Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bounty123

0 bejegyzést írt és 366 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még hivatalosan el se kezdődött az idei CES, de máris megtörténtek az első bejelentések. Az egyik elsőző az Nvidia, aki már meg is tartotta az ő sajtókonferenciáját, ahol mint várható volt, bemutatták a legújabb telefonokba szánt chipjüket és, hogy megmutasság, hogy ők…..
bounty123 2013.01.08 10:08:28
Az sajnos nem ritka, hogy üzletek, bevásárlóközpontok előtt elég szűkre jelölik ki a parkolóhelyeket, az autók többségén ott díszeleg egy-két ajtórányitás nyoma. Ezt az elkövetőjük rendszerint elsunnyogja vagy simán nem is érdekli. A. viszont pont látta, amint az ő autója…..
bounty123 2012.12.04 15:38:58
Kütyü függő Microsoft Surface 2012.11.30 18:29:56
Már egy ideje lehet kapni a Microsoft Surface RT változatát - Amerikában - és most jelentették be a Pro megjelenési dátumát és árát. És olyan hülyeségeket olvasok ezzel kapcsolatban, hogy az nem igaz.  Kezdjük ott, hogy az RT és a Pro két külön állatfaj. Nem szabad…..
IDDQD Visszatérhet az Elite 2012.11.07 08:55:26
Amikor annak idején elindult a retrorovat, az Elite az elsők között szerepelt benne, és nem véletlenül: sokunkban mély nyomokat hagyott a 8-bites űrszimulátor. Az egyik alkotó, David Braben az általa alapított Frontier Developmentsszel 1993-ban fejezte be a játék folytatását, ami ma…..
Hogyan megy csődbe aki eddig azt hitte, rengeteget spórolt? Mennyi lesz a biztosítási adó? A biztosító és a bank nem szól, pedig a trükk ott van a szemünk előtt. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Ti mindent gondosan elolvastok és értelmeztek, mielőtt aláírtok egy (akármilyen) szerződést? Ez a kérdés jutott eszembe múltkor, mikor új bankszámlát nyitottam az egyik banknál. Maga a bankszámlanyitás látszólag nem egy bonyolult folyamat, de mikor elémraktak 12 oldalt…..
bounty123 2012.07.09 14:24:33
Naiv ügyfél nem érti, hogy a robotok éjszakai műszakban dolgoznak, vagy miért nem napközben értesítik az utalásokról. Mostmár elvileg 4 órán belül kellene értesíteni is, vagy az ráér? A K&H Bank rendszeresen odab@sz az éjszakai alvásomnak, mint az EB döntőben a…..
bounty123 2012.07.09 14:07:54
@Willie: csak az értesítéseket némítsd le, a csengőhangot ne. Én ezt csinálom. Stock Android ICS-nél kicsit macerásabb, mert összekötötték a kettőt. Taskerrel itt is megoldható (az sms/mail értesítéseket a tasker végezze, és így már lehet őket külön kezelni).
Naiv ügyfél nem érti, miért kellene bármit befizetnie július 1-ig bezárólag a Posta Biztosítónak, amikor május 9.-én jelezte nekik, hogy eladta az autóját? Gépkocsimat eladtam április végén, ezt május 9-én bejelentettem a Magyar Posta Biztosító Zrt.nek az adás-vételi…..
Érdekes kedvezménnyel spammolta meg Klarkot a Telenor. Május 25.-én egy csomó készüléket féláron lehet megvenni. Igen ám, de a telefon, amit kinézett, akció nélkül olcsóbb: Szeretnék figyelmedbe ajánlani egy ügyes marketing húzást, amivel a szeretett szolgáltatóm, a Telenor…..
bounty123 2012.05.25 11:31:25
@Kellemes Zérókomponista: látom nem voltál matek faktos! Jelen esetben 2-vel osztás történik, nem 0-val. 0-t pedig bizony el szabad osztani 2-vel, így kapod meg a hatalmas félárú akciót.
bounty123 2012.05.25 11:54:53
@Kellemes Zérókomponista: ok, megnéztem, ezt írtam: "0ft-os díjat vitték le felére!" szóval szerinted a felére levitel a 0-val való osztást jelenti. No további komment részemről :P
A Rockstar klasszikus gengszterjátéka, a Grand Theft Auto III karácsony körül jelent meg Androidra, egy ilyen legendának megfelelő árfekvésben - most azonban az amerikai háborús hősök emléknapja (Memorial Day) tiszteletére (na jó, hazudjuk azt, hogy pünkösdi ajándéknak szánták)…..
bounty123 2012.05.24 13:28:48
Nem hittünk benne, de adtunk neki egy esélyt, mert tudományosan hangzott. Az eredmény majdnem mindenkit meglepett… Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
bounty123 2012.04.13 11:50:57
@Gyurma73: A fogyasztás viszont ponthogy mérhető, amit nem csökkent a cucc - ellentétben a pénztárcád vastagságával, amit a csaló kókler forgalmazónak fizetsz.
bounty123 2012.04.13 11:56:28
@Gera: Ezt én se értettem. Ponthogy a leginkább várható eredmény született. Kit és miért lepett meg ez?
A Homár szomorúan értesült, hogy még mindig létezik Intrum Justitia, és ezúttal az OTP-vel szövetkeztek, hogy sosem volt tartozásokat hajtsanak be. Kitartás minden szenvedő fogyasztónak, már nem tart soká a bankterrror, csak ki kell várni, amíg a görögök fellázadnak, és az…..
