Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cliff

0 bejegyzést írt és 169 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ki gondolná, hogy a nyilvánvalóan túlárazott smsek minden elképzelést felülmúlóan vannak túlárazva? Eheti oknyomozó olvasónk adatait remélhetőleg a hozzáértők hamar korrigálják, mert biztos semmi nem ennyi, hanem még ennél is kevesebb egy sms igazi ára. Akárhogy is, az sms…..
Cliff 2012.02.01 22:48:09
@Atro: olcsosms nem igazan 9,9ft, hiszen az csak az elso 49 db smsre vonatkozik 12 orankent, utana meg fizetheted a duplajat

en oket hasznalom, ok a legmegbizhatobbak es jo araik vannak:
[url]http://www.seeme.hu/[url]
Cliff 2012.02.01 22:51:08
channels.comKOMMENTÁREgyszer már azt hitte, eljött a történelem vége. Tévedett. Aztán búcsút intett a neokonzervatívoknak, s Obama mellett tette le voksát. Most a magyar politikával foglalkozik – jó szándékkal, de bizony felületesen.   Tulajdonképpen…..
Cliff 2012.02.01 22:50:29
Politikai témában továbbra sem kívánok megnyilatkozni, de ha már Kölcsey, akkor irodalom, és akkor fogjuk rá, hogy beleillik a profilba. Az ügyészség vizsgálja Dopeman számát. Vicc bazmeg, az. Persze ha jön a feljelentés, vizsgálatot kell indítani, ezt értem. De jött a…..
Cliff 2011.12.08 23:03:11
@Creatura: jaja ,jogos. a moszad robotok mar lazasan dolgoznak az oldalon, hiszen legalabb ketszer leirtak a z@i@ó szót az oldalon, hozzateszem, talan pont ok :)
Cool List 2011 30. Orbán Ráhel 2011.12.07 10:00:00
Gondoltátok volna, hogy a magyar miniszterelnök lánya nem egy karótnyelt, unalmas kékharisnya, hanem egy vagány, természetes és persze veszettül COOL csaj? Erre sokan csak akkor döbbentek rá, amikor nyáron az Európa Kemping főszervezőjeként összegyűjtötte Európa legkúlabb…..
Recsegnek-ropognak az Orbán-rendszer eresztékei. Szétbeszél a frakció a közoktatási törvény kapcsán, városvezetési jogaiktól és településeik bevételeitől megfosztott polgármesterek jelzik óvatosan, hogy nélkülük feles többség sincs a Tisztelt Házban. Orbán cserébe…..
Ami engem illet, kifejezettem támogatom, hogy drámát írjanak Gyurcsány Ferencről. Már ez az agyament ötlet is bizonyítja, kitől fél ma is a jobboldal, annak minden színe, a narancstól a barnáig.A Fidesz által támogatott Tarlós István - bárki nyomására is cselekedett, amikor…..
Bőven megérne egy dolgozatot az, hogy a gazdaságpolitikai intézkedései miatt hitelét vesztett Orbán-kormánynak egyáltalán nem érdeke most, hogy a szócsövén politizáljanak, ezért inkább politikamentesít, és pénzt pumpál a rendszerbe talkshow-kra, vetélkedőkre, meg olyan menő…..
Cliff 2011.10.06 16:34:04
Adhatnék neked hitelt, de nem adok. El is mondom, hogy miért. Fasza kis hitelkonstrukció lenne, nem kamu thm, változó kamat ilyesmi. Törleszthetnéd úgy, hogy nem rokkanna bele a családi kassza. Adhatnék ilyen hitelt, de nem adok és elmondom miért nem. Magyar vagy Csalsz, lopsz, adót…..
Schmitt Pál kérte, a Fidesz frakció kitalálta, Orbán Viktor megcsinálja. Gyönyörű a koreográfia és sokan jól is fognak jáni. Ha a Fidesz frakció a jelenlegi formájában fogadja el a devizahitelek kiváltásával kapcsolatos előterjesztést, akkor egyben megszavaz magának közel 350…..
Nívó Más faszával a csalánt... 2011.09.09 17:59:51
Bizony, ez jutott eszembe a Fidesz frakció devizahitel-végtörlesztéses ötletéről. Mi megadjuk a könnyítést, a frankonkénti kb. 50 Ft-os veszteséget meg nyelje be a bank!A terv megvalósíthatatlanságáról már sokan írtak, londoni elemzők szerint 980 milliárd forintos veszteséget…..
