Regisztráció Blogot indítok
Adatok
marypenmarypen

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy Hírcsárda úgy látszik nem elég egy ekkora országnak, és nem tudja kiszolgálni az istenadta nép viccesálhírigényét (ezt valahol legalább egy kötőjellel meg kéne bolondítani, mert rém gyanúsan néz ki), ezért gondolhatta úgy a tízéves születésnapját október 1-jén ünneplő Comedy Central, hogy…..
marypenmarypen 2018.09.21 22:53:12
Sandra Hagelstam, a menő divatblogger viselte még ősszel valamelyik divathéten a lent látható, papírból készült Maison Martin Margiela nadrágot és csizmát. Igen, jól olvastátok: papírból készült a nadrág és a csizma is. Persze az ajándékozók a Maison Martin Margielától jó…..
marypenmarypen 2011.02.13 14:41:05
Tegnap arról volt szó, mekkora bunkóság belerúgni abba az autóba, amelyik nem adja meg kanyarodáskor az elsőbbséget a gyalogosnak. A kommentek számát nézve a téma alaposan megmozgatta a blog olvasótáborát, úgyhogy következzen egy alapjaiban hasonló, de sokkal vitathatóbb…..
marypenmarypen 2010.08.07 11:36:26
@''autónepper.'': öööööö milyen irigység?!
A mai citromdíjat Jimmy Choo érdemelte ki, aki ezúttal borjúszőrből leopárdmintás lábbelit tervezett - legnagyobb bánatunkra. A cipő ugyanis - azon túl, hogy férfias, csúnya és hülye formájú - inkább egy otthoni mamuszra hasonlít, Jimmy azonban utcai viseletre szánta. 370…..
marypenmarypen 2010.07.20 23:22:01
Összefogott a hazai művészvilág Stohl Buckó megmentésére. A katasztrófaturisták mellett állítólag az ertéeles kollégák is ott ülnek estéről estére a Nemzeti Színházban Buci Maci előadásain szolidaritásukat kifejezve. Alföldi Róbert nyilatkozata szerint minden Stohl…..
Holtrészegen, egy medence partján Highway to Hellt játszani ukránul, tangóharmonikán. ..
marypenmarypen 2010.04.28 10:48:51
  Az egyirányú forgalommal szembe kerékpározás engedélyezése heves ellenzést váltott ki a gépkocsivezetőkből az év elején. Néhány napja megnyílt az első budapesti belvárosi utca, ahol alkalmazták a KRESZ adta új lehetőséget. Beszólásokat viszont még kierőletni sem…..
Amikor már a földön fetrengett, és a fejét is csak egy Kiszel Tünde-álarccal védte, na akkor jöttek, hogy jól belerúgjanak egy nagyot. Úgy lendületből, kicsit topogva a körömcipőben, de aztán sarokkal nagyot suhintva. A Cosmopolitan szerkesztősége szép sorban, hamis Manolo…..
marypenmarypen 2010.04.22 09:48:19
Tavaly ilyenkor még ő volt a Cosmo-lány, teljes erőbedobással, főállásban nyomta, hogy sikeres, szingli, karrier, meg Donna Karan-ruhák. És egyébként is egy Cosmo-lány csak azért nyeli le egészen, mert ő akarja, és tudja, hogy az életben mindent ki kell próbálni. Jaj, ne mondj…..
marypenmarypen 2010.04.20 23:47:21
A magyar katona - amikor éppen nem húsz százalékot csorgat vissza, vagy nemzetközi cégeket próbál zsarolni - igazi nyalka, mulatós fajta. Nem véletlenül tartozik a honvédelmi tárcához a zuglói Stefánia palota, ahol jól lehet mulatni. Csakhogy több százalékponttal csökken a…..
Nincsenek pontos adataink arról, hogy mennyivel csökkent mostanában a Glamour olvasottsága, de a novemberi szám címlapját látva biztosak lehetünk benne hogy egy sunyi húzáshoz épp eléggel. A magazinokhoz tartozó ajándék táskák-fürdőruhák-akármik általában 1 Ft-os, nagy…..
Ez sem lesz rövid olvasmány, de mindenkinek forrón ajánlom, ugyanis még a Homár is ritkán kap ilyen erős, mondhatni letaglózó levelet. A Magyarországon befogadott, állítólag rasszista görögöktől eljutunk a Homéroszt tanító szkíta mágusig, közben olvasónkat egyszerűen…..
marypenmarypen 2009.10.06 10:35:43
Rendszeresen megosztom veletek, hogy éppen melyek a legfurább darabok a divatvilágban - most újra összegyűlt egy csokorra való ízléstelenség:Elsőként itt van például ez a Marie Antoinette bugyogóját idéző Comme des Garcons háromnegyedes nadrág, amelyet nem kevesebb, mint 280…..
Kellene valami minőségbiztosítás ebben a reklámszakmában, mert úgy tűnik, minden szart el lehet adni ebben az országban... A TV2 igazi sajtóközleményben jelentette be, hogy milyen hűdeszuper flash mob-ot sikerült csinálnia az újabb jövőbeni bukta műsorának.Ezt írják:A flash…..
comment:com Ég veled, Budapest Tv! 2009.04.23 23:51:00
Hány unalmas filozofálgatásba fordult bulit mentett meg annak idején az ötlet, hogy akkor inkább hívjuk fel Anettkát? Hány részeg, fáradt estén jött jól, hogy a kanapéra heveredve gombnyomásra pofán csapott minket a groteszk? És hányszor, de hányszor éreztük azt végtelen büszkeséggel, hogy innen már…..
marypenmarypen 2009.04.24 10:53:56
Sose fogom megérteni, hogy a tiszta és egyenes szakításnál mér egyszerűbb olyan hajmeresztő dolgokat kitalálni, hogy Új-Zéland, meg Hollandia, meg Franciaország. Biztos azért, mert idejekorán belengette a karácsonyfát. Sziasztok,  pontosan jól tudjátok, hogy régóta…..