Regisztráció Blogot indítok
Adatok
turif

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amúgy sem, de tegnap végképp nem lettünk volna Orbán Viktor családtagjai a vacsoraasztalnál. Simicska, a "geci vagy!" hadművelet keretében bekavart a TV2 körüli panamába, és Deutsch Sosemdrogoztam Tamás is elbukta az Altus-ügyben tett szánalmas kísérletét.   Ha jól értjük a…..
turif 2015.10.16 08:15:09
@Tresy Sheperd: Pártot vagy családot nem tudsz választani?:)
Vitray Tamás a Borsban szólt be egykori mentoráltjának, akivel, ha minden igaz, 2008-ban vesztek össze valami piszlicsáré ügyön (valamelyikük kihagyta a másikat valami műsorból, vagy mittudomén), és azóta sem nagyon beszélnek egymással. A Bors egy gálán kapta el az 57 éve…..
turif 2015.10.14 12:59:12
Falus Ferenc kutyakeléses, klottgatyás-klumpás, mucsai jeges vödrös akciója után érdemes összegezni, hogy ki a legsuttyóbb 5 jobboldali a baloldali emberek szerint, és ki az 5 legsuttyóbb baloldali a jobboldali emberek szerint? Íme a lista! JOBB 1. Lázár János A mi Lézer Janink…..
A távirányítóval vezérelt repülő kamerák (=drón) egyre népszerűbbek, már a hírműsorok készítői is használják őket. Így tett az MTV Híradója is, amikor egy kisrepülő zuhant le Dunaújváros közelében. Forgatás közben aztán a drónt kezelő operatőrhöz odalépett egy…..
A barátnőmön már nem tudok segíteni,mert kiderült,hogy rosszindulatú gyomorrákos lett. Tisztelt Praxis blog!   Szent Imre Kórház Gastroentologia. A barátnőmön már nem tudok segíteni,mert kiderült,hogy rosszindulatú gyomorrákos lett. Körzetileg tartozott ebbe a 11.kerületi…..
Időről időre érkeznek olyan levelek, történetek, amelyek kissé árnyalják a külföldi életről szóló képet. Zsófi mai írása is ilyen, ő Németországban találkozott olyan megalázó jelenségekkel, amilyenekkel szerinte Magyarországon egy külföldi nem szembesül. „Több…..
turif 2013.04.12 14:47:18
@Igényes: Nem azzal van baj, hogy nem tanult meg angolul, hanem azzal, hogy elvileg egy EU ország hivatalában éppen hogy csak fel nem négyelnek azért, mert angolt használsz :)
Elég modortalan 50-60-as éveiben járó szakállas fickó volt.
turif 2013.04.12 17:02:49
@Babette_: Itt most nem az volt a gond,hogy nem tudtam használni az angolt, hanem az, hogy bunkó módon nyomatékosították, hogy NEM AKARJÁK használni.
2 különböző dolog, hogy 1. nem értesz angolul 2. nacionalista vagy és nem vagy hajlandó más nyelvet beszélni.
Egy rákos negyvenes Vita-min? 2010.09.23 15:57:00
Egy kicsit lemaradtam az írással ezért ez a bejegyzésem egy kicsit hosszabbra sikeredett. Amikor hazaértünk a „tüdésztől” feleségem, elvitte az autónkat szervizbe öreg csotrogány már, nem csoda ha nem akar működni. Mire hazaért,…..
örömlány Álom 2010.05.14 08:43:38
Egy domb tetején valaki nyitva hagyott egy vízcsapot. A víz olyannyira folyt, hogy rövid idő alatt elárasztotta a kerteket, az egész völgyet, mindent ellepett. A távolban, ahol korábban egy út kanyargott, most  víz volt, csillogó nyugodt, rezzenéstelen felszínnel, mintha nem is…..
