Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dzsuli

11 bejegyzést írt és 1508 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                                        Íme egy nagyon bájos fotósorozat Palvin Barbaráról Tombor Zoltántól. Natúr, leheletnyi sminkkel, kacagva, picit kislányosan... én pont ezt az arcát…..
dzsuli 2011.12.12 22:23:48
Ha péntek, akkor menyasszonyi ruhák. Ma Monique Lhuillier 2012-es kollekciója van soron, egyenesen a kifutóról.Szépek, szépek a ruhák, de mégsem az igaziak... ennél sokkal káprázatosabbakat is láttunk mostanában. Ti mit gondoltok? ..
dzsuli 2011.11.20 18:08:00
@Auriaya: érthetetlen az a masni, mint valami karácsonyi díszcsomagolás
Charlotte "Lottie" Moss szépségére idén nyáron, nővére, Kate Moss esküvőjén figyeltek fel a fotósok. Bár Lottie még csak 13 éves (jövő januárban tölti be a 14-et), de máris érvényes szerződése van a Storm Modellügynökségnél. Véleményem szerint Lottie…..
A Mango ünnepváró kollekcióját Anabela Belikova mutatja be nekük Enric Galceran fotóin. Íme: ..
Újabb karácsonyi kampány, ezúttal az Armani Exchange tolmácsolásában.Fotós: Matthew Scrivens; Modellek: Marlon Teixeira, Francisco Lachowski, Sara Sampaio, Victoria Lee; Stylist: Kate Lanphear.Nem valami meggyőzőek ezek a képek, túl giccsesek, fantáziátlanok és van bennük valami…..
dzsuli 2011.11.09 10:45:05
Itt van Rihanna legújabb klipje, durván szétcsapós bulikkal, drogos, alkoholmámoros romantikával... ..
dzsuli 2011.10.25 19:30:09
Monica Bellucci fogja népszerűsíteni a Dolce & Gabbana 2012-es tavaszi/nyári kollekcióját. Jóllehet, a jövő tavasz még messze van, a kampányhoz már el is kezdték készíteni a divatfotókat. A helyszín Olaszország, Portofino. A kampányban az olasz színésznő mellett Bianca…..
Palvin Barbara ezúttal az ausztrál Vogue szeptemberi számában fog feltűnni Eric Guillemain fotósorozatán.Tök jó képek lehetnének, ha Barbira megfelelő méretű ruhákat adták volna, nem pedig egy-két számmal nagyobbat. Most komolyan, csak pár olyan kép van, amelyeken nem lóg Barbin…..
Legújabb fotósorozatán Kate Moss igazán remek formában van, hihetetlenül szép mindegyik képen. Az editorial az angol Vogue augusztusi számában jelent meg, amelynek címlapján is Kate szerepel (itt). A fotókat Mario Testino készítette. ..
dzsuli 2011.07.22 16:56:07
@Szputya: gondolom a szemöldök miatt :) amit egyébként nem túl következetesen csak az első képen photshopoltak hajszál vékonyra...
viszont nagyon tetszik a styling!
Stella McCartney újragondolta, hogy milyen fehérneműkre vágyhat egy menyasszony, de ha gonoszkodnék (vagy pusztán csak reális szemlélem ezeket az alkotásokat?), akár azt is mondhatnám, hogy a hófehér csipkecsodák meghaladják Stella képzelőerejét.Ezek a fehérneműk egyáltalán nem…..
dzsuli 2011.07.21 19:11:57
@Fagyees: nemár, az a legjobb! :D
Emma Watson a jó kislány, no meg a rossz kislány szerepében tetszeleg felváltva a brit Harper's Bazaar augusztusi számában Alexi Lubomirski fotósorozatán. Amikor jó, akkor fehér ruhát visel, a démoni oldalát pedig fekete ruhákban mutatja meg, sötét hajjal, vérvörös ajkakkal és…..
Pár napja láttuk, amint Sacha Pivovarova egy gyönyörű képsoron népszerűsíti Maison Michel őszre tervezett elképesztő fejdíszeit, kalapjait (itt). Azóta kiderült számomra, hogy nem csak Sasha fogja ám reklámozni a fejfedőket, hanem többek között Clemence Poesy is, hasonlóan…..
Paris Hilton-t én már borzasztóan meguntam, alapvetően idegesít a jelenléte a vörös szőnyeges eseményeken, a kitekert lábú pózai, a bájvigyor, amit hetekig gyakorolhatott a tükör előtt, és az a sok rózsaszín, ami eszembe jut róla. Most azonban valami más következik a V…..
... Elle Fanning. Az amerikai Marie Claire júliusi számában jelent meg a fotósorozat. Hihetetlenül bájos ez a kislány. ..
Na, szemezgessünk... 1.) Harper's Bazaar, Ausztrália. Az augusztusi szám címlapján Mia Wasikowska látható.                                         2.) Dress to Kill - a nyári szám…..
A nagy divatházak sorra hozzák nyilvánosságra őszi/téli kampányfotóikat, így én is folyamatosan mutatom majd meg nektek azokat. Elsőként íme a Prada őszi/téli kollekcióját népszerűsíteni hivatott három kép, amelyeket Steven Meisel készített, a modellek pedig: Kelly…..
Lily Allen szombaton egy vidéki templomban mondta ki a boldogító igent, a férje Sam Cooper. Lily nevet is változtatott: Lily Rose Allen helyett most már a Mrs. L.R. Cooper nevet viseli, ezt az információt twitter-oldalán is közzé tette. Az esküvő szűk körű volt, kb. 100 vendég -…..
dzsuli 2011.06.14 16:32:35
Kiszínesedett nyári cuccok a Stradivarius júniusi kínálatában: ..
dzsuli 2011.06.03 13:19:18
Kockás ing és a Terry Richardson védjegyévé vált szemüveg - ezeket viseli Enikő a következő képeken, amelyeket természetesen maga Terry készített.                     Vigyázat! A…..
Coco Rocha manhatteni otthonáról készített néhány fotót Claiborne Swanson Frank. Engem mindig érdekelt milyen lakásban laknak a sztárok, a modellek, hogyan rendezték (rendeztették) be azt, mitől, milyen tárgyaktól válik személyessé, igazán otthonossá. Coco lakása nekem túl…..
Fórizs Adina mindenféle ingekben (picit talán durcásan) látható a How to Spend It elnevezésű luxus életmód magazinban. A képeket Damian Foxe készítette a lap májusi számához. Hogy tetszik? ..
Az Etam nyárra kínált fehérneműit Natalia Vodianova-n szemlélhetjük meg, csakúgy, mint bármikor máskor. A tavaszi kollekciót már itt láttuk, nézzük, mivel bővült a kínálat. ..
Íme a júniusi eresztés: (első rész)Vogue US - Penelopé Cruz Vogue China - Natalia Vodianova  Vogue UK - Alexa Chung   Vogue Australia - Erin Wasson  Vogue Nippon - Naomi Campbell  Vogue Portugal - Siri Tollerod  Vogue Russia - Anna…..
Mihalik Enikő is csatlakozott a Mango csapatához, ő népszerűsíti a spanyol márka színes és csíkos, "Color & Stripes” kollekcióját. ..
dzsuli 2011.05.05 16:26:46
Karl Lagerfeld rendezésében elkészült a második Magnum reklámvideó is. Más a színhely, más a téma, a két főszereplő személye - Rachel Bilson és Baptiste Giabiconi - azonban változatlan.Ez hogy tetszik?Aki az elsőről lemaradt itt pótolhatja :)..
dzsuli 2011.05.05 16:25:10