Rüüdje rutinosan egy nappal korábban rendelte meg a kuponos pizzáját, mert azon belül 12 óra lett volna a szállítás. Így sem járt sokkal jobban:A kuponvilág.hu-tól vettem kupont, ami az Alforno étterembe volt érvényes egy 70 cm-es pizzára. Az első próbálkozás úgy volt, hogy…..
Vízhajtásúvá alakítjuk Winkler tehenét. Házilag, fillérekért. Felezzük a fogyasztást, kitisztítjuk a kipufogógázt. Vagy csak simán felrobbantjuk. Mai cikkünk blogposztja...
bounty123 2012.01.20 15:48:58
@karlmann: Teljesen mindegy. A rendszer "hívei" úgyis azt fogják mondani, hogy a) rossz készüléket használtak b) rosszul volt beszerelve c) a Szaturnusz állása nem volt megfelelő az Orion csillagképpel.
Lényeg, hogy az ostobákat úgysem fogod tudni meggyőzni, aki meg értelmes, annak bőven elég szórakoztatásnak így is.
autózz! Levelek a gázolajról 2012.01.08 22:38:00
Így is nagyon drága már a gázolaj és a benzin is, ezért még bosszantóbb, ha lehúznak; kevesebb és rosszabb minőségű üzemanyagot kapunk. Árpád például így járt, de nem hagyta annyiban, panaszt tett az illetékes kúthálózatnál, leveleit és a kapott válaszokat nekünk is…..
Egy filmben a szereplőgárda bár nem a legfontosabb elem, azért nagy mértékben befolyásolja, hogy megnézem-e az alkotást, vagy nem. Jöjjön 5(+1) színész, akit sohasem bírtam, vagy már eljátszotta nálam minden bizalmát. 1.      Ben Stiller:…..
FreddyD a hétvégén is a megszokott Microwave Popcorn márkájú kukoricát szerette volna pattogtatni, de az új, hangtompított modell még nem érett meg a kereskedelmi forgalomra. Hajtás után videó: Egy egyébként bevált és finom almás-fahéjas popcorn most ilyen meglepetéssel…..
Ugyan van egy kis önvédelmi célzatú mentegetőzés Gábor levelében, azért elég tisztán látszik, hogy ő itt és most a női sofőrökről fog írni, méghozzá kritikával illetve őket, ha nem is rosszindulatból, mint inkább figyelmeztetésképpen. Ti mit gondoltok? Különösen a…..
Nem sikerült beüzemelni a legalapvetőbb funkciókat a Távszámlában, ahol elvileg online lehetne befizetni az online érkező közüzemi számlákat. Tiszteltfogyasztó 2 éve szeretne bankkártyával fizetni, de az ELMŰ-nél valamiért csak az átutalás lehetséges.Mostanában fogok…..
bounty123 2011.11.17 13:56:21
@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: felőlem aztán nyugodtan, nem lesz sok esélye, mivel a cib online csomaggal járó külon netes számlán mindig csak annyi pénzt tartok, amennyi az aktuális befizetéshez kell.
A központi vagyonújrafelosztás egzotikus formája a lakóhelyen nem bejelentkezésért visszamenőlegesen kiosztott 3 évnyi büntetés, amivel naiv soroksári lakos csak 3 évvel a rendelet után a késedelmi kamattal terhelt büntetés-adó kombóval együtt értesült: 2007-ben vásároltam…..
Nem tudjuk, Ágnes milyen meditációs technikát alkalmazott, de az biztos, hogy kevés embernek lett volna türelme majdnem háromnegyed órát várni két hamburgerre, még ha kuponra is adják. Ha nem velem történik,nem hiszem el.. Mai napon,2011.október 8-án betértem Budapest…..
János nem érti, miért kerül ugyanaz (az amúgy értelmetlenül hájpolt) bolhaírtó az egyik boltban 860 forinttal többe, mint másikban. Hát mert a Westendben a legdrágább a bérleti díj, illetve mindenki olyan árat ír ki, amit nem szégyell:Vagyok olyan szerencsés hogy van két…..
bounty123 2011.09.20 14:39:02
A Sanyi által talált csodában talán már nem is a magyar helyesírás ellen elkövetett újabb merényletek miatt fogjuk a fejünket (kezdünk hozzászokni, bár miért is kellene elfogadnunk természetesnek?), sokkal szomorúbb az érintett honlap ügyhöz való hozzáállása. Az…..
bounty123 2011.05.31 14:42:47
autózz! Káosz Rákospalotán 2011.05.06 08:08:00
Az M3-as bevezető és Széchenyi utca csomópontja szerepelt itt nem is olyan régen. Úgy néz ki, ennek a csomópontnak van még egyéb problémás része is. Talán jogos elvárás, hogy az autópályával kettévágott kerület egyik feléből a másikba átjuthassanak az emberek. Ennél a…..
Soha nem voltam oda az Invázió üzletláncért, a klapkás hirdetés pedig feltette az i-re a pontot: valószínűleg csak a top10 leggázabb reklám ever kategóriában indulhatna jó esélyekkel. Monca panaszlevelével sem lettek szimpatikusabbak. Mint ő is írja, nem egyszeri és történelmi…..