Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tubika

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemsokára indul a Serie A idei szezonja, a játékosok nagy kénytelen visszatérnek barátnőik öleléséből, tajtékzó edzőjük szájszagához. Az, hogy kinek mennyire volt irigylésreméltó vakációja, az az alábbi képek alapján nagyjából belőhető, táptalaj egy kis mocskos…..
Tubika 2010.08.19 19:45:00
     Az LMP, most így helyből megtudhatja, hogy milyen az, amikor a profik rámozdulnak valakire. Az LMP szavazóiról még kevesebbet tudunk, mint magáról a pártról, ezért komoly optimizmusra vall, hogy a szocik abban bíznak, hogy az LMP szavazói majd érett megfontolás…..
Drága olvasóink, lezárult minden eddigi pályázataink közül a legnépszerűbb és a legnagyobb izgalmakat kiváltó, az alvó és/vagy téli állatok karácsonyi nyereményjáték. Úgy döntöttünk, eredeti terveinkkel ellentétben nem mi döntjük el az első három helyezetettet, hanem…..
Nemrég lehoztunk egy levelet Csenki Attila humoristától, amiben elmesélte, hogyan kamuzott ótvaros nagyokat a Best magazinnak (hogy pontosan miért, az nem derült ki), azok meg bekajálták az egészet, fotósoppolt tesótól a roma protokollzenész nagyfaterig, aki az egykori…..
FASZKIVAN! blog Fitnessz mítoszok 2009.01.20 01:04:00
Január a fogadalmak és azok megdőlésének időszaka. Elsején, picsamásnaposan biztos sokan megfogadtátok, hogy többet nem isztok alkoholt. Meddig sikerült betartani? És meddig nem gyújtottál rá?Az "egészségesebben fogok élni" valahol a "leteszem a…..