsit belepillanthattunk abba a sötét, mély kútba, amelynek aljára eddig még a zseblámpák fénye se hatolt le. Az európai populista vezetők ugyanis olyan titkokat rejtegetnek, melyek megismerése estén az istenadta nép vasvillával…..
A Déli-sarkot fák borították,  a hőmérséklet 3-4 fokkal melegebb volt a Földön, a  tengerek pedig 150 méterrel magasabbak voltak. Most először újra elértük a három millió évvel ezelőtti pliocén korszak széndioxid-szintjét – erre a következtetésre jutottak azok a német klimatológusok, akik a…..
maxval bircaman szeredőci anyabaszó 2019.05.20 12:01:47
@MAXVAL bircaman közíró: Na faszparaszt, ezt is csak te tudod fideSS bérenckedni ! (Basznád a halott kurva anyádat a ravatalán szájba!)
Orbán Viktor keresi a konfrontációt a saját pártcsaládjával: azokkal, akik eddig megvédték. Nem tetszett a véleményük, amit addig ignorált, hogy felfüggesztették; s így már nem tetszik a Néppárt által Európai Bizottság élére szánt Weber sem. Orbán Viktor hallgatja Sargentini képviselő asszonyt az…..
maxval bircaman szeredőci anyabaszó 2019.05.19 19:40:58
@MACISAJT: Te fidesses szardarab mi a pudvás kurva anyádnak örülsz ?
(BAszd szájba a ravatalán, retek bérírógató)
maxval bircaman szeredőci anyabaszó 2019.05.19 19:43:10
@TSandor Toth: TE vérhülye te ! Te meg is érdemled, hogy kilopják a szádból az ebédet is !

Az új arisztokráciát építik fel az EU-s támogatásokból, te szardarab ! De úgyse fogod fel....
Teljesen nyitott, hogy miként határoz a Fidesz tagsága ügyében az EPP ma délutáni elnökségi ülése. A konzervatívok vezetése szokásához híven se hideg, se meleg kompromisszumot szeretne, azaz egy időre felfüggesztené a magyar kormánypárt tagsági jogait. A Fidesz már európai szintre emelte az…..
maxval bircaman szeredőci anyabaszó 2019.03.20 14:16:45
@Homyak: Mit vársz a szarevő oroszbérenc fasszopó buzitól ?
Érti ez a flreg jól, de kiadta a gazdi a bullsittet, azt kell neki nyomni, különben nincs pénz!
(Hogy baszná szájba a rohadt kurva anyját a ravatalán ő is meg a tolvaj cigány törpe is )
Vagy szelídíthetetlen, vagy fogatlan oroszlánként kerül ki Orbán Viktor a saját pártcsaládja ellen vívott küzdelemből. Most úgy tűnik, a felfüggesztés a legkisebb rossz, amit elérhet március 20-án, amikor az Európai Néppárt szavaz a renitens magyar testvérpárt sorsáról. Ez a megoldás azonban…..
Március 20-án döntés születhet az Európai Néppártban (EPP) a Fidesz kizárásáról, de legalábbis tagságának felfüggesztéséről. Az évek óta itthon Brüsszel-ellenes jelszavakat szajkózó EU-kritikus népvezér és a nyugat-európai politikai térben az EU óvatos megreformálásában alakító szerepet magára…..
maxval bircaman szeredőci anyabaszó 2019.03.17 19:41:19
@Jakab.gipsz: Nem döglöttél még meg, hogy baszd szájba halott kurva anyádat a ravatalán szar ruszki bérenc hazaáruló fasszopó geci! ?
A nagy német lapok megsemmisítő ítéletet mondanak az orbáni politikáról és ezt az uniópártok sem hagyhatják figyelmen kívül. Az új-zélandi merénylők pont azt az ideológiát képviselik, mint amit Orbán Viktor is hirdet. Iványi Gábor: Orbán Viktor a fasizmus jelképe, fasiszta pártot vezet...
maxval bircaman szeredőci anyabaszó 2019.03.17 01:16:41
@MACISAJT: Hogybasznád szájba a halott kurva anyádat a ravatalán te fasszopó fideSS bérenc fizetett geci !
Lassan szorul a hurok az elmebeteg dagadt kis köcsög gazdád nyakán...
Hogy baszódjon meg a lopós mocskos férges cigány !
maxval bircaman szeredőci anyabaszó 2019.03.17 01:18:02
@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit: A faszát szopd ne a kezét csókold te buzi geci !