A Magyar Hírlap végre átszakított a komoly, elemző gazdasági újságírás és a bulvár közti vastag védművek falait. Sőt ha már lendületben voltak, tovább rohantak leszegett fejjel, egészen a Borsban is legfeljebb rövid hírt érő baromságokig. Mert ugye az még csak bulvár, ha…..
Magyar idő szerint fél 3-kor jelentették be Los Angelesben az idei Emmy-díj jelöltjeinek névsorát. A nevezettek névsorát Melissa McCarthy, a Mike & Molly egyik főszereplője és Joshua Jackson, a Fringe (A rejtély) Peter Bishop nevű karakterének megformálója olvasta fel. A…..
Cliff 2011.07.14 17:29:02
Lehet, hogy a Orbán Viktor atomjaira röhögte magát azon, hogy az EU Elnökeként az EU diktátorát, azaz magát támadta. *** Ugyebár az úgy volt, legalábbis a whig történetírás szerint, hogy Orbán kiosztott egy pár kokit és sallert Brüsszelnek. És persze mi más is…..
Bármennyire is szerelmesek vagyunk, sosem lehetek elég jó, mert nem izraeli zsidónak születtem. Ez a film egyébként pont erről szól: Kishazánkban nem kevés izraeli próbál szerencsét, és közöttük is elég sok a jóképű, jómódú pasi. Én pont az egyik csapdájába estem.…..
w Lesznek egy testté 2011.01.20 08:45:00
Nem volt Waterloo a tegnapi EP-ülés, Orbán nem égett porig, de nem is győzhetett. A médiatörvény ügyében ugyanis letette a fegyvert. A szuverenitás hangoztatásából, a nemzeti dacból mára oda jutott, hogy az Európai Bizottság fog nekünk törvényt írni. Ami nekik nem tetszik, azt…..
Varánusz Orbán célkeresztben 2011.01.19 08:00:00
Ma délelőtt az Európa Parlamentben a magyar elnökség tervezett programjáról beszél Orbán Viktor. Ha hagyják. Mármint szóhoz jutni. Meg a programunkról beszélni. A milyen forrón esszük ezt a kását ideje ez, amit vagy le tud hűteni Orbán fogyasztható hőmérsékletűre, vagy…..
Akik már régóta követik az egykori óbudai polgármester és a Sziget "se veled, se nélküled" kapcsolatát, azok Tarlós István főpolgármesterré választása óta várták a csiki-csuki állapotot bemutató szappanopera újabb évadát. Nem is kell csalatkozniuk, mert itt a…..
Alec Baldwin nem egy színészóriás, legalábbis nem tartják annak, de ebben a jelenetben félelmetesen vicces bír lenni. ..
Cliff 2011.01.14 23:52:40
Igaz, hangfelvétel nem készült róla, és nem a miniszterelnök, hanem az Orbán-kormány valamelyik minisztere ismerte el, hogy a médiatörvényt bizony "elbaszták". Legalábbis ezt állítja az Economist újságírója a lap véleményblogjában. A szerző előbb Orbánék…..
Cliff 2011.01.08 00:10:51
Varánusz Talpra magyar! 2010.12.28 08:00:00
Talpra magyar! Hí a Zsoca! Itt az idő, gyertek haza! A Nemzeti Együttműködés orákuluma ismét gondolkodni volt: Hiába no, a magvas gondolatokhoz csönd és ihlet kell, meg némi agyi oxigén hiány, ha a verőereket elnyomja már a műanyag karima. Szabadon szárnyal a képzelet,…..
Már régebben kiszúrtam a Ma Reggelben sűrűn feltűnő Bándy Péter demokratás újságírót, mert mindig annyira szívből védi a kormányt, és újságíróhoz alig méltó módon kérdez alá a kormánypárti vendégeknek, de eddig sosem kerestem rá, hogy miért is van ez. Nem Góliát…..
Jelentem megvan Chuck Norris, a cseh T-Mobile reklámfilmjeiben haknizik öregkorára. Az egyikből szégyen-gyalázat, de kiderül, hogy egy gyengesége még neki is akad. A videók nagyon viccesek, ezen a nyelven meg pláne.        ..
Nem történt meg a csoda, igaz azt én személy szerint nem is vártam.Néhány hónapja született meg a bankadó és nagyon úgy néz ki, hogy szeretett bankjaink nem is hagjyák ezt annyiban. Elkezdték ugyanis az ügyfelekre hárítani a költségeket:A Bankometer.hu 24 magyarországi bank…..