Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Black Cat Art

30 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Black Cat Art Origami tulipánok 2020.03.30 07:00:00
  Íme egy igazi klasszikus, az origami tulipán. Nagyon egyszerű, gyorsan elkészíthető. Én még általános iskolás koromban tanultam hogyan kell meghajtogatni. Önmagukban is szépek ezek a kis tulipánok, de egy komplex tavaszi dekoráció kiegészítéseként is fel tudod használni.   Alapanyagok,…..
Közeleg a Valentin-nap. Erre az alkalomra egyedi, személyre szabott üdvözlőkártyával kedveskedhetsz a párodnak!Többféle üdvözlőlapot készítettem. Ezeket pofonegyszerű elkészíteni és sokféle módon variálhatod őket. Alapanyagok, eszközök az elkészítéshez: Színes kartonok, papírokMintás…..
Black Cat Art Adventi koszorú 2019 2019.12.13 08:46:57
Íme az idei adventi koszorúm. A fenyőágakat is én tűztem fel a koszorú alapra :)..
Karácsonyi/téli gömb dekorációt készítettem. :)..
Készítettem még egy asztali dekorációt. Az alapja ugyanaz, mint az előzőnek, amiről a legutóbbi cikkemben írtam: natúr falap izlandi mohával. A mohát a falapra és a gyertyára a csipkét PVAc ragasztóval ragasztottam. Az összes többinél ragasztópisztolyt használtam.         Alkoss valami…..
Nekem nagyon tetszik ez a fajta műfenyő annak ellenére, hogy lényegében üvegmosó kefe. Nem is bírtam ellenállni, kb. két hónapja vettem pár darabot. A szokásos "jó alap ötletnek, majd csinálok belőle valamit" mottóval. A Karácsony közeledtével előszedtem őket és kis asztali dekorációnak használtam…..
Black Cat Art Halloween 2019 2019.10.31 19:10:18
Halloweenre ezt a tököt faragtam :)..
Egy kis halloweeni huncutságra, borzongásra vágyva bulit szervezel és szeretnéd magad készíteni a dekorációt? Az ajtókoszorút gyorsan elkészítheted, megmutatom miből és hogyan! Alapanyagok, eszközök az elkészítéshez: Szalma koszorúalap (15 cm)Fekete szalag (2m)Narancssárga szalag (2m)Filcanyagból…..
Black Cat Art Őszi koszorú 2019.10.13 10:58:15
Íme az idei őszi koszorúm szalmarózsákkal és őszirózsákkal :)..
Black Cat Art Őszi kis kosár 2019.09.29 12:58:20
Helytakarékos, apró őszi kosarat készítettem száraztermésekből és virágokból. Szép színes dekorációja lehet a te lakásodnak is ha elkészíted!Elég egyszerű és gyorsan megvan! Alapanyagok, eszközök az elkészítéshez: Fonott kis kosárMosogatószivacs vagy száraz tűzőhabPVAc ragasztó vagy…..
  Igaz, már Augusztus van, de a jó idő még pár hétig biztosan kitart! Ennek örömére vidám tengerész stílusú textilzsákot készítettem! Alapanyagok, eszközök az elkészítéshez: Lapos kagylókFa figurák (tengerészes mintákkal)VászonzsákMosogatószivacsPVAc ragasztóOllóSzike/ éles…..
Black Cat Art 2019.08.29 12:44:40
@ColT: Köszönöm! Örülök, hogy így látod! :)
Idén nem volt szitakötő. Mondjuk sok alkalmam nem is volt keresni, de egy-egy, tök nem szitakötős élőhelyen elrepülő darabot leszámítva, tavak környékén sem láttam egyet sem... Maradtak a légivadászok - kisebb, lassabb, és van belőle. Különben egész jópofa kis pálcikák ezek…..
Black Cat Art 2019.08.29 07:08:34
  Szereted a levedula illatát és a szép virágokat?! Akkor neked való ez a könnyen elkészíthető potpourri szív! Alapanyagok, eszközök az elkészítéshez: Műanyag potpourri szív vagy gömb (szétnyitható)szárított szalmarózsaszárított levendulaFahéjrúdFonal vagy vékony szalag   Eredetileg csak…..
Ebben a kánikulában biztos vagyok benne, hogy nem csak én szeretem a nyári hűsítő italokat. Ezekhez jó ha az embernek van poháralátéte, hogy a párától ne legyen vizes az asztal. Ha pedig már van, akkor miért ne legyen az színes és mintás?! Hétköznapi használaton felül, egy buli, összejövetel…..
Black Cat Art Levendula 2019.06.13 21:24:21
Minden nyáron veszek a piacon friss levendulát. Ezeket kiszárítom. A szebb virágokat lakásdekorációhoz használom fel (Pl. virágos ajtókoszorú), a kevésbé szépek pedig levendulás párnákba kerülnek. Még pár hétig biztosan lesz a piacokon. Ha szeretnél venni friss levendulát, akkor csapj le rá!..
Black Cat Art Fa virágkoszorú 2019.05.30 23:00:26
Készíts színes nyári ajtó koszorút fából! Olyasmi ez, mint egy kirakós. Az ember elkezdi felrakosgatni a darabokat az alapra, közben pedig egyre jobban kirajzolódik a kép. A kereskedelemben többféle fa figura kapható különféle méretekben, így lehet egyszerűbb és aprólékosan kidolgozott is a…..
Black Cat Art Húsvéti kert 2019.04.18 07:59:10
Készíts Húsvétra vidám húsvéti mini kertet! A húsvéti készülődés részeként a családdal közösen is meg lehet építeni ezt a kedves kis kertet! Fa lap vagy natúr MDF lapIzlandi moha (zöld)Filcanyag (lehetőleg olyan, amit már formára vágva adnak)Kerítés fadísz (lézerrel vágott)Kis fafigurák (madár,…..
Black Cat Art Húsvéti tojások 2019.03.31 14:08:01
A húsvéti tojások elkészítéséhez számos tojásfestő és tojásdíszítő módszer létezik. A hagyományos tojásfestésnél Pl. a hagymát, céklát, kurkumát, spenótot, a dekoráláshoz pedig különféle nem mérgező leveleket, virágokat szoktak használni. Ez kifejezetten jó módszer, ha az embernek szándékában áll…..
Black Cat Art Tavaszi ajtódísz 2019.02.19 22:38:15
Hamarosan március van, itt az ideje lecserélni a téli dekorációt! Szeretnél egyszerűen és gyorsan elkészíteni egy szép tavaszi ajtódíszt?Ha igen, akkor ez szerintem tetszeni fog! Az ötletem kezdetben annyi volt, hogy mindenképpen szív alakú falapot akartam használni alapnak. Aztán  megláttam az…..
Black Cat Art Adventi koszorú 2018.12.02 19:12:14
Íme az idei adventi koszorúm. Természetesen én készítettem el! :)..
Szeretnéd szép, egyedi üdvözlőlappal meglepni a családodat, barátaidat karácsonykor? Ha igen, akkor most adok egy kis inspirációt hozzá!Bemutatom azt a háromféle üdvözlőlapot, amit készítettem. Ha tetszenek, megcsinálhatod Te is ugyanígy vagy a leírt módszerekkel másmilyent is alkothatsz. Rengeteg a…..
Black Cat Art Karácsonyi koszorú 2018.11.25 11:52:38
Minden évben készítek egy karácsonyi koszorút, amit Édesanyámnak ajándékozok. Ez az idei! Szép dísze a lakásnak. :)..
Black Cat Art Boldog Halloween-t! 2018.10.31 23:36:40
A Halloween ősi kelta hagyományokból alakult ki és alapvetően az angolszász országokban ünneplik. Egy ideje nálunk is szokássá vált. Erre az alkalomra én egy kísértetházat készítettem. Elég egyszerű, nem kell hozzá sok idő és máris kész a hangulatos, szellemes dekoráció! Alapanyagok, eszközök az…..
Itt van hamarosan az ősz legjobb időszaka, amikor a fák levelei őszi színekben pompáznak és sokféle növény még virágzik. Ezeket a gyönyörű őszi színeket a lakásba is be tudod csempészni! Egy őszi koszorú nagyszerű lehetőséget kínál erre. Megmutatom én milyen koszorút…..
Black Cat Art 2018.10.04 21:43:08
@patakidora: Köszönöm szépen! :)