Több híresztelés is arra utal, hogy nem minden úgy történt a fogolyszökéssel kapcsolatban, ahogy azt eddig elmondták nekünk. A Büntetésvégrehajtás Országos Parancsnoksága konkrét kérdéseinkre előbb egy semmit mondó közleménnyel próbálta kiszúrni a szemünket, majd szolidan megfenyegetett és…..
maxval bircaman szeredőci anyabaszó 2019.02.22 19:38:55
@haXXXor: ORbán volt az őr, a tára meg a Mercedes! De nem lőtte le senki ! Még.....
maxval bircaman szeredőci anyabaszó 2019.02.22 19:40:52
@Sir Gombóc: Lőttek mint a hülyék amíg csak volt golyó ! De csak mikor a bátor civil (aki sajnálta a Mercijét) rájuk kiabál hogy lőjék már le a faszit, mi a gecire várnak ?
Szerencséje van, mert amekkora barmok simán Őt is lelőhették volna !
A rab-fasziért meg nem kár, ott dögöljön meg ahol van !
  Sajnos elfeledkeztem róla, hogy mára programom van, így eléggé sietve kell összeraknom a tegnapi öfit, de azért nézzük meg, mi jutott mára: Anikó outfitje so 80’as évek, igencsak kimeríthették az ünnepek ezt a lányt, ha hagyta hogy Baukó Éva régi fodrásza vegye kezelésbe.…..
Szokás azt gondolni, hogy a politikai kommunikációt illetően a Fidesz képviseli a valódi minőséget. Amikor a Narancsosok ellenzékben voltak, ez akár még igaz is lehetett, Navracsics Tibor felszólalásai valóban képviseltek egyfajta intellektuális szintet, nemcsak a formát, hanem a tartalmat illetően…..
maxval bircaman szeredőci anyabaszó 2018.12.29 20:15:38
@maxval balcán bircaman: Te rohadt szar állat ! Putyin bérenc szarevő hazaáruló takony geci !
És IGEN ! Az oroszok mindig minden formájukban csak rosszat hoztak hosszú távon szerencsétlen hazánkra !
BAszd meg a halott kurva anyádat a ravatalán szar áruló és dögölj meg TE is !
Amikor koraősszel a Hospice Ház előterében bogarásztam az adományozók tábláit tudtam, hogy végre már meg kell írnom a Kulka-ódám.Akkor még nem volt Forbes címlapon, még nem beszélt a betegségéről, még nem jött ki az X film, de akkor csordult ki a Kulka rajongásom, s éreztem, hogy ezzel fogom…..
maxval bircaman szeredőci anyabaszó 2018.12.27 16:43:36
@maxval balcán bircaman: Halott kurva anyádat baszd szájba a ravatalán te mocsok féreg fideSS bérenc bolgár állat nemzetáruló szarkupac !
maxval bircaman szeredőci anyabaszó 2018.12.27 16:44:40
@Gamma Leonis: Ezért fizetik a rohadt férget !
Benderik elmélkedik O1G 2018.12.22 21:53:00
  Tisztán etimológiailag, néprajzilag, kommunikációelméletileg, marketingtudományilag és szociológiailag -- azt kell mondjam: gyönyörű. Egy szó, mely minden fenti tudós álma.     Ismert eredete, s bár hogy a köznyelvbe most ki ötlete volt berobbantani, nem tudjuk (bár…..
maxval bircaman szeredőci anyabaszó 2018.12.24 00:53:40
@math0: Már 89-ben is az volt ! Amikor kitalálta, hogy Ő űzte ki a ruszkikat! Akiknek azóta a faszát szopja !
Jegyezzétek meg vérrel írva az agyatokba : A RUSZKIKTÓL JÓT MÉG SOHA NEM KAPTUNK !!!
Aki mást mond, nemzetvesztő fasszopó vadparaszt !
Csaló, félrevezető, szélhámos, kókler, szemfényvesztő, becstelen, hantás, átverő, megtévesztő, simlis, füllentő, széltoló, svindler, lódító, ámító. Ennyi szinonimája van a szótár szerint a „hazug” jelzőnek, aminek ellenére ez az egy hangzik el az adásban, ez viszont…..
maxval bircaman szeredőci anyabaszó 2018.12.22 22:26:27
@Nyuszomuszo83: Rosszindulató buta állat ! Inkább lenne KURVA ! Nagyon utálom Zsut is !
