Regisztráció Blogot indítok
Adatok
arta

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki esetleg még nem kapta volna el az MTV-n, annak most megmutatjuk a Presszó promóit. Az inzertekben van egy leheletnyi a piacon árult kadlottkarcsi-kazetták borítójának élénk színvilágából. Egyébként meg a szövegelős részek annyira nem rosszak. Egy kicsit…..
Magyar Ugar A hibás 2008.08.21 09:57:00
   Hajnalban kelek, számomra ez a legnehezebb sport, de vállalom, hogy másoktól sokkal nehezebb teljesítményeket nézzek, lévén olimpia csak négy évente van, ennyit meg én is megtehetek. Még félálomban kitámolygok a hűtőig. A tej megsavanyodott az éjjel, de én…..
A félelem, hogy egyes sportágakban már csak a koksz márkájában és a beszedett adagban van igazi vetélkedés, valós. A doppingszerek használatát minden világfórumon, egyeztetésen és szivarfüstös kávészünetben elítélték már - sőt, a pekingi olimpia közeledtével egyre…..
Várható volt, hogy a TV2 Big Brotherbe öltött Megasztár folytatása nem fog ellenfél nélkül maradni az RTL Klubon, de nem a korábban pletykasziten emlegetett Való Világ folytatás, hanem egy angol import valóságshow száll ringbe, ráadásul a TV2 átlagemberes teheségkutatójával…..
Azt azért nem gondoltuk volna, hogy az utóbbi napok irgalmatlan hírözönében még hallhatunk olyat, amitől percekre megáll az ember kezében a fröccsöspohár, és csak nézünk, hogy most mi van, ez vicc, vagy tényleg megkattant az MTA egyik akadémikusa élő adásban? A Kossuth…..
A Három testőr Afrikában szerintem nincs is ott minden idők tíz legrosszabb magyar filmje között, mert annyira felejthető. Annyi értelme talán volt a forgatásnak, hogy egy rakás magyar színész nyaralhatott egy jót Észak-Afrikában, végül is Kállai Ferenctől, Koncz…..
Proszektúra A móri mészárosok 2008.07.04 09:45:00
 N.I. kisasszony könyvet írt egy börtönnaplóból.Nem is akármilyen könyvet, s nem is akármilyen naplóból.A magyar igazságszolgáltatás – kiemelten a magyar rendőrség – ezzel újabb mélypontra érkezett. Szerintem a bűnügyi újságírás is.Most is minden érintett…..
 Mi a picsáért kell Wass Albert szobrokat állítgatni? A pasas elítélt háborús bűnös, és még írónak is a csupán nagyon nagy jóindulattal középszerű, de inkább pocsék. Van még annyi magyar, akik le sincsenek szarva és sokkal többet tettek hozzá az emberiséghez. Mikor…..
Rég meg kellett volna ezt már írni, de tologattuk, halogattuk. Viszont tegnap megint az RTL honlapján legelésztem, amikor beleütköztem a Fábry-show beharangozójába, előzetesébe, kattintson tovább. Hihetetlen, hogyha az ember az RTL honlapján olvasható egy mondatnál többet…..
 Riasztó hírek érkeznek mostanában kis hazánk minden olyan szegletéből, ahol jelentősebb cigány népesség él. Vagyis lényegében minden településről, amely valaha is szerepelt a Csepű, lapu, gongyola című vetélkedőben. (Emlékeznek még e műsorra? Ha nem, Rózsa György…..
  Vasárnap tartották a 2008-as romániai önkormányzati választások második fordulóját. Mint arról a szavazás előtti esélylatolgatónkban szót ejtettünk, a második fordulóra már csak a polgármesteri székek elosztása maradt. Az új törvények szerint ugyanis a helyi és…..
Június 6-án két évfordulóról is megemlékezhetünk, az egyik a normandiai partraszállásé, a másik az R. F. Kennedy-gyilkosságé. A D-Nap közvetlenül nem érintett minket magyarokat, de ettől függetlenül olyan jelentőségű eseménye a történelemnek, hogy nem szabad elmenni…..
A hétvégén kezdődik a labdarúgó Európa-bajnokság, amelyen sajnos a magyar válogatott most sem vesz részt. Az évek óta tartó sikertelenségi széria nyilván mélyebb okokra vezethető vissza, nekem az jutott eszembe, hogy talán a válogatott mezével lehetnek problémák. A mi…..
Subba Fekete Pákót megverték 2008.06.06 09:25:00
Valami óriási háttérmunkát tapogatunk ki az alábbi hír mögött. Csokis Tibor már nagyon régóta szimpatikus nekünk. Na jó, igazából a szimpátiát csak a primitív névválasztás miatt nyerte el. Nem sokat tudunk róla de az biztos, hogy pont ennyit érdemes. Egy komolyabb összeget…..
arta 2008.06.06 12:37:23
Gondolatok a könnytárból Trianon 2009.06.04 08:00:00
89 éve (1920) írta alá a magyar delegátus Párizsban a trianoni békeszerződést. A magyar kormány nevében Benárd Ágoston munkaügyi és népjóléti miniszter valamint Drasche-Lázár Alfréd rendkívüli követ és meghatalmazott miniszter a versailles-i Nagy Trianon kastélyban du. 5…..
arta 2008.06.04 11:42:33
Ahogy az várható volt, rapid módon sorjáznak a történések a lila-fehérek háza táján: erodálódik a játékosállomány, vacsorát ad a deklasszifikált edző, fölszabadulnak az öltözőszekrények és az indulatok. Az első vadludak V-alakban már el is szálltak a Megyeri út…..
arta 2008.06.04 10:40:35
Mandiner blog Polgári pornó 2008.06.03 11:01:00
 Azon ugye nem fogunk vitázni, hogy a Helyi Téma a konzervatív – liberális - szocialista háromszög melyik sarkában keresendő. Nekünk is ott figyel mindig a postaládánkban. Persze erősíteni kell az olvasottságot, hisz mit sem ér a terjesztett példányszám, ha a termék…..
A kormány kezességvállalása mellett 5,2 milliárd forint hitelhez juthat az Advertum Kft., amely az összegből törleszti a Profi Liga Kft. 3,1 milliárdos adósságát, 2,1 milliárdot pedig befektet országos médiarendszer kiépítésére. Ha a hitelt 15 év alatt nem tudja visszafizetni -…..