Kocsmárosra bízni a vonatjegy árusítását úgy tűnik, Biatorbágyon nem volt a legszerencsésebb dolog. K. szerint a már reggel részeg - vagy az idegállapotból következtetve inkább erősen másnapos - csapos nem tekinti fizető utasnak a nála vásárlókat, és bánik eszerint velük,…..
Megszavaztatta az idei tíz Forma-1-es csapatfőnököt az autosport.com-tól Jonathan Noble.A pontozás a futamokhoz hasonló 10-8-6-5-4-3-2-1 volt, a német simán nyert. A világbajnok Jenson Button csak második, épp csak megelőzte a harmadik Lewis Hamiltont. Talán meglepetés Fernando Alonso…..
turif 2009.11.20 11:48:32
@Frizer: Nem a csapat összteljesitményét kellett szerintem értékelni, hanem a pilótáét.
A szlovákiai "Got talent" tehetségkutató televíziós műsorban egy kedves testvérpár is elindult. Gizka és Mária Billíkova. A válogatók és a középdöntők során bejutottak a 10 szereplős élmezőnybe, a döntőbe. Hogy ez miért is érdekes? Hát azért, mert Gizka Down…..
turif 2009.02.22 17:28:57
Nem tudni, hogy a kereskedelmi TV csatornák műsorszínvonala hozta-e az áttörést, vagy egyéb behatások is felelősök a szürkeállomány ipari méretű leépüléséért, mindenesetre a jelszóválasztási fantáziátlanság az emberek többségénél katasztrofális. Az Errata Security…..
Vastagbőr Geronazzo politizál 2009.01.29 10:01:00
Abszurdisztán hozza a formáját. Amikor azt hisszük, ennél már nem lehet lejjebb, akkor jön Geronazzo Maria, és közli, hogy politikai ambíciói vannak...(Feketedisznóvágás-nak köszi a linket) Külön szeretném felhívni a figyelmet két felejthetetlen mondatra: "Az embereket…..
EUpályázat Ügyfélkapu 2.0 2009.01.28 16:05:00
Uniós forrásból jön decemberben az Ügyfélkapu 22009 decemberétől vége a rendszerhibáknak és gyakori lefagyásoknak, hiszen egy csaknem ötmilliárd forintos, 100 százalékban uniós forrásból finanszírozott fejlesztésnek köszönhetően megkezdi működését az „Ügyfélkapu…..
Három dologra voltam kíváncsi a New York-i magyar évad megnyitóján. Hogy a Carnegie Hall tényleg a világ egyik legjobb koncertterme-e. Érdekli-e a sznob New York-iakat a cigányzene és a klasszikus zene elegye. És hogy milyenek a sznob New York-iak. A fentiek közül egyedül az…..
Helló-belló! Ma egy komment keül terítékre, amit pokyvali írt nekünk. Tessék megvitatni és  szorgosan küldözgetni nekünk a történeteket!*UPDATE: Kedves Olvasók! Új történettel legközelebb január 2-án jelentkezünk. Addig jó mulatozást holnapra és BUÉK…..
Reggeli ébresztő pofonnak álljon itt SA története, akinek az adóhivatal elengedte az illetéket, de hanyagok voltak és nem vezették át a rendszerükbe. A logikus reakció erre az ügyfél bokáztatása és újabb hibák egymásra halmozása volt. A csúcsponton az elengedett tartozás…..
A vonaton ismerkedés is olyan fiktív és egyben zajos történet. Érdekes, hogy fél évig jártam pécsre és vissza, és kurvára nem állt velem szóba senki, ellenben egyszer nem bírtam leszállni a Piliscsabára tartó vonatról, csak Újpesten, ami akkor a világ végének tűnt (ma itt…..
Az America's Next Top Model követező évadának nagy csavarát (szerintünk) kissén korán ellőtték azzal, hogy nyilvánosságra hozták: az egyik jelentkező korábban fiú volt, csak most már meggondolta magát, és inkább Adriana Lima oldalán akar női alsóneműt bemutatni. Mi nem…..
turif 2008.08.14 13:48:59