DEVISZONTDE: ANCSA EGYRE JOBB!!! KIJELNETM : BIROM A CSAJT !!!
a Segal poénon is vigyorogtam !
maxval bircaman szeredőci anyabaszó 2018.12.22 22:27:08
@oh..my...: Jó az avatárod Tesó ! Modnhatnám geci jó ! :D
maxval bircaman szeredőci anyabaszó 2018.12.22 22:27:42
@Csakazértis én vagyok a királynő: Kizártak valalkit ezt is mondta
JogÁsz Hát aláírtad János! 2018.12.20 20:16:33
Aláírtad a „rabszolgatörvényt”, mert abban, gondos vizsgálódásod ellenére sem találtál semmi kivetnivalót. Minden alkotmányos, minden törvényes, minden a dolgozó nép érdekeit szolgálja. Kép: 24.hu Eddig sem voltak kétségeim arról, hogy az országnak nincs köztársasági elnöke. Igaz, az ország sem…..
maxval bircaman szeredőci anyabaszó 2018.12.22 20:45:04
@Jakab.gipsz: Te féreg fideSS bérenc gecizacskó ! Lógni fogsz a lámpavason a dagadt lopós cigánnyal együtt !
@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: Te féreg fideSS bérenc gecizacskó ! Lógni fogsz a lámpavason a dagadt lopós cigánnyal együtt ! Új nicked van szarházi gecievő ? Rohadtál volna anyádba....
A jogi helyzetet lehet csűrni csavarni, ám valójában a Fidesznek és a hírhamisító pártpropagandistáknak kellene eltakarodnia a köztévéből. Azonnal. Az igazság mellett valójában a jog is a tüntető ellenzékiek mellett van, még akkor is, ha a hatalom ezt nem hajlandó elfogadni. A polgári jog…..
maxval bircaman szeredőci anyabaszó 2018.12.19 00:45:15
@rallus: Anyádat baszd ki az ablakon ratyi geci fideSS-es bérenc szar !
Ahogy lassan kiderülnek a szökés részletei, abból kitűnik, hogy a magyar külügy szervezett akciójáról volt szó. Lehetséges, hogy Gruevszki a saját feje után vakon vágott bele (bár nem tenném le rá a nagyesküt), viszont a magyar külképviseletek gyorsreagálású logisztikai apparátusának hathatós…..
maxval bircaman szeredőci anyabaszó 2018.11.19 19:42:28
maxval bircaman szeredőci anyabaszó 2018.11.19 19:43:14
@Csaba121: EGyik köztörvényes bújtat egy másikat :)
Csak mondom Szemétség 2018.10.28 02:17:48
Előre megmondták, akik értenek hozzá, hogy ebből baj lesz. A szemétszállítás jól működött, de persze a Fidesznek ehhez is hozzá kellett nyúlni. Már évek óta tapasztaljuk, hogy nem az igazi a dolog, nekem például fogalmam sincs, hogy tartozom a szemétszállításért vagy túlfizettem, mert totális káosz…..
maxval bircaman szeredőci anyabaszó 2018.10.29 18:55:10
@zord íjász: Lábánál fogva kell felakasztani ezt a szarkupacot (a birkát) és a faszát a szájába tömni, majd kanócként meggyújtani vele !
Ez egy patkány, egy féreg a nemzet testén (mint a gazdája) ezeknek azért kell a szemét, hogy ne tűnjenek fel közte ! Rohadtak volna az anyjukba ő is meg a dagadék minicigó főnöke is !
maxval bircaman szeredőci anyabaszó 2018.10.29 18:57:31
@Melee: Ha ez így marad, abba belerokkan az elmebeteg miniduce ! MErt a szemetébe ugyanúgy belefullad a fideSS bérenc geci troll is, mint a normál emberek !
Tegnap a Jobbik a Fidesszel együtt megszavazta az Alaptörvény-módosítást és a Stop Soros törvénycsomagot, amely ellen eddig hangosan fellépett. Ezt követően az elmúlt évek egyik legértelmezhetetlenebb interjúját hozta össze Mirkóczki Ádám, a párt szóvivője tegnap délután. kép forrása:…..
maxval bircaman szeredőci anyabaszó 2018.06.22 13:55:31
@maxval balcán bircaman: Baszd meg a kurva anyádat a ravatalán rohadt oroszbérenc gecifaló !
A magyar igazságszolgáltatást...
maxval bircaman szeredőci anyabaszó 2018.06.20 12:31:20
@chrisred: Ondó Tünde olyan rút, meg se basznám bottal se !
Pedig nem is akartam Kunhalmiról írni. A magánemberrel ugyanis semmi bajom, csupán az MSZP két lábon járó kommunikációs félreértése foglalkoztat. Most elnöknek jelentkezett a pártjában, és egy belső közvélemény-kutatás szerint esélyes is. Népszerű a párttagok körében, mert „tökös lány”, ahogy